WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ja mam ochote na ogorki malosolne mniaaam, musze obadac czy juz sa w sklepach a moze juz dawno sa a ja tak patrze ? Hmmm
Smacznego!
Ja uwielbiam tez! Mam od taty zapasik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Nie nie magnez z wIT B6 jesli potas jest w normie to się go nie dokłada a ja miałam z krwi sprawdzany poziom i jest ok. Przedawkowanie potasu jest bardzo groźne...TSH mam ciągle mocno poniżej normy ale ft4 super i ponoć to jest najważniejsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniec pracy! Dzisiejszy dzień był okropny, ale już koniec i teraz odpoczynek i dbanie o siebie i maleństwo. Dzisiaj w pracy zjadłam rano płatki na mleku, a potem jedna babeczke i koniec bo czasu nie było. Aż się mała nic nie ruszala i zaczęłam się martwić. Ale teraz zjadłam dwudaniowy obiad i szaleje w brzuszku
Idę leżeć i odpoczywać !bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie, dzieciaczki dobrze, lekarce się wszystko podoba, brzuch twardniejący ok na razie.. to normalne. Szyjka jak na ciążę bliźniacza mówiła, że jest dość długa, wiec na razie się nie martwimy.
Mam masę badań do zrobieniaw tym mocz,morfologia, cytomegalia, toksoplazmoza i krzywą
i chyba będę musiała robić prywatnie, więc wydam fortunę.
żabka04, Anulka01, A_n_k_a_80, martta, bisacz lubią tę wiadomość
-
Ja magne b6 brałam cały czas w dawce 2x2 ale łomotania serducha i wysoki puls mi nie odpuszczały. Jak przeszłam na asparagin 2x2 to jest lepiej. W przyszłą niedzielę zapytam ginki jak dlugo go mam brać, zobaczymy co powie.
Dziewczyny jak tak patrzę na te nasze brzuchy to aż wierzyć mi sie nie chce ze to juz tyle czasu minęło!
Gratuluje udanych wizyt i super wieści, oby tak dalej
Tak gadacie o tym żarciu a mi się chłodnika chce... Kto mi zrobi????
Dzisiaj polatalam z moim synem po galerii, bo musiałam mu pol szafy wymienić na większe, i jestem tak zamordowana ze ledwo paluchami ruszam. Jak wróciłam, to jeszcze obiad, pranie, jak sie położyłam to tak mnie zaczął brzuch dołem napier... że nospe musiałam brać
Pysiaczku jak tam?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyBroszka a co z bratem? Ciesze sie ze juz dobrze, ale doskonale rozumiem stres jaki przeszlas....
Mnie strasznie ciagnir do rodzicow, glownie do mamy. Jakos tak bardzo jej potrzebuje... Moze dlatego ze maz nie daje mi tego beZpieczenstwa co ona, ale niemal codziennie tam jestem...
Sasiadeczki (starsze panie) siedza sobie na laweczce i jak prEszlam to jednak mowi "pani sie tak na czarno nie ubiera bo brzuszka nie widac". Ale to bylo mile -
A ja dopiero wróciłam do domu, jak wyszliśmy z Młodym o 11
cały dzień latalismy po starówce, bo jest u nas Jarmark. Opalilam ramiona mimo filtra 50
. Nie mam siły Was nadrabiać
bo chyba zaraz pójdę spać
Pirelko ja też badania robię platnie i na następną wizytę mam mocz, morfo i toxo. A po drodze jeszcze endokrynolog, więc i tarczycowe muszę zrobić.pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny