WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A co myślicie o gazie rozweselającym? Łagodzi bol? Tzn na pewno łagodzi skoro go dają ale czy któraś już ma doświadczenie? U mnie jest możliwość gazu, znieczulenie wewnątrzoponowe i jakieś pajęczynówkowe czy cos...
PS. Czy wy też jesteście takie uswinione podczas jedzenia? Ja normalnie śliniak sobie kupie bo za każdym razem mimo ze normalnie jem...bluzka brudna! Zawsze coś mi kapnie:P -
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:PS. Czy wy też jesteście takie uswinione podczas jedzenia? Ja normalnie śliniak sobie kupie bo za każdym razem mimo ze normalnie jem...bluzka brudna! Zawsze coś mi kapnie:P
niestety, zawsze coś na brzuch spadnie. Mąż się śmieje że jem jak dziecko
kurczę dziewczyny, to teraz zaczęłam się przez ten temat porodu stresować
-
nick nieaktualnyszkoda, że nie można się obudzić pewnego poranka, a dzidziuś od razu pojawia się w swoim łóżeczku
uciekam na wizytę, odezwę się później, o ile się nie załamię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 15:30
kamciaelcia, KasicaLisica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie brat do mnie dzwonil ze rodzicoe psiak uspiony...
Najprawdopodobniej nowotwor.
Za przeproszeniem chuje go leczyli i na pewno wiedzieli ze to rak, a oni tylko kroplowki, antybiotyki i paragony nabijali
Bardzo mi smutno chociaz nie bylam z znim zzyta to targa mna ze ci ludzie "wetertnarze" pozwolili na jego cierpienie!!! -
Hej dziewczynki. wlasnie wracam od lekarza. u nas wszystko ok
25 tc, ale wg usg 24. martwie sie niektorymi parametrami, ale lekarz mowil ze wszystko jest ok. Maluch wazy 672 g. to jak na 24-25 tc dobrze prawda?Lusia8998, mmargol, żabka04, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, Madziuuuula, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
magdalena1991 wrote:Hej dziewczynki. wlasnie wracam od lekarza. u nas wszystko ok
25 tc, ale wg usg 24. martwie sie niektorymi parametrami, ale lekarz mowil ze wszystko jest ok. Maluch wazy 672 g. to jak na 24-25 tc dobrze prawda?moja w 24+2 ważyła 610g i ginka mówi, że w terminie.ok 3 kg będzie miała, więc pasuje jak ta lala
-
agatia wrote:Moja jest o 5 dni młodsza, bo ma główkę mniejszą i brzuszek, ale w granicach normy. Lekarze mówią, że jest.jak najbardziej ok
moja w 24+2 ważyła 610g i ginka mówi, że w terminie.ok 3 kg będzie miała, więc pasuje jak ta lala
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyJa ogolem przy porodzie nie korzystalam ze znieczulenia zadnego, bo dla mnie bole parte nie byly az takie bolesne zebym znieczulenie potrzebowala, skurcze tez nie byly takie bolace tylko bardziej upierdliwe i wkurzajace. A w efekcie rzeczy dostalam znoeczulenie bo do cc wyjscia innego nie bylo
Ksosiu przykro mi z powodu psiaka, mimo wszysylo to tez istota zyjaca, a nie "tylko" pies, ja akurat jestem miloscnizka psow.Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdalena1991 wrote:wlasnie mam duze odchylenia:(
bdp 5,89 24w1d 13,8%
hc 20,96 23w0d <2,3%
hc* 20,64 22w5d <2,3%
ac 20,22 24w6d 36,5%
fl 4,20 23w5d 7,1%
hl 4,03 24w3d 24,2%dziecii rosną skokowo i.narządy też. Spokojnie.
-
Ksosia wrote:Agatia ja tez mam 27+1.
A dzis z usg widze ze termin na 24.08. Z miesiaczki 31.08.moja jest drobnica a termin mam na 28.08
-
nick nieaktualnyDo 12 tc można jeszcze określić termin porodu według usg, później Różnie to wychodzi nie raz plus tydzień nie raz minus tydzień i tym już nie trzeba się martwić. U mnie od początku wychodzi 3-4 dni do przodu i termin jest na 31 sierpnia.
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny