WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój pępek zaczyna się ujawniać po południu jak mamusia sobie pofolguje, siedzenie w domu powoduje, że bardzo zaprzyjaźniłam się z lodówką.
A, i się pochwalę, przed chwilą zrobiłam obchód mojego ogródeczka i własnie zjadłam garść swoich truskaweczekKsosia, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:a ma ona dzieci?
źli ludzie z nas...
kamciaelcia, Broszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w rodzinie to moi rodzice sa po rozwodzie i moj chrzestny, a tak to chyba nic wiecej. Za to mam same kuzynki-stare panny co po 10 lat sa z facetami a ani slubu ani dzieci, i zdziwione ze ja 2 bede miec a ja mowie a na co ja mam czekac na 40-stke ???
No ja mysle ze faceci to mimo wszystko troche sa zapatrzenim w siebie i swoj tylek, bo moj maz naprawde zle nie ma zawsze jest ugotowane, posprzatane, zakupy zrobione, corcia zadbana i chyba muzze przestac tyle rzsczy ogarniac vo on nie ma zadnych obowiazkow i chyba przez to mu sie nudzipo pracy, bo rachunki, finanse i wszysylomw domu tez ja ogarniam..wiec troche mam za swoje, a u mnie wynikalo to ze na sile chcialam byc lepsza niz moja mama dla mojego tayy i nigdy nie musiec sie rozwodzic.... i mam tego efekt ze mnie nie szanuje i mysli ze bede skakac kolo niego, a zreszta juz powiedzialam ze jak mu cos nie pasuje ja mpge do kpnca ciazy pojechac do siebiw 400 km stad i niech sobie robi co chce, placi i ogarnia wszystko sam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Mi mama ostatnio powiedziała, że ona tak wyglądała jak była w 9 miesiącu i szła na porodówkę
Dzisiaj chyba dostanę paczkę od Milutkiej z kocykami to dam cynka jaka jakość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc!
Powiem Wam ze dalej średnio. Po wczorajszym usg Marcel ważył około 950 gram, a przecież robiłam w piatek i ważył około 770 gram... Chyba nie moze byc az takiej różnicy przez 5 dni! I teraz ci wspaniali lekarze, jednak doszli do wniosku, ze mogę mieć te cukrzyce... No i dzisiaj piłam ja drugi raz. Nie wiem za jakie grzechy
Co do mojej szyjki to chcą zakładać szew, konsultowałam to z moja ginekolog i powiedziała, zeby go zakładać... A ja sie tak bardzo boje bo to jednak zabieg jest
Ogolnie słabe informacje i ogolnie słabo o wszystkim wiem, bo ci lekarze sa bardzo małomówni... Az ręce opadają, ze oni z ludźmi pracują
Po tym wszystkim sie rozryczalam, nie mogę nad sobą zapanować jak słyszę takie informacje i wyszłam ma bekseMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczku musisz im zaufać bo nic innego Ci nie pozostaje i być dobrej myśli. Wszystko jakoś się ułoży, choć rozumiem że dobijający jest fakt, że nic nie mówią
jeśli każą zakładać szew to musisz założyć dla dobra Marcelka.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Czesc!
Powiem Wam ze dalej średnio. Po wczorajszym usg Marcel ważył około 950 gram, a przecież robiłam w piatek i ważył około 770 gram... Chyba nie moze byc az takiej różnicy przez 5 dni! I teraz ci wspaniali lekarze, jednak doszli do wniosku, ze mogę mieć te cukrzyce... No i dzisiaj piłam ja drugi raz. Nie wiem za jakie grzechy
Co do mojej szyjki to chcą zakładać szew, konsultowałam to z moja ginekolog i powiedziała, zeby go zakładać... A ja sie tak bardzo boje bo to jednak zabieg jest
Ogolnie słabe informacje i ogolnie słabo o wszystkim wiem, bo ci lekarze sa bardzo małomówni... Az ręce opadają, ze oni z ludźmi pracują
Po tym wszystkim sie rozryczalam, nie mogę nad sobą zapanować jak słyszę takie informacje i wyszłam ma bekse -
nick nieaktualny