X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście pomijając moje siostry i ich pociechy nikt inny nie próbuje dotykać mojego brzucha bo chyba bym rączkę odgryzła :) W tej ciąży mam taką bardzo silną potrzebę chronienia mojego maluszka, że sama się sobie dziwię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie koleżanka ostatnio powiedziała, że jestem tak gruba, że pewnie już na końcówce? ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie koleżanka ostatnio powiedziała, że jestem tak gruba, że pewnie już na końcówce? ;D
    a ma ona dzieci?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mama ostatnio powiedziała, że ona tak wyglądała jak była w 9 miesiącu i szła na porodówkę:P

Dzisiaj chyba dostanę paczkę od Milutkiej z kocykami to dam cynka jaka jakość :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pępek zaczyna się ujawniać po południu jak mamusia sobie pofolguje, siedzenie w domu powoduje, że bardzo zaprzyjaźniłam się z lodówką.
    A, i się pochwalę, przed chwilą zrobiłam obchód mojego ogródeczka i własnie zjadłam garść swoich truskaweczek :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    a ma ona dzieci?
    nie ma, ale jej siostra jest w 7tc, więc w odwecie jej powiedziałam, że teraz najgorszy czas się szykuje, a mój mąż - "będzie wymiotować tak często, że będzie prosić niebiosa o litość" ;D źli ludzie z nas...

kamciaelcia, Broszka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    czyli u kolezanki niewiedza :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie to moi rodzice sa po rozwodzie i moj chrzestny, a tak to chyba nic wiecej. Za to mam same kuzynki-stare panny co po 10 lat sa z facetami a ani slubu ani dzieci, i zdziwione ze ja 2 bede miec a ja mowie a na co ja mam czekac na 40-stke ???

No ja mysle ze faceci to mimo wszystko troche sa zapatrzenim w siebie i swoj tylek, bo moj maz naprawde zle nie ma zawsze jest ugotowane, posprzatane, zakupy zrobione, corcia zadbana i chyba muzze przestac tyle rzsczy ogarniac vo on nie ma zadnych obowiazkow i chyba przez to mu sie nudzipo pracy, bo rachunki, finanse i wszysylomw domu tez ja ogarniam..wiec troche mam za swoje, a u mnie wynikalo to ze na sile chcialam byc lepsza niz moja mama dla mojego tayy i nigdy nie musiec sie rozwodzic.... i mam tego efekt ze mnie nie szanuje i mysli ze bede skakac kolo niego, a zreszta juz powiedzialam ze jak mu cos nie pasuje ja mpge do kpnca ciazy pojechac do siebiw 400 km stad i niech sobie robi co chce, placi i ogarnia wszystko sam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice też są po rozwodzie, mój brat też.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    LRF
    czyli u kolezanki niewiedza :D
    każdy ma swój rozumek i niech z niego korzysta jak chce ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Mi mama ostatnio powiedziała, że ona tak wyglądała jak była w 9 miesiącu i szła na porodówkę:P

Dzisiaj chyba dostanę paczkę od Milutkiej z kocykami to dam cynka jaka jakość :)
    koniecznie! ja będę na dniach zamawiać, bo się zdecydować na wzór nie mogę, a którą wersję wypełnienia wybrałaś? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba kocykow kupowac nie bede, bo po mojej corce mam 3 szt, 2 cienkie i jeden grubszy zimowy, i mysle sobie na co mi kolejny 4 kocyk troche bez sens

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak patrzylam na te wzory to mnie sie te sowki podobaja takie slodkie sa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tymczasem uciekam na jazdy ;) egzamin już za dwa tygodnie, więc trzeba się ogarnąć ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf powodzonka :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!
    Powiem Wam ze dalej średnio. Po wczorajszym usg Marcel ważył około 950 gram, a przecież robiłam w piatek i ważył około 770 gram... Chyba nie moze byc az takiej różnicy przez 5 dni! I teraz ci wspaniali lekarze, jednak doszli do wniosku, ze mogę mieć te cukrzyce... No i dzisiaj piłam ja drugi raz. Nie wiem za jakie grzechy :(
    Co do mojej szyjki to chcą zakładać szew, konsultowałam to z moja ginekolog i powiedziała, zeby go zakładać... A ja sie tak bardzo boje bo to jednak zabieg jest :(
    Ogolnie słabe informacje i ogolnie słabo o wszystkim wiem, bo ci lekarze sa bardzo małomówni... Az ręce opadają, ze oni z ludźmi pracują :/
    Po tym wszystkim sie rozryczalam, nie mogę nad sobą zapanować jak słyszę takie informacje i wyszłam ma bekse :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam sowy, pomarańczowe chyba :)
    I drugi komplet hipcie miętowe :)

U makaszki co chwile jest 15%

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku musisz im zaufać bo nic innego Ci nie pozostaje i być dobrej myśli. Wszystko jakoś się ułoży, choć rozumiem że dobijający jest fakt, że nic nie mówią :/ jeśli każą zakładać szew to musisz założyć dla dobra Marcelka.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Czesc!
    Powiem Wam ze dalej średnio. Po wczorajszym usg Marcel ważył około 950 gram, a przecież robiłam w piatek i ważył około 770 gram... Chyba nie moze byc az takiej różnicy przez 5 dni! I teraz ci wspaniali lekarze, jednak doszli do wniosku, ze mogę mieć te cukrzyce... No i dzisiaj piłam ja drugi raz. Nie wiem za jakie grzechy :(
    Co do mojej szyjki to chcą zakładać szew, konsultowałam to z moja ginekolog i powiedziała, zeby go zakładać... A ja sie tak bardzo boje bo to jednak zabieg jest :(
    Ogolnie słabe informacje i ogolnie słabo o wszystkim wiem, bo ci lekarze sa bardzo małomówni... Az ręce opadają, ze oni z ludźmi pracują :/
    Po tym wszystkim sie rozryczalam, nie mogę nad sobą zapanować jak słyszę takie informacje i wyszłam ma bekse :/
    trzymaj się, ja waga bym się nie przejmowała bo mogę się założyć że jakbyś dziś miała robione usg waga znów by wyszła inna. To jest zależne od sprzętu od lekarza. W którym tygodniu poraz pierwszy miałaś robiona krzywa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z ryneczku, nie było dzisiaj takiego tłumu więc nie stałam w kolejkach. Kupiłam truskawki, będzie druga partia dżemów ;) a dzisiaj u mnie już po 5,50 zł.. idą w górę zamiast spadać :P u mojej Mamy na podkarpaciu są po 4,80 zł :O !

‹‹ 1101 1102 1103 1104 1105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ