X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście pomijając moje siostry i ich pociechy nikt inny nie próbuje dotykać mojego brzucha bo chyba bym rączkę odgryzła :) W tej ciąży mam taką bardzo silną potrzebę chronienia mojego maluszka, że sama się sobie dziwię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie koleżanka ostatnio powiedziała, że jestem tak gruba, że pewnie już na końcówce? ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie koleżanka ostatnio powiedziała, że jestem tak gruba, że pewnie już na końcówce? ;D
    a ma ona dzieci?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mama ostatnio powiedziała, że ona tak wyglądała jak była w 9 miesiącu i szła na porodówkę:P

Dzisiaj chyba dostanę paczkę od Milutkiej z kocykami to dam cynka jaka jakość :)

Sabina, Magdziulla, _izunia_ lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pępek zaczyna się ujawniać po południu jak mamusia sobie pofolguje, siedzenie w domu powoduje, że bardzo zaprzyjaźniłam się z lodówką.
    A, i się pochwalę, przed chwilą zrobiłam obchód mojego ogródeczka i własnie zjadłam garść swoich truskaweczek :)

Ksosia, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    a ma ona dzieci?
    nie ma, ale jej siostra jest w 7tc, więc w odwecie jej powiedziałam, że teraz najgorszy czas się szykuje, a mój mąż - "będzie wymiotować tak często, że będzie prosić niebiosa o litość" ;D źli ludzie z nas...

kamciaelcia, Broszka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    czyli u kolezanki niewiedza :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie to moi rodzice sa po rozwodzie i moj chrzestny, a tak to chyba nic wiecej. Za to mam same kuzynki-stare panny co po 10 lat sa z facetami a ani slubu ani dzieci, i zdziwione ze ja 2 bede miec a ja mowie a na co ja mam czekac na 40-stke ???

No ja mysle ze faceci to mimo wszystko troche sa zapatrzenim w siebie i swoj tylek, bo moj maz naprawde zle nie ma zawsze jest ugotowane, posprzatane, zakupy zrobione, corcia zadbana i chyba muzze przestac tyle rzsczy ogarniac vo on nie ma zadnych obowiazkow i chyba przez to mu sie nudzipo pracy, bo rachunki, finanse i wszysylomw domu tez ja ogarniam..wiec troche mam za swoje, a u mnie wynikalo to ze na sile chcialam byc lepsza niz moja mama dla mojego tayy i nigdy nie musiec sie rozwodzic.... i mam tego efekt ze mnie nie szanuje i mysli ze bede skakac kolo niego, a zreszta juz powiedzialam ze jak mu cos nie pasuje ja mpge do kpnca ciazy pojechac do siebiw 400 km stad i niech sobie robi co chce, placi i ogarnia wszystko sam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice też są po rozwodzie, mój brat też.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    LRF
    czyli u kolezanki niewiedza :D
    każdy ma swój rozumek i niech z niego korzysta jak chce ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Mi mama ostatnio powiedziała, że ona tak wyglądała jak była w 9 miesiącu i szła na porodówkę:P

Dzisiaj chyba dostanę paczkę od Milutkiej z kocykami to dam cynka jaka jakość :)
    koniecznie! ja będę na dniach zamawiać, bo się zdecydować na wzór nie mogę, a którą wersję wypełnienia wybrałaś? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba kocykow kupowac nie bede, bo po mojej corce mam 3 szt, 2 cienkie i jeden grubszy zimowy, i mysle sobie na co mi kolejny 4 kocyk troche bez sens

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak patrzylam na te wzory to mnie sie te sowki podobaja takie slodkie sa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tymczasem uciekam na jazdy ;) egzamin już za dwa tygodnie, więc trzeba się ogarnąć ;)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf powodzonka :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!
    Powiem Wam ze dalej średnio. Po wczorajszym usg Marcel ważył około 950 gram, a przecież robiłam w piatek i ważył około 770 gram... Chyba nie moze byc az takiej różnicy przez 5 dni! I teraz ci wspaniali lekarze, jednak doszli do wniosku, ze mogę mieć te cukrzyce... No i dzisiaj piłam ja drugi raz. Nie wiem za jakie grzechy :(
    Co do mojej szyjki to chcą zakładać szew, konsultowałam to z moja ginekolog i powiedziała, zeby go zakładać... A ja sie tak bardzo boje bo to jednak zabieg jest :(
    Ogolnie słabe informacje i ogolnie słabo o wszystkim wiem, bo ci lekarze sa bardzo małomówni... Az ręce opadają, ze oni z ludźmi pracują :/
    Po tym wszystkim sie rozryczalam, nie mogę nad sobą zapanować jak słyszę takie informacje i wyszłam ma bekse :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam sowy, pomarańczowe chyba :)
    I drugi komplet hipcie miętowe :)

U makaszki co chwile jest 15%

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku musisz im zaufać bo nic innego Ci nie pozostaje i być dobrej myśli. Wszystko jakoś się ułoży, choć rozumiem że dobijający jest fakt, że nic nie mówią :/ jeśli każą zakładać szew to musisz założyć dla dobra Marcelka.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Czesc!
    Powiem Wam ze dalej średnio. Po wczorajszym usg Marcel ważył około 950 gram, a przecież robiłam w piatek i ważył około 770 gram... Chyba nie moze byc az takiej różnicy przez 5 dni! I teraz ci wspaniali lekarze, jednak doszli do wniosku, ze mogę mieć te cukrzyce... No i dzisiaj piłam ja drugi raz. Nie wiem za jakie grzechy :(
    Co do mojej szyjki to chcą zakładać szew, konsultowałam to z moja ginekolog i powiedziała, zeby go zakładać... A ja sie tak bardzo boje bo to jednak zabieg jest :(
    Ogolnie słabe informacje i ogolnie słabo o wszystkim wiem, bo ci lekarze sa bardzo małomówni... Az ręce opadają, ze oni z ludźmi pracują :/
    Po tym wszystkim sie rozryczalam, nie mogę nad sobą zapanować jak słyszę takie informacje i wyszłam ma bekse :/
    trzymaj się, ja waga bym się nie przejmowała bo mogę się założyć że jakbyś dziś miała robione usg waga znów by wyszła inna. To jest zależne od sprzętu od lekarza. W którym tygodniu poraz pierwszy miałaś robiona krzywa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z ryneczku, nie było dzisiaj takiego tłumu więc nie stałam w kolejkach. Kupiłam truskawki, będzie druga partia dżemów ;) a dzisiaj u mnie już po 5,50 zł.. idą w górę zamiast spadać :P u mojej Mamy na podkarpaciu są po 4,80 zł :O !

‹‹ 1101 1102 1103 1104 1105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ