WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Kamcia a ile czasu czekalas na pierwsza rozprawe z zusem? w sensie od otrzymania od nich negatywnej decyzji i odwolaniu sie do rozprawy w sadzie?
w połowie marca wysłałam odwolanie do zusu (a wiec do sadu za posrednictwem zus)
sąd mi przysłał termin 1 czerwca na 21. czerwca
ale radca bardzo sie żdziwil, ze szybko, kazał wstepnie szykować się na koniec lata, jesień... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry Kochane:)
Może Wy bedziecie wiedziały.Jak to jest.Bo jestem jeszcze w trakcie rozwodu.Wygrałam ale złożyła apelacje.Ze Sławkiem nie mam ślubu zz wiadomych przyczyn.I chodzi mi jak to jest z urlopem macierzyńskim.Bo wiem ,że po urodzeniu mam 14 dni by do pracy zanieśc podanie o urlop.I teraz nie wiem który mam napisać.Czy wedle prawa jestem samotna matką? i Sławek nie musi pisać że zrzeka się urlopu tacierzyńskiego?Bo On raczej nie bedzie z niego korzystał tylko ja.Myślałam,że to urlop rodzicielski.Ale jak małżeństwem nie jesteśmy?
Dziś zajadałam się truskawkami z musztardeczką
a to My 26 tydzien...Jak chce duzy brzuch;c...Pare dni temu koleżanka do mnie"a Ty już urodziłaś?brzucha w ogóle nie widac
Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zamówiłam sobie z H&M'u takie białe krótkie spodenki ciążowe w rozm 36 za 30 zł. Ale w związku z tym, że mam pełniejsze uda, to są na mnie opięte i nie będę ich nosić.
Zwracać mi się nie chce, bo musiałabym zamawiać kuriera. Może któraś z Was by chciała? To mogę wystawić przez allegro lub się dogadamy.Jeszcze mają metkę. Nowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 19:55
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Dziewczyny, zamówiłam sobie z H&M'u takie białe krótkie spodenki ciążowe w rozm 36 za 30 zł. Ale w związku z tym, że mam pełniejsze uda, to są na mnie opięte i nie będę ich nosić.
Zwracać mi się nie chce, bo musiałabym zamawiać kuriera. Może któraś z Was by chciała? To mogę wystawić przez allegro lub się dogadamy.Jeszcze mają metkę. Nowe.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam info od gina ze wynik biocenozy pochwy prawidłowy. Huraaaa! Jedno zmartwienie z głowy
bisacz, Sabina, Angela89, alinka, żabka04, kamciaelcia, Strazaczka1990, Pysiaczek89, mmargol, haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
haneczka wrote:Dziewczyny, zamówiłam sobie z H&M'u takie białe krótkie spodenki ciążowe w rozm 36 za 30 zł. Ale w związku z tym, że mam pełniejsze uda, to są na mnie opięte i nie będę ich nosić.
-
alinka wrote:u mnie ciasto marchewkowe w piekarniku
teraz jeszcze trzeba się za kolację zabrać, ale nie mam pomysłu na dziś. Znowu kanapka?
mniam uwielbiam i nie mam przy nim rozumu
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWybaczcie dziewczyny ze nie opdnioslam sie do waszych wczesniejszych postow, ale nie mam czasu czytac 20 stron wstecz co pisalyscie. Przepraszam
Jesli ktos mial wizyty to opewnie jest wszystko ok i gratuluje udanych wizyt, jesli ktos bedzie mial to trzymam mocno kciuki.
Ksoisa zdrowka dla meza!
Moj maz wychodzi jutro ze szpitala o 9 juz musze po niego byc
w dodatku przes te stresyu od poniedzialku chce mi sie wymiotowac i nic przelknac nie moge ;/ Ku__aaaaaa -
Hej laski wróciłam z zakupów. Kupiłam trochę drobnicy: pieluchy tetrowe, bambusowe, dwie butelki, smoczek na wszelki wielki, wkładki poporodowe i siatkowe galoty.
Reszta zakupów w przyszłym mc, bo teraz kasy już brakjeszcze 2 koszule do szpitala kupię i starczy.
Upatrzylam kocyki, ale najpierw muszę wózek kupić
Mmargol czekam na wieści po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 20:50
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja do porodu chcę kupić jakąś brzydką, może nawet używaną koszulę, do karmienia też nie planuję wystrzałowej kreacji, więc na to na pewno nie przeznaczę dużo pieniędzy, szkoda że nie lubię spać w koszulach, ale na oddziale jest gorąco więc może nie będzie tak źle
-
Little Red Fox wrote:ja do porodu chcę kupić jakąś brzydką, może nawet używaną koszulę, do karmienia też nie planuję wystrzałowej kreacji, więc na to na pewno nie przeznaczę dużo pieniędzy, szkoda że nie lubię spać w koszulach, ale na oddziale jest gorąco więc może nie będzie tak źle
-
nick nieaktualny