X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamcia a ile czasu czekalas na pierwsza rozprawe z zusem? w sensie od otrzymania od nich negatywnej decyzji i odwolaniu sie do rozprawy w sadzie?

w połowie marca wysłałam odwolanie do zusu (a wiec do sadu za posrednictwem zus)
    sąd mi przysłał termin 1 czerwca na 21. czerwca
    ale radca bardzo sie żdziwil, ze szybko, kazał wstepnie szykować się na koniec lata, jesień...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli przeszlo 2 miesiace czekalas, bo tak sie zastanawialam jakie maja terminy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja musze ochlonac i sie zabrac za ta sprawe

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry Kochane:)

Może Wy bedziecie wiedziały.Jak to jest.Bo jestem jeszcze w trakcie rozwodu.Wygrałam ale złożyła apelacje.Ze Sławkiem nie mam ślubu zz wiadomych przyczyn.I chodzi mi jak to jest z urlopem macierzyńskim.Bo wiem ,że po urodzeniu mam 14 dni by do pracy zanieśc podanie o urlop.I teraz nie wiem który mam napisać.Czy wedle prawa jestem samotna matką? i Sławek nie musi pisać że zrzeka się urlopu tacierzyńskiego?Bo On raczej nie bedzie z niego korzystał tylko ja.Myślałam,że to urlop rodzicielski.Ale jak małżeństwem nie jesteśmy?

Dziś zajadałam się truskawkami z musztardeczką;D

w9fcyr.jpg

a to My 26 tydzien...Jak chce duzy brzuch;c...Pare dni temu koleżanka do mnie"a Ty już urodziłaś?brzucha w ogóle nie widac

29w6bgw.jpg

Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    No ja musze ochlonac i sie zabrac za ta sprawe

ale ty zdolna bestia i sama stworzysz cudne pismo :D

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zamówiłam sobie z H&M'u takie białe krótkie spodenki ciążowe w rozm 36 za 30 zł. Ale w związku z tym, że mam pełniejsze uda, to są na mnie opięte i nie będę ich nosić.

s-l1000.jpg

Zwracać mi się nie chce, bo musiałabym zamawiać kuriera. Może któraś z Was by chciała? To mogę wystawić przez allegro lub się dogadamy. :) Jeszcze mają metkę. Nowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 19:55

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie jakie cudo http://allegro.pl/2-el-posciel-135x100-modenex-tulis-kropki-szara-i6238972674.html

Anulka01, Strazaczka1990, Lusia8998 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no walsnie juz zaczlam sobie wstepna analize robic zebranych dokumentow i pisma ktore dostalam z zusu, Bozeeeee nie wierze co tam za idioci siedza az sie wierzyc nie chce

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Prawdziwi idioci. Nigdzie chyba takich nie ma. Jak to radca powiedział - zus stać ( na takie działanie )bo i tak jest bankrutem :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Dziewczyny, zamówiłam sobie z H&M'u takie białe krótkie spodenki ciążowe w rozm 36 za 30 zł. Ale w związku z tym, że mam pełniejsze uda, to są na mnie opięte i nie będę ich nosić.

s-l1000.jpg

Zwracać mi się nie chce, bo musiałabym zamawiać kuriera. Może któraś z Was by chciała? To mogę wystawić przez allegro lub się dogadamy. :) Jeszcze mają metkę. Nowe.
    y rozmiar;c bo bardzo ladne

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ciasto marchewkowe w piekarniku :) teraz jeszcze trzeba się za kolację zabrać, ale nie mam pomysłu na dziś. Znowu kanapka? :(

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam info od gina ze wynik biocenozy pochwy prawidłowy. Huraaaa! Jedno zmartwienie z głowy :)

bisacz, Sabina, Angela89, alinka, żabka04, kamciaelcia, Strazaczka1990, Pysiaczek89, mmargol, haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

s-l1000.jpg

Ja mam teraz w h&m 40 :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    u mnie ciasto marchewkowe w piekarniku :) teraz jeszcze trzeba się za kolację zabrać, ale nie mam pomysłu na dziś. Znowu kanapka? :(
    Oj na ciasto marchewkowe chętnie bym wpadła ;) mniam uwielbiam i nie mam przy nim rozumu :)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Oj na ciasto marchewkowe chętnie bym wpadła ;) mniam uwielbiam i nie mam przy nim rozumu :)
    nie ma sprawy, zapraszam :) bo mąż w delegacji, siedzę sama i zastanawiam się kto to zje :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie dziewczyny ze nie opdnioslam sie do waszych wczesniejszych postow, ale nie mam czasu czytac 20 stron wstecz co pisalyscie. Przepraszam

Jesli ktos mial wizyty to opewnie jest wszystko ok i gratuluje udanych wizyt, jesli ktos bedzie mial to trzymam mocno kciuki.

Ksoisa zdrowka dla meza!
    Moj maz wychodzi jutro ze szpitala o 9 juz musze po niego byc

w dodatku przes te stresyu od poniedzialku chce mi sie wymiotowac i nic przelknac nie moge ;/ Ku__aaaaaa

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski wróciłam z zakupów. Kupiłam trochę drobnicy: pieluchy tetrowe, bambusowe, dwie butelki, smoczek na wszelki wielki, wkładki poporodowe i siatkowe galoty.
    Reszta zakupów w przyszłym mc, bo teraz kasy już brak ;) jeszcze 2 koszule do szpitala kupię i starczy.
    Upatrzylam kocyki, ale najpierw muszę wózek kupić ;)

Mmargol czekam na wieści po wizycie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 20:50

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do porodu chcę kupić jakąś brzydką, może nawet używaną koszulę, do karmienia też nie planuję wystrzałowej kreacji, więc na to na pewno nie przeznaczę dużo pieniędzy, szkoda że nie lubię spać w koszulach, ale na oddziale jest gorąco więc może nie będzie tak źle ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja do porodu chcę kupić jakąś brzydką, może nawet używaną koszulę, do karmienia też nie planuję wystrzałowej kreacji, więc na to na pewno nie przeznaczę dużo pieniędzy, szkoda że nie lubię spać w koszulach, ale na oddziale jest gorąco więc może nie będzie tak źle ;)
    Ja zamawiam piżamy do karmienia koszul nie.znoszę. z synkiem dostałam koszulę, a i tak chodziłam w getrach do niej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja postanowiłam że biorę koszulę tą którą miałam przy córce nadaje się do karmienia więc nie kupuje nowej. Dodatkowo biorę na pierwszy dzień spodenki i koszulkę bo będzie gorąco..

‹‹ 1178 1179 1180 1181 1182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ