WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie wszystko dobrze!
Szyjka kilometrowa, ciśnienie, morfologia i mocz ok. Malutka leży główką na dół i okłada mnie pięściami - a myślałam, że to nogi tak pracują
Tak leżała, że nie udało się pokazać buźki w 3d, może następnym razem.
A i Emilka waży już 1166 g
Edit: Agatia dzięki za pamięćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 21:36
kamciaelcia, Angela89, Pysiaczek89, alinka, agatia, A_n_k_a_80, martta, Madziuuuula, violett, Anulka01, żabka04, haneczka, Malutka92, Lusia8998, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia powiem ci ze jeszce 5 lat temu moj tesciu tak agresywnie nie jezdzil... od jakiegos czasu on jakos tak nerwowo jezdzi, hamuje, nagle skreca ja pier... i mu powiedzialm ze ma jechac ostrozniej bo zaraz rozwali mi auto i ze takie szarpanie i gwaltowne jezdzenie to nie sa na moj stan ciazowy...
-
Witamy się po wizycie
synek ma się dobrze, waży 901g
łożysko nisko na szczęście nie jest przodujące czego obawial się lekarz. Muszę brać antybiotyk na bakterie. Ogólnie jest dobrze
łóżeczko kupione, sklep byl do 18 a myśmy wparowali po odbiór 17.59:P całe szczęście udało się zdążyć
jutro będziemy składać. Mąż stwierdził że musi się przyzwyczaić do nowego mebla w sypialni i nowego miejsca lóżka:P
kamciaelcia, mmargol, Little Red Fox, claudiuszek, martta, alinka, Strazaczka1990, violett, Pysiaczek89, żabka04, Anulka01, haneczka, Malutka92, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko mój Szymek dziś przechodzi sam siebie tak kopie ale cóż dziś dostał tyle cukru co chyba od początku swojego istnienia nie dostał więc co się dziwić nam nadzieję że jutro mi nic nie wyjdzie botakze udaje się na masaż antycellulitowy który robi mi mąż id 3 dni, a teraz właśnie ogląda jakiś filmik instruktażowy na you tubę i walczymy hehe
-
nick nieaktualny