WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzierzba wrote:http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-hustawka-lionelo-ruben-gratisy-i6160503950.html oto on. Taaa leżeć. Chyba bym oszalała.
Niestety ale jeszcze budowa na głowie i to też trzeba ogarniać, młody też ciągle po lekarzach, zajęciach. Obiadu też nikt za mnie nie zrobi. Muszę się zgarnąć do szpitala! Buuu
Dzięki za linka.
Jak czytam, co piszesz, to dociera do mnie, że kobiety nigdy się nie nudzą.
Mój mąż mnie zaskoczył i powiedział, że jak nie chce mi się gotować obiadu to mogę mu odmrozić pierogi (domowe, kupnych by nie zjadł). Kochany.
Ja dzisiaj wybieram się na targ po jajeczka i miód. -
nick nieaktualnyHej!
U mnie dzisiaj koszmarna noc, prawie nic nie spałam.. mąż nie czuł się za dobrze to i ja nie spałam. Wiadomo jak ciężko się ułożyć potem i zasnąc
Dzisiaj ma spotkanie z koleżankami, trochę pracy w domu przed przyjazdem teściowej i wieczorem ginekolog.
Dzierzba kupiłaś jeden czy dwa takie bujaczki? Bo ja myślę tylko o leżaczkach dwóch.. ale to później kupię, jak już się maluszki urodzą. -
nick nieaktualnyalinka wrote:ja mam dostać w spadku matę edukacyjną, bujaczek tiny love i skoczek dla malucha. pojechałabym już po nie, bo nie mogę się doczekać ale nie mm gdzie ich postawić w mieszkaniu więc czekam do sierpnia żeby się nie zagracić
czy wasze maluchy w brzuszkach też wstają razem z wami? ja to się obudzę i zawsze jeszcze z 15 minut poleżę w łózku zanim postanowie wstać. I tak po 5 minutach czuje takie kopniaki od małej co ranozastanawiam się, czy ona mnie wybudza ze snu, czy budzi się dopiero po mnie
to nie jest dobre dla bioderek.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny witam się z labo glukoza wypita nawet nie było tak źle nie mogłam dodać cytryny, pani byla zdziwiona mówiła że jakbym sobie kupiła cytrynowa to tak, ale udało mi się naraz wypić więc teraz czekam mogę parę łuków wody więc to najważniejsze bo mi strasznie zasycha w gardle i wtedy mi słabo. Pytałam się pani o krzywa jaka robiła moją szwaguerka i ona pierwsze słyszy żeby pić glukoze w domu. Prawie się za głowę złapała, że wytyczne są jedne. A ja czekam mam książkę i kolezanka ma przyjść
-
Pirelka ja kupiłam dwa. Mam nadzieję,że może choć trochę dzięki temu będę miała wolne ręce. Mi zależało właśnie na bujaniu, młody miał leżaczek i musiałam go kołysać w nim nogą więc dla mnie bez sensu. Wiadomo, że co dziecko to inne zachowania. Oby chłopakom się spodobało i dali mamie choć trochę wytchnienia.
-
nick nieaktualnyA to fajnie Dzierzba
ja za czymś tańszym się rozglądam. Nie chciałabym ładować się w bujanie od razu, żeby nie nauczyć, bo może będą sobie spokojnie leżeć
A jestem przeciwnikiem bujania żeby dziecko zasnęło, telepania w wózku itp.
A od jakiego wieku można dzieci kłaść w takich bujaczkach i leżaczkach ? Już od maleńkości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 08:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym chętnie wybrała się do Ikea, ale najbliższą mamy w Katowicach, widziałam tam sporo ładnych rzeczy, pewnie skończy się na zamawianiu online. Moja paczuszka z kompletem wózkowym jest w drodze, może dziś trafi do mojego paczkomatu, z łóżeczkiem żadnego info nie dostałam, a miało być 10.06 u mnie
chyba do nich napiszę i spytam na jakim etapie jest zamówienie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa córke kładłam do tiny love 3w1 od początku czyli jak miała miesiąc. I nie nauczyła się na szczęście bujania. Bardzo pilnowałam aby nikt jej nie nosił do usypiania na rękach ani bujał. Przy bólach brzusia kładlam ja na przedramieniu i tak z nią chodziłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 08:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:ja mam dostać w spadku matę edukacyjną, bujaczek tiny love i skoczek dla malucha. pojechałabym już po nie, bo nie mogę się doczekać ale nie mm gdzie ich postawić w mieszkaniu więc czekam do sierpnia żeby się nie zagracić
czy wasze maluchy w brzuszkach też wstają razem z wami? ja to się obudzę i zawsze jeszcze z 15 minut poleżę w łózku zanim postanowie wstać. I tak po 5 minutach czuje takie kopniaki od małej co ranozastanawiam się, czy ona mnie wybudza ze snu, czy budzi się dopiero po mnie
Mojego dzitka w brzuchu budzą krzyki rocznego synka.I często też budzi się zaraz po mnie.
-
pirelka wrote:A to fajnie Dzierzba
ja za czymś tańszym się rozglądam. Nie chciałabym ładować się w bujanie od razu, żeby nie nauczyć, bo może będą sobie spokojnie leżeć
A jestem przeciwnikiem bujania żeby dziecko zasnęło, telepania w wózku itp.
A od jakiego wieku można dzieci kłaść w takich bujaczkach i leżaczkach ? Już od maleńkości?Też byłam przeciwniczką bujania i się zarzekałam, że nie będę ale czasem tylko to było w stanie Maksa uspokoić, a zasypiał normalnie w łóżeczku po 3 miesiącach.
-
Magdziulla wrote:Haneczka ja też noszę 34, może to 36 by na mnie pasowało, akurat szukam spodenek, ale musiałabym pojechać do h&m i przymierzyć. Chyba, że się przeceniam;)
Albo spakuję je i wyślę prosto do Ciebie. Oddasz mi tylko za przesyłkę, a jak Ci się spodobają i postanowisz je wziąć, to dopiero mi zapłacisz. Jeśli nie będą dobre, to oddasz komuś i olać te 30 zł. Więcej kłopotu z takim nietrafionym zakupem niż to warte.
PS. Nie wiem, czy uda Ci się je przymierzyć w sklepie bo w internetowym z racji ceny są już dawno wyprzedane. http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0219718011.html -
nick nieaktualnypirelka, my zawsze jak coś kupujemy na OLXie to jedziemy obejrzeć, bo wybieramy najbliższą okolicę - nasze miasto lub sąsiednie, a nie chcemy przepłacać. A zamawiając online często nawet z przesyłką wychodzi taniej, np przewijak u nas w sklepie stacjonarnym cena: 59 zł, a na allegro ten sam znalazłam za 35 zł
-
nick nieaktualny