WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba, a to sorki widocznie mi się z którąś inną dziewczyną pomyliło
komodą, którą ja chcę też ma zdejmowany przewijak i potem służy jako zwykła komoda do pokoju dziecięcego
funkcjonalne są takie komody.
Ja była w Lildu, zerwałam się po 8 żeby nie stać w kolejkach potem..ale się okazało, że kolejki większe niżeli wczoraj o 12 w południe !!! Stałam 10 min w kolejce... tyle, że na rynku pustki. -
Hej
Ja czekam na śniadanko po euthyroxie, a w brzuchu mi jeździ z głodu równo.
Leżaczek tiny love 3w1 odkupie za 200 zł od koleżanki po 1 dziecku i ona go nie używała, bo na parterze wózkiem wjeżdżała do mieszkania i z niego korzystała
Ja bez leżaczka sobie nie wyobrażam, bo wózek będę zostawiać w klatce, więc muszę gdzieś małą odkładać by coś zrobić, awaryjnie funkcja bujania
Ale dzisiaj się ochłodziło w nocy, spaliśmy przy otwartym oknie i mam meeeega katar, nos zatkanylubię się odkrywać w nocy nieświadomie, ale oby nic z tego nie było, żadnych przeziębień nie zapraszam! zjem sobie z miodem kanapeczkę i z twarogiem (miód własny świeżutki od wujka).
Dzierzba świetne mebelki, też mi się marzą, ale ja nawet nie mam jak wcisnąć do sypialni takich rzeczy, na wymiar zamówię słupek koło łóżeczka i będzie musiało wystarczyć.
Ksosiu już teraz to musi być lepiej, szkoda mi Was bardzo, ale wierzę mocno, że dacie radę! Wspieram myślami! -
Alinka, też mam takie wrażenie, że moja córa budzi się zaraz po mnie albo to ona mnie wybudza
ja to się śmieję, że w nocy jak mnie czasem budzi to mnie przyzwyczaja to nocnego karmienia
ciekawe czy o podobnych godzinach będę musiała do niej wstawać jak już będzie z nami
A poza tym to już dzisiaj zaczynam 29 tydzień! Kurczę, to już tak niedługo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:kamcia może będziesz miała śpioszka potulnego
a moja córa zapowiada się na przeciwieństwo, dla mnie detektor byłby zbędnym wydatkiem przy aktywności Emilki w brzuchu
ale nie smialam glośno (na forum) tego mówić , by nie zapeszyć
daje mi zasnąć na noc, w nocy tak dobrze spie, że nie wiem czy kopie, a budzi sie duzo poźniej ode mnie
w dzień czuje, po owockach bardziej, ale nie ma szału
Emilka bardziej dawała popalićmmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja każdego dnia się wybudzam koło 4-5, a potem 7-8 i czuje kopniaki właśnie. Mam nadzieję, że jej tak nie zostanie.
Poza tym przeszedł kurier z moim wielkim zamówieniempieluchy, podkłady, smoczki, butelki id
ale oczywiście nie ma to jak moje szczeście, bo znowu mi w zamówieniu czegoś brakuje. Przewijak nie dotarł....
http://iv.pl/images/52292926417300910386_thumb.jpg
te pudełko jest spore, ale nie na tyle żeby przewijak sztywny zmieścić. Chyba, że byly 2 pudełka a kurier mi dał tylko jedno.. ehh.. -
kamciaelcia wrote:pysiaczek
a ty rej się do poradni diab zwykłej czy takiej dla cięzarnych?
chodzi mi najwiecej o to czy tylko jedna poradnie diab masz do wyboru? (bo ja tak, jęsli chodzi o te blisko)
I teraz bede trzy tygodnie bez kontroli. A jak poczytałam jakie skutki ma niewłaściwa dieta dla dzidziusia, to juz płakać mi sie chce. I chyba przez trzy tygodnie bede jadła to co w szpitalu, bo te rzeczy były sprawdzone....Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
kamciaelcia wrote:a wiesz ze przed chwila o tym pomyslałam...ze bedzie to potulny spiosxzek
ale nie smialam glośno (na forum) tego mówić , by nie zapeszyć
daje mi zasnąć na noc, w nocy tak dobrze spie, że nie wiem czy kopie, a budzi sie duzo poźniej ode mnie
w dzień czuje, po owockach bardziej, ale nie ma szału
Emilka bardziej dawała popalićkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alinka ja też 4-5 i 7-8 czuję jak śpię
i niestety zwolnienie, tyle czasu na wyspanie się "na zapas" hihi a spać się od 7-8 już nie da
w ciągu dnia też jest baaardzo aktywna, a najlepsze jest to, że rękoma mnie okłada, jak jakiś mały bokser, chociaż bokser to i w nogach powinien mieć -
nick nieaktualnypirelka wrote:Na kartonie powinno pisać który karton z ilu.
no faktycznie: 1/1
zadzwoniłam do nich od razu, że mam niekompletne zamówienie. A facet do mnie mówi: "dam szefa", no ok. po czym mijają 2 minuty i mówi "oddzwonimy" i się rozłączył. Kwota nie duża bo 35 zł, ale nie lubie takiego traktowania -
nick nieaktualny
-
Alinka a może na dnie kartonu leży? albo skontaktuj się ze sklepem ile pudełek nadali, może przypadkiem przewijak się nie znalazł na liście zamówienia? zaloguj się może i sprawdź jeszcze
ja u siebie zawsze biorę poprawkę na mój "budyniowy mózg w ciąży", wszystko możliwe
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Tak chyba mam tylko te jedna do wyboru. Ze szpitala dostałam namiary na te poradnie. Ale troszkę sie załamałam tym czasem... I najgorsze ze niestety ten mój glukometr jest stary i pasków juz do niego nie kupie
I teraz bede trzy tygodnie bez kontroli. A jak poczytałam jakie skutki ma niewłaściwa dieta dla dzidziusia, to juz płakać mi sie chce. I chyba przez trzy tygodnie bede jadła to co w szpitalu, bo te rzeczy były sprawdzone....
niektóre apteki daja glukometry , jak kupisz na 100% paski
ale ja bym jeszcze jutro zadzwoniła do tej poradni i próbowala, nawet wciskajac jakąs bajke -
nick nieaktualnyz allegro (sprzedawca z mojego miasta
99,5% pozytywnych komentarzy), wszystko wyjęłam z pudełka nie ma. zresztą tak jak mówie przewijak ma wymiary 50x70, to pudełko jest za małe żeby się zmieścił. Na paragonie, który dołączyli nabili, a nie przysłali.
Ja w ogóle miałam w planach odebrać to zamówienie osobiście, bo to kilka ulic ode mnie, ale prowadzą tylko sprzedaż wysyłkową. To niech wyślą resztę, albo zapakuje pudełko i pojadę do nich osobiście -
nick nieaktualny