WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, dobrnęłam do końca. Mam w zanadrzu kupkę Arturka :P, przebieranie go i położenie do spania, tak że tego. Zmykam na razie. Potem pooglądam te wyprawki i na targ. Miłego dzionka. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, a to sorki widocznie mi się z którąś inną dziewczyną pomyliło ;) komodą, którą ja chcę też ma zdejmowany przewijak i potem służy jako zwykła komoda do pokoju dziecięcego :) funkcjonalne są takie komody.

Ja była w Lildu, zerwałam się po 8 żeby nie stać w kolejkach potem..ale się okazało, że kolejki większe niżeli wczoraj o 12 w południe !!! Stałam 10 min w kolejce... tyle, że na rynku pustki.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja czekam na śniadanko po euthyroxie, a w brzuchu mi jeździ z głodu równo.

Leżaczek tiny love 3w1 odkupie za 200 zł od koleżanki po 1 dziecku i ona go nie używała, bo na parterze wózkiem wjeżdżała do mieszkania i z niego korzystała :)
    Ja bez leżaczka sobie nie wyobrażam, bo wózek będę zostawiać w klatce, więc muszę gdzieś małą odkładać by coś zrobić, awaryjnie funkcja bujania :)

Ale dzisiaj się ochłodziło w nocy, spaliśmy przy otwartym oknie i mam meeeega katar, nos zatkany :/ lubię się odkrywać w nocy nieświadomie, ale oby nic z tego nie było, żadnych przeziębień nie zapraszam! zjem sobie z miodem kanapeczkę i z twarogiem (miód własny świeżutki od wujka).

Dzierzba świetne mebelki, też mi się marzą, ale ja nawet nie mam jak wcisnąć do sypialni takich rzeczy, na wymiar zamówię słupek koło łóżeczka i będzie musiało wystarczyć.

Ksosiu już teraz to musi być lepiej, szkoda mi Was bardzo, ale wierzę mocno, że dacie radę! Wspieram myślami!

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, też mam takie wrażenie, że moja córa budzi się zaraz po mnie albo to ona mnie wybudza :D ja to się śmieję, że w nocy jak mnie czasem budzi to mnie przyzwyczaja to nocnego karmienia :) ciekawe czy o podobnych godzinach będę musiała do niej wstawać jak już będzie z nami :)

A poza tym to już dzisiaj zaczynam 29 tydzień! Kurczę, to już tak niedługo :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój Pioterek rano spi i nie raczy mamie dawać znać, ze głodny, czy ze mu dobrze...często -własnie rano-załączam detektor
    np dzis
    i jeszcze spi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia może będziesz miała śpioszka potulnego :)
    a moja córa zapowiada się na przeciwieństwo, dla mnie detektor byłby zbędnym wydatkiem przy aktywności Emilki w brzuchu :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się szczególnie rano i późnym po południem uaktywnia ostatnio :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje to teraz cały czas dają o sobie znać, w nocy też jak tylko zasnąć nie mogę to od razu kopią i ułożyć się nie dają :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    kamcia może będziesz miała śpioszka potulnego :)
    a moja córa zapowiada się na przeciwieństwo, dla mnie detektor byłby zbędnym wydatkiem przy aktywności Emilki w brzuchu :)
    a wiesz ze przed chwila o tym pomyslałam...ze bedzie to potulny spiosxzek :)
    ale nie smialam glośno (na forum) tego mówić , by nie zapeszyć :D
    daje mi zasnąć na noc, w nocy tak dobrze spie, że nie wiem czy kopie, a budzi sie duzo poźniej ode mnie :D
    w dzień czuje, po owockach bardziej, ale nie ma szału
    Emilka bardziej dawała popalić

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja każdego dnia się wybudzam koło 4-5, a potem 7-8 i czuje kopniaki właśnie. Mam nadzieję, że jej tak nie zostanie.

Poza tym przeszedł kurier z moim wielkim zamówieniem :D pieluchy, podkłady, smoczki, butelki id :D ale oczywiście nie ma to jak moje szczeście, bo znowu mi w zamówieniu czegoś brakuje. Przewijak nie dotarł....

http://iv.pl/images/52292926417300910386_thumb.jpg

te pudełko jest spore, ale nie na tyle żeby przewijak sztywny zmieścić. Chyba, że byly 2 pudełka a kurier mi dał tylko jedno.. ehh..

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    pysiaczek
    a ty rej się do poradni diab zwykłej czy takiej dla cięzarnych?
    chodzi mi najwiecej o to czy tylko jedna poradnie diab masz do wyboru? (bo ja tak, jęsli chodzi o te blisko)
    Tak chyba mam tylko te jedna do wyboru. Ze szpitala dostałam namiary na te poradnie. Ale troszkę sie załamałam tym czasem... I najgorsze ze niestety ten mój glukometr jest stary i pasków juz do niego nie kupie :/
    I teraz bede trzy tygodnie bez kontroli. A jak poczytałam jakie skutki ma niewłaściwa dieta dla dzidziusia, to juz płakać mi sie chce. I chyba przez trzy tygodnie bede jadła to co w szpitalu, bo te rzeczy były sprawdzone.... :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    a wiesz ze przed chwila o tym pomyslałam...ze bedzie to potulny spiosxzek :)
    ale nie smialam glośno (na forum) tego mówić , by nie zapeszyć :D
    daje mi zasnąć na noc, w nocy tak dobrze spie, że nie wiem czy kopie, a budzi sie duzo poźniej ode mnie :D
    w dzień czuje, po owockach bardziej, ale nie ma szału
    Emilka bardziej dawała popalić
    zweryfikujemy naszą teorię już za kilka miesięcy :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    te pudełko jest spore, ale nie na tyle żeby przewijak sztywny zmieścić. Chyba, że byly 2 pudełka a kurier mi dał tylko jedno.. ehh..

Na kartonie powinno pisać który karton z ilu.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka ja też 4-5 i 7-8 czuję jak śpię :) i niestety zwolnienie, tyle czasu na wyspanie się "na zapas" hihi a spać się od 7-8 już nie da ;)
    w ciągu dnia też jest baaardzo aktywna, a najlepsze jest to, że rękoma mnie okłada, jak jakiś mały bokser, chociaż bokser to i w nogach powinien mieć :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Na kartonie powinno pisać który karton z ilu.

no faktycznie: 1/1

zadzwoniłam do nich od razu, że mam niekompletne zamówienie. A facet do mnie mówi: "dam szefa", no ok. po czym mijają 2 minuty i mówi "oddzwonimy" i się rozłączył. Kwota nie duża bo 35 zł, ale nie lubie takiego traktowania

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka, a skąd zamawiałaś?

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka a może na dnie kartonu leży? albo skontaktuj się ze sklepem ile pudełek nadali, może przypadkiem przewijak się nie znalazł na liście zamówienia? zaloguj się może i sprawdź jeszcze :) ja u siebie zawsze biorę poprawkę na mój "budyniowy mózg w ciąży", wszystko możliwe ;)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Tak chyba mam tylko te jedna do wyboru. Ze szpitala dostałam namiary na te poradnie. Ale troszkę sie załamałam tym czasem... I najgorsze ze niestety ten mój glukometr jest stary i pasków juz do niego nie kupie :/
    I teraz bede trzy tygodnie bez kontroli. A jak poczytałam jakie skutki ma niewłaściwa dieta dla dzidziusia, to juz płakać mi sie chce. I chyba przez trzy tygodnie bede jadła to co w szpitalu, bo te rzeczy były sprawdzone.... :/

niektóre apteki daja glukometry , jak kupisz na 100% paski
    ale ja bym jeszcze jutro zadzwoniła do tej poradni i próbowala, nawet wciskajac jakąs bajke

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z allegro (sprzedawca z mojego miasta :) 99,5% pozytywnych komentarzy), wszystko wyjęłam z pudełka nie ma. zresztą tak jak mówie przewijak ma wymiary 50x70, to pudełko jest za małe żeby się zmieścił. Na paragonie, który dołączyli nabili, a nie przysłali.

Ja w ogóle miałam w planach odebrać to zamówienie osobiście, bo to kilka ulic ode mnie, ale prowadzą tylko sprzedaż wysyłkową. To niech wyślą resztę, albo zapakuje pudełko i pojadę do nich osobiście :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka, ja też mam w planie z allegro zamówić większą paczkę..ciekawe czy do mnie wszystko dotrze :/

‹‹ 1184 1185 1186 1187 1188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ