WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Przez brzuch. Ze ciągle boli i jest twardy jak kamień
Mam mętlik w głowie . Muszę się spakować jakoś i jechaćSabina lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:pysiaczek
rozumiem , że musisz leżec, ale zawsze ktoś inny może pobiegać po aptekach
na poczatek mozesz zastosować sposób angeliMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
pysiaczek
pamietaj, że stres cukry podnosi, wiec musisz być dobrej mysli
dla mnie brak gluko też był najtrudniejszy w sensie, ze nie mialam pojecia, czy dobrze diete stosuje...a nie znałam np opcji pochodzić po aptekach...ja jednak mialam do przeczekania kilka dniPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Tej wersji się trzymam
Ale N razie cała drze w środkuSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej sabinko tak mi przykro:(
Mi brzuch tez twardnieje ale nie uważałam tego za zły objaw...
Ja juz dziś wracam do domku. Jutro przyjadę z wujkiem a w niedziele z rodzicami.
Wiecie jak mnie serce boli ze męża zostawiam... nikt mu tu nawet nie pomaga przy posiłku.
(Na śniadanie dostał 3 kromki chleba, 1 jajko i 1 liść sałaty (!!!)
-
Sabina lepiej dmuchać na zimne. Tak jak dziewczyny piszą, na pewno Ci pomogą i szybciutko wypuszczą do domku. Najważniejsze, że będziecie pod opieką i kontrolą lekarza. My tu wszystkie razem trzymamy i trzymać będziemy za Was kciuki.
Dzierzba oby u Was też było wszystko w porządeczku -
Angela
Dziekuje Ci bardzo za radę co do glukometru! Zadzwoniłam do nich na infolinie i pani powiedziała ze jest kilkanaście punktów w Łodzi i musze sie udać do jednego i poprostu wymienić ten stary glukometr na nowy i przy okazji kupie paskiwiec jak mój Michał wróci z pracy bedzie miał zadanie
ale juz jestem szczęśliwa, bo bede mogla sobie mierzyć te cukry i je zapisywać i pokaze na wizycie tej za trzy tygodnie co mi wychodzi
Jeszcze raz bardzo dziekuje za radęmmargol, kamciaelcia, alinka, żabka04, Angela89, mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Co do napięć brzucha i bólu w okolicach jajnika podczas chodzenia (takie napięcie niekomfortowe) to pytałam wczoraj mojego lekarza i powiedział, że zaraz zbadamy szyjkę i zobaczymy czy jest ok (czyli rozumiem, że może to być powiązane). Po badaniu powiedział, że u mnie wszystko jest ok i ma prawo trochę ciągnąć i napinać, bo to przez powiększającą się macicę jest spowodowane.
-
mmargol wrote:Co do napięć brzucha i bólu w okolicach jajnika podczas chodzenia (takie napięcie niekomfortowe) to pytałam wczoraj mojego lekarza i powiedział, że zaraz zbadamy szyjkę i zobaczymy czy jest ok (czyli rozumiem, że może to być powiązane). Po badaniu powiedział, że u mnie wszystko jest ok i ma prawo trochę ciągnąć i napinać, bo to przez powiększającą się macicę jest spowodowane.
-
mmargol wrote:Co do napięć brzucha i bólu w okolicach jajnika podczas chodzenia (takie napięcie niekomfortowe) to pytałam wczoraj mojego lekarza i powiedział, że zaraz zbadamy szyjkę i zobaczymy czy jest ok (czyli rozumiem, że może to być powiązane). Po badaniu powiedział, że u mnie wszystko jest ok i ma prawo trochę ciągnąć i napinać, bo to przez powiększającą się macicę jest spowodowane.
wspaniałe uczucie jak jest tak komfortowo. Teraz moim jedynym zmartwieniem jest cukrzyca i to zeby nie załapać żadnej infekcji, bo jednak ten szew sprzyja infekcjom bardziej. Łykam codziennie tabletki provag i mam nadzieje ze mnie nic nie dopadnie
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kobietki dajcie link do dobrych pieluchy tetrowych? Chodzi mi juz o te które pralyscie isito się z nich nie zrobiło?
U mnie wyniki krwi i mocz super! Hemoglobina skoczyła do 12. Jutro wizyta o 9.30, oby wody nie wzrosły!!!!!!! Niby obwód brzucha bez zmian od miesiąca, waga tez stoi.
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Mmargol gdzieś ta macica musi "Kruszynke" pomieścić
Pysiaczku, ja pisze tylko to co mi lekarz podczas wizyty i badania powiedział o moim przypadku, nie mam mocnych napięć tylko cykliczne, o każdą wątpliwość wolę zapytać.
Każdy przypadek jest inny, wiadomo. Oby żadna z nas nie miała już takich zmartwień, problemów i stresujących wizyt w szpitalu -
mmargol wrote:Dokładnie! zwłaszcza, że to taaaaka "kruszynka"
Pysiaczku, ja pisze tylko to co mi lekarz podczas wizyty i badania powiedział o moim przypadku, nie mam mocnych napięć tylko cykliczne, o każdą wątpliwość wolę zapytać.
Każdy przypadek jest inny, wiadomo. Oby żadna z nas nie miała już takich zmartwień, problemów i stresujących wizyt w szpitaluMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Agatia proszę bardzo: http://allegro.pl/baby-love-2cz-posciel-dla-dzieci-nowe-wzory-i5386927610.html