WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:Agatia proszę bardzo: http://allegro.pl/baby-love-2cz-posciel-dla-dzieci-nowe-wzory-i5386927610.html
-
Agatia tak patrzę teraz na komentarze na tej aukcji i sporo jest o praniu (jakoś wcześniej to przegapiłam), że niby farbuje. Ja wypiorę w 20st i z chusteczką chłonącą kolory i zobaczymy czy będzie farbować. Bo kolory identyczne jak na aukcji dostałam, bo i takie komentarze tam są. Jeśli chcesz kupić to poczekaj a dam Ci znaka po praniu
-
mmargol wrote:Agatia tak patrzę teraz na komentarze na tej aukcji i sporo jest o praniu (jakoś wcześniej to przegapiłam), że niby farbuje. Ja wypiorę w 20st i z chusteczką chłonącą kolory i zobaczymy czy będzie farbować. Bo kolory identyczne jak na aukcji dostałam, bo i takie komentarze tam są. Jeśli chcesz kupić to poczekaj a dam Ci znaka po praniu
poczekam dzięki Ci wielkie dobra kobieto
-
dziewczyny- wiem, że temat butelek już się przewinął, ale chcę kupić jakąś w razie "W"- chodzi mi o taką, żeby dziecko mi się nie krztusiło (mam jakąs fobię na tym punkcie)- jakie polecacie butelki?Jakie kupujecie?Im wiecej czytam tym mniej wiem...
-
nick nieaktualnyja u tego mało ogarniętego sprzedawcy kupiłam zestaw z Aventu:
http://allegro.pl/show_item.php?item=6251752133
planuje jeszcze kupić małą dr. brown's - bo czytałam że też dobre. a która podpasuje to zobaczymy
co do pieluch to też u tego sprzedawcy kupiłam i wydają się fajne grube, no ale będę prać dopiero w lipcu
http://allegro.pl/show_item.php?item=6145197045
http://allegro.pl/show_item.php?item=5866183144
i właśnie skonsumowałam dwa kawałki ciasta marchewkowego, a miałam w planach tylko jeden. No ale takie dobre wyszło, że tak skromnie powiem że nie mogłam się powstrzymać
zbieram się do kosmetyczki na hybrydę, tylko kość ogonowa znowu mnie tak boli że nie wiem jak wysiedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 12:15
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
Agatia specjalnie nastawiłam pranie
sama ciekawa jestem
Alinka też patrzyłam na tego sprzedawcę HubiWorld, coś chciałam u nich kupować, ale ostatecznie zrezygnowałam. Może się mylę, ale wydaje mi się, że która z dziewczyn polecała ich sklep u nas na forum, bo tak trafiłam na ich aukcje na allegro -
Hej dziewczyny
widzę, że już jesteście prawie gotowe z wyprawkami, a ja jestem na szarym końcu z przygotowaniami. Do tej pory kupiliśmy z mężem w Ikei komodę na ubranka synka a wczoraj płyny do prania i płukania ubranek. Oglądaliśmy już różne ubranka ale zakup zostawiamy sobie na koniec miesiąca. Obyśmy tylko ze wszystkim zdążyli.
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Angela
Dziekuje Ci bardzo za radę co do glukometru! Zadzwoniłam do nich na infolinie i pani powiedziała ze jest kilkanaście punktów w Łodzi i musze sie udać do jednego i poprostu wymienić ten stary glukometr na nowy i przy okazji kupie paskiwiec jak mój Michał wróci z pracy bedzie miał zadanie
ale juz jestem szczęśliwa, bo bede mogla sobie mierzyć te cukry i je zapisywać i pokaze na wizycie tej za trzy tygodnie co mi wychodzi
Jeszcze raz bardzo dziekuje za radęU mnie niestety punktu nie było więc wysłali mi pocztą więc super że się udało
Ciesze się że pomogłam
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczku, wlasnie mialam Ci pisac to samo, jq bez cukrzycy dostalam glukometr za darmo w aptece do kontroli cukrow, takze na pewno Ci wymienia
Dziewczyny, wypada pojsc na tym etapie ciazy do gina na nfz? Bo normalnie chodze prywatnie, ale pomyslalam, ze bedzie teraz do konca ciazy troche badan i fajnie by bylo miec skierowanie, tylko nie wiem co powiedziec tej ginekolog, ze dlaczego nagle przyszlam, hmm.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie
Ja dzisiaj mam swoja 100-dniowke i wizyte u gina, tez mnie czasami spojenie lonowe boli jak szybko wstane i chyba dwa razy brzuch byl twardy ale oddychanie i odpoczynek pomaga. Mala sie uaktywnila po koktajlu z banana truskawek i siemienia lnianego z mlekiem. Na 18 mam szkole rodzenia nje wiem jak to wszystko ogarne. Wczorajsza wizyta u fryzjera dala mi do myslenia, mala byla spokojna jak chodzila suszarka, a jak byla przerwa to kopala, moze to znak ze lubi szum i trzeba kupic szumisia.
Dziezba super te bujaczki, ja mam stojaczek i nie wiem czy mi sie ta hustawka przyda moze braknac na nia miejsca, ale jest super, mozna tez bujac w wozku, ale to malo wygodne, bo ta hustawka hodzi sama. Pomysle jeszcze nad nia
mychakruszyna, Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Pysiaczku, wlasnie mialam Ci pisac to samo, jq bez cukrzycy dostalam glukometr za darmo w aptece do kontroli cukrow, takze na pewno Ci wymienia
Dziewczyny, wypada pojsc na tym etapie ciazy do gina na nfz? Bo normalnie chodze prywatnie, ale pomyslalam, ze bedzie teraz do konca ciazy troche badan i fajnie by bylo miec skierowanie, tylko nie wiem co powiedziec tej ginekolog, ze dlaczego nagle przyszlam, hmm.violett lubi tę wiadomość
-
Claudiuszek u nas sprawdziły się butelki lovi, z wolnym przepływem. Drugą mieliśmy też lovi butelkę z łyżeczką zamiast smoka. Obydwie podobno nie zabuzaja odruchu ssatlnia piersi. Wcześniej próbowałam butelek dr Brown, TT, Avent, Nuk. Dwie pierwsze w ogóle były do bani bo mały się krztusil i nie pasowały mu smoczki.
Teraz teze kupiłam dwie lovi, ale prawda taka, że każde dziecko jest inne i samo zadecyduje o smoku -
Agatia dobre wieści
wyprałam pościel w 20 st (wg metki można niby w 40 st), obroty 400 (bo niby nie wirować) i wrzuciłam na wszelki wielki 2 chusteczki żeby nie zafarbowało. Po praniu chusteczki białe, nie ma śladów puszczonej farby, wzór jak przed praniem i teraz ładnie sobie schnie na balkonieagatia lubi tę wiadomość
-
Wróciłam do domku, nie było tak źle, mi się nawet polepszylo jak wypilam glukoze Me wynik dopiero we wtorek, zapisałam się na następną wizytę na 12 lipca bo już nie ma miejsc. A najgorzej ze 19 lipca i 2 sierpnia go nie ma bo ma urlop, ma być 26 ale wtedy są dni młodzieży więc ciekawe czy będzie, chyba że mi weźmie wymaz już 12 to będzie 32 tydzień skończony bo jak nie to będę musiała kombinować no ale zobaczę co mi powie we wtorek.
-
nick nieaktualnyJa mam jak Pysiaczek. Bóle podbrzusza, czasem tak mocne ze się nie wyprostuje. Juz jestem w szpitalu. Jak mi badal brzuch i nim ruszal, to myslalam ze sie zsikam z bolu. Nie sądziłam ze macica jest taka napięta. Lekarz powiedział że jeśli nie zareaguje na leki, to idę do Kielc do szpitala i wyższej referencyjnosci, bo teraz jestem w zwykłym szpitalu powiatowym.
Na razie idę sprawdzić, gdzie jest łazienkaPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po galerii, zjadłam shake w KFC z nowych smaków, ale nie powala.. frytki i lody. Nabiłam kalorii, że hoho
Tyle roboty przede mną w domu, że już mi się nie chce, a potem lekarz i chcę jechać wcześniej by wstąpić do sklepu dziecięcego zobaczyć na mebelki.
Sabina trzymam kciuki!
mmargol mi lekarz to samo powiedział o twardnieniu i szyjce, u mnie też ok mimo, że czasem kłuje i twardy jak kamień.
Skali czemu masz wynik tak późno ? -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja mam jak Pysiaczek. Bóle podbrzusza, czasem tak mocne ze się nie wyprostuje. Juz jestem w szpitalu. Jak mi badal brzuch i nim ruszal, to myslalam ze sie zsikam z bolu. Nie sądziłam ze macica jest taka napięta. Lekarz powiedział że jeśli nie zareaguje na leki, to idę do Kielc do szpitala i wyższej referencyjnosci, bo teraz jestem w zwykłym szpitalu powiatowym.
Na razie idę sprawdzić, gdzie jest łazienkaSabina lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś