X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że dam znać. Ostatni pobyt wspominam bardzo miło. Teraz też pani doktor bardzo sympantyczna była.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, byłoby to miłe, ale jestem uczciwa i napisałam czy to nie jakaś pomyłka, bo może ten dodatkowy bodziak był dla kogoś innego? Ale swoja drogą są urocze ;) jeden z napisem "mommy's little gentleman" a drugi "mommy's little hunk", będę musiała teraz poszukać czegoś tatusiowego, żeby mąż nie poczuł się pokrzywdzony ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Agatia specjalnie nastawiłam pranie :D sama ciekawa jestem ;)

Alinka też patrzyłam na tego sprzedawcę HubiWorld, coś chciałam u nich kupować, ale ostatecznie zrezygnowałam. Może się mylę, ale wydaje mi się, że która z dziewczyn polecała ich sklep u nas na forum, bo tak trafiłam na ich aukcje na allegro

ja szukałam tego zestawu z Avent i tutaj bylo tanio w porównaniu z innymi, a przy okazji miał dużo innych rzeczy które mnie interesowały.

dostałam maila, że doślą przewijak i przepraszają, więc może ostatecznie będę zadowolona z zakupów :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, nie no pewnie, ja też bym zapytała czy to nie pomyłka ;) zwłaszcza, że nie było informacji o tym przy zakupie.
    Tak tylko coś mi się wydaje, że raczej miły gest. Przy 2 bodziakach łatwo zauważyć nadliczbową sztukę :)

Super napisy, białe czy kolorowe są te bodziaki? Ja się jeszcze nie rozglądałam za takimi motywami :) a w sumie można łatwo tatusiowi przyjemność sprawić takim widokiem :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka to super, że się dogadaliście :) jeśli przyślą ten wzór co chciałaś to na pewno będziesz zadowolona ;) z resztą co ja gadam, żadnych pomyłek już ;) przesyłka dojdzie pewnie tego samego dnia jak to tak "daleko" :D
    A ciekawa jestem, tak na słowo uwierzyli czy oni wiedzieli o pomyłce bo zauważyli czy coś?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, jeden granatowy, a drugi taki specyficzny odcień zielono-żółty ;)

moja paczuszka od Milutkiej, czeka już w paczkomacie, wieczorem jak mąż wróci to po nią podjedziemy, bo co prawda spacerkiem mam pół godziny, ale nie wiem czy jest ona zapakowana na tyle poręcznie, żeby się zabrać do domu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam maila, że trzeci bodziak to nie pomyłka i jest dla nas ;)

kamciaelcia, Sabina, alinka, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ci się trafiło z gratisem :) dzięki temu masz o jedną szt więcej a dodatkowe body na pewno się przydadzą dla maluszka :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwłaszcza, że miałam deficyt bodziaków z długim rękawem ;)
    za niedługo zacznie się wielkie pranie, ile razy Wy planujecie wyprać ubranka?

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, jak zamawilam z internetowego ciichilandu to dostałam 3 sukienki gratis, a z synkiem spodenki, bluzeczke i sweterek w ramach prezentu :) miłe to :)

Sabinka mnie odpukac sterydy nie bolały, choć piguły mówiły, że będzie mocno boleć. Za to pyralgina bolała jak diabli.
    Dobrze, że dostałeś dexawen dzidziusiowi nie zaszkodzi :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położna ok. Bardzo powoli mi podawała, bolało ale do zniesienia :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Alinka to super, że się dogadaliście :) jeśli przyślą ten wzór co chciałaś to na pewno będziesz zadowolona ;) z resztą co ja gadam, żadnych pomyłek już ;) przesyłka dojdzie pewnie tego samego dnia jak to tak "daleko" :D
    A ciekawa jestem, tak na słowo uwierzyli czy oni wiedzieli o pomyłce bo zauważyli czy coś?

Mam też nadzieję że wzór będzie ok :) A czy byli świadomi pomyłki to nie wiem. Może monitoring sprawdzali i dlatego tak długo to trwało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, poogarnialam pare spraw nie dawno wrocilam do domu, iee teraz robic jakis spoznilny obiad i bede odpoczywac bo ostagnil za duzo stresow, nerwow i wszystkiego mam ze az na tym tle mam problemy zoladkiem ni stad ni z owad zo, adek sam mi sie napina normalnie jak bymwielkie wzdecie dostala i nie chce puscic przez godzine :/ a myslalam ze chociaz ta ciaza bedzie spokojna bo z 1 corka mialam mega nerwowke

• marta258 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    zwłaszcza, że miałam deficyt bodziaków z długim rękawem ;)
    za niedługo zacznie się wielkie pranie, ile razy Wy planujecie wyprać ubranka?

Myślę, że raz wystarczy wyprać wszystkie ubranka. Już nawet kupiłam dla noworodków i niemowląt płyny do prania i płukania. No i później będę wszystko prasować.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF zdecydowanie piore raz, choć sklep, w.którym kupowałam doczepil info, że ubranka są wyprane w płynie lovely. Więc niektóre teoretycznie będą prane dwa razy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie Kuba ułożony pośladkowo, szyjka długa ponad 4.5 cm co najważniejsze szczelna ilość płynów w normie. Tętno 130. No i waga 1224 :) czyli tak jak od pierwszego usg wyprzedza o tydzień. Cesarka w ostatni tydzień sierpnia.

agatia, kamciaelcia, Pysiaczek89, żabka04, mmargol, violett, Sabina, bisacz, pirelka, claudiuszek, alinka, Broszka, mysza0406, marta258, martta, Malutka92, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela no gratulacje :-D dorodny kawaler :) idealny dla mmargolowej Emilki :)

Angela89, mmargol, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zdecydowaną część ciuszków mam z SH, więc śmierdzą :P dlatego też zastanawiam się czy raz wystarczy..

Angela całkiem spory chłopiec ;) to mój przy swoich gabarytach będzie chucherko ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 16:23

Angela89 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Myślałam o was :D
    No i Kubuś ma najwyższą odnotowana wagę :D

Angela89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje! Jak ja Ci zazdroszczę takiej długiej szyjki! Dziwnie to brzmi, ale serio zazdroszczę :)
    I jeszcze raz gratulacje :)

Angela89, Sabina lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 1189 1190 1191 1192 1193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ