WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że dam znać. Ostatni pobyt wspominam bardzo miło. Teraz też pani doktor bardzo sympantyczna była.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, byłoby to miłe, ale jestem uczciwa i napisałam czy to nie jakaś pomyłka, bo może ten dodatkowy bodziak był dla kogoś innego? Ale swoja drogą są urocze ;) jeden z napisem "mommy's little gentleman" a drugi "mommy's little hunk", będę musiała teraz poszukać czegoś tatusiowego, żeby mąż nie poczuł się pokrzywdzony ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Agatia specjalnie nastawiłam pranie :D sama ciekawa jestem ;)

Alinka też patrzyłam na tego sprzedawcę HubiWorld, coś chciałam u nich kupować, ale ostatecznie zrezygnowałam. Może się mylę, ale wydaje mi się, że która z dziewczyn polecała ich sklep u nas na forum, bo tak trafiłam na ich aukcje na allegro

ja szukałam tego zestawu z Avent i tutaj bylo tanio w porównaniu z innymi, a przy okazji miał dużo innych rzeczy które mnie interesowały.

dostałam maila, że doślą przewijak i przepraszają, więc może ostatecznie będę zadowolona z zakupów :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, nie no pewnie, ja też bym zapytała czy to nie pomyłka ;) zwłaszcza, że nie było informacji o tym przy zakupie.
    Tak tylko coś mi się wydaje, że raczej miły gest. Przy 2 bodziakach łatwo zauważyć nadliczbową sztukę :)

Super napisy, białe czy kolorowe są te bodziaki? Ja się jeszcze nie rozglądałam za takimi motywami :) a w sumie można łatwo tatusiowi przyjemność sprawić takim widokiem :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka to super, że się dogadaliście :) jeśli przyślą ten wzór co chciałaś to na pewno będziesz zadowolona ;) z resztą co ja gadam, żadnych pomyłek już ;) przesyłka dojdzie pewnie tego samego dnia jak to tak "daleko" :D
    A ciekawa jestem, tak na słowo uwierzyli czy oni wiedzieli o pomyłce bo zauważyli czy coś?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, jeden granatowy, a drugi taki specyficzny odcień zielono-żółty ;)

moja paczuszka od Milutkiej, czeka już w paczkomacie, wieczorem jak mąż wróci to po nią podjedziemy, bo co prawda spacerkiem mam pół godziny, ale nie wiem czy jest ona zapakowana na tyle poręcznie, żeby się zabrać do domu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam maila, że trzeci bodziak to nie pomyłka i jest dla nas ;)

kamciaelcia, Sabina, alinka, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ci się trafiło z gratisem :) dzięki temu masz o jedną szt więcej a dodatkowe body na pewno się przydadzą dla maluszka :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwłaszcza, że miałam deficyt bodziaków z długim rękawem ;)
    za niedługo zacznie się wielkie pranie, ile razy Wy planujecie wyprać ubranka?

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF, jak zamawilam z internetowego ciichilandu to dostałam 3 sukienki gratis, a z synkiem spodenki, bluzeczke i sweterek w ramach prezentu :) miłe to :)

Sabinka mnie odpukac sterydy nie bolały, choć piguły mówiły, że będzie mocno boleć. Za to pyralgina bolała jak diabli.
    Dobrze, że dostałeś dexawen dzidziusiowi nie zaszkodzi :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położna ok. Bardzo powoli mi podawała, bolało ale do zniesienia :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Alinka to super, że się dogadaliście :) jeśli przyślą ten wzór co chciałaś to na pewno będziesz zadowolona ;) z resztą co ja gadam, żadnych pomyłek już ;) przesyłka dojdzie pewnie tego samego dnia jak to tak "daleko" :D
    A ciekawa jestem, tak na słowo uwierzyli czy oni wiedzieli o pomyłce bo zauważyli czy coś?

Mam też nadzieję że wzór będzie ok :) A czy byli świadomi pomyłki to nie wiem. Może monitoring sprawdzali i dlatego tak długo to trwało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, poogarnialam pare spraw nie dawno wrocilam do domu, iee teraz robic jakis spoznilny obiad i bede odpoczywac bo ostagnil za duzo stresow, nerwow i wszystkiego mam ze az na tym tle mam problemy zoladkiem ni stad ni z owad zo, adek sam mi sie napina normalnie jak bymwielkie wzdecie dostala i nie chce puscic przez godzine :/ a myslalam ze chociaz ta ciaza bedzie spokojna bo z 1 corka mialam mega nerwowke

• marta258 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    zwłaszcza, że miałam deficyt bodziaków z długim rękawem ;)
    za niedługo zacznie się wielkie pranie, ile razy Wy planujecie wyprać ubranka?

Myślę, że raz wystarczy wyprać wszystkie ubranka. Już nawet kupiłam dla noworodków i niemowląt płyny do prania i płukania. No i później będę wszystko prasować.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF zdecydowanie piore raz, choć sklep, w.którym kupowałam doczepil info, że ubranka są wyprane w płynie lovely. Więc niektóre teoretycznie będą prane dwa razy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie Kuba ułożony pośladkowo, szyjka długa ponad 4.5 cm co najważniejsze szczelna ilość płynów w normie. Tętno 130. No i waga 1224 :) czyli tak jak od pierwszego usg wyprzedza o tydzień. Cesarka w ostatni tydzień sierpnia.

agatia, kamciaelcia, Pysiaczek89, żabka04, mmargol, violett, Sabina, bisacz, pirelka, claudiuszek, alinka, Broszka, mysza0406, marta258, martta, Malutka92, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela no gratulacje :-D dorodny kawaler :) idealny dla mmargolowej Emilki :)

Angela89, mmargol, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zdecydowaną część ciuszków mam z SH, więc śmierdzą :P dlatego też zastanawiam się czy raz wystarczy..

Angela całkiem spory chłopiec ;) to mój przy swoich gabarytach będzie chucherko ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 16:23

Angela89 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Myślałam o was :D
    No i Kubuś ma najwyższą odnotowana wagę :D

Angela89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje! Jak ja Ci zazdroszczę takiej długiej szyjki! Dziwnie to brzmi, ale serio zazdroszczę :)
    I jeszcze raz gratulacje :)

Angela89, Sabina lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 1189 1190 1191 1192 1193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ