WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmargol, byłoby to miłe, ale jestem uczciwa i napisałam czy to nie jakaś pomyłka, bo może ten dodatkowy bodziak był dla kogoś innego? Ale swoja drogą są urocze
jeden z napisem "mommy's little gentleman" a drugi "mommy's little hunk", będę musiała teraz poszukać czegoś tatusiowego, żeby mąż nie poczuł się pokrzywdzony
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Agatia specjalnie nastawiłam pranie
sama ciekawa jestem
Alinka też patrzyłam na tego sprzedawcę HubiWorld, coś chciałam u nich kupować, ale ostatecznie zrezygnowałam. Może się mylę, ale wydaje mi się, że która z dziewczyn polecała ich sklep u nas na forum, bo tak trafiłam na ich aukcje na allegro
ja szukałam tego zestawu z Avent i tutaj bylo tanio w porównaniu z innymi, a przy okazji miał dużo innych rzeczy które mnie interesowały.
dostałam maila, że doślą przewijak i przepraszają, więc może ostatecznie będę zadowolona z zakupów -
LRF, nie no pewnie, ja też bym zapytała czy to nie pomyłka
zwłaszcza, że nie było informacji o tym przy zakupie.
Tak tylko coś mi się wydaje, że raczej miły gest. Przy 2 bodziakach łatwo zauważyć nadliczbową sztukę
Super napisy, białe czy kolorowe są te bodziaki? Ja się jeszcze nie rozglądałam za takimi motywamia w sumie można łatwo tatusiowi przyjemność sprawić takim widokiem
-
Alinka to super, że się dogadaliście
jeśli przyślą ten wzór co chciałaś to na pewno będziesz zadowolona
z resztą co ja gadam, żadnych pomyłek już
przesyłka dojdzie pewnie tego samego dnia jak to tak "daleko"
A ciekawa jestem, tak na słowo uwierzyli czy oni wiedzieli o pomyłce bo zauważyli czy coś? -
nick nieaktualnymmargol, jeden granatowy, a drugi taki specyficzny odcień zielono-żółty
moja paczuszka od Milutkiej, czeka już w paczkomacie, wieczorem jak mąż wróci to po nią podjedziemy, bo co prawda spacerkiem mam pół godziny, ale nie wiem czy jest ona zapakowana na tyle poręcznie, żeby się zabrać do domu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF, jak zamawilam z internetowego ciichilandu to dostałam 3 sukienki gratis, a z synkiem spodenki, bluzeczke i sweterek w ramach prezentu
miłe to
Sabinka mnie odpukac sterydy nie bolały, choć piguły mówiły, że będzie mocno boleć. Za to pyralgina bolała jak diabli.
Dobrze, że dostałeś dexawen dzidziusiowi nie zaszkodziSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Alinka to super, że się dogadaliście
jeśli przyślą ten wzór co chciałaś to na pewno będziesz zadowolona
z resztą co ja gadam, żadnych pomyłek już
przesyłka dojdzie pewnie tego samego dnia jak to tak "daleko"
A ciekawa jestem, tak na słowo uwierzyli czy oni wiedzieli o pomyłce bo zauważyli czy coś?
Mam też nadzieję że wzór będzie okA czy byli świadomi pomyłki to nie wiem. Może monitoring sprawdzali i dlatego tak długo to trwało
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, poogarnialam pare spraw nie dawno wrocilam do domu, iee teraz robic jakis spoznilny obiad i bede odpoczywac bo ostagnil za duzo stresow, nerwow i wszystkiego mam ze az na tym tle mam problemy zoladkiem ni stad ni z owad zo, adek sam mi sie napina normalnie jak bymwielkie wzdecie dostala i nie chce puscic przez godzine
a myslalam ze chociaz ta ciaza bedzie spokojna bo z 1 corka mialam mega nerwowke
-
Little Red Fox wrote:zwłaszcza, że miałam deficyt bodziaków z długim rękawem
za niedługo zacznie się wielkie pranie, ile razy Wy planujecie wyprać ubranka?
Myślę, że raz wystarczy wyprać wszystkie ubranka. Już nawet kupiłam dla noworodków i niemowląt płyny do prania i płukania. No i później będę wszystko prasować.
-
nick nieaktualnyMy po wizycie Kuba ułożony pośladkowo, szyjka długa ponad 4.5 cm co najważniejsze szczelna ilość płynów w normie. Tętno 130. No i waga 1224
czyli tak jak od pierwszego usg wyprzedza o tydzień. Cesarka w ostatni tydzień sierpnia.
agatia, kamciaelcia, Pysiaczek89, żabka04, mmargol, violett, Sabina, bisacz, pirelka, claudiuszek, alinka, Broszka, mysza0406, marta258, martta, Malutka92, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zdecydowaną część ciuszków mam z SH, więc śmierdzą
dlatego też zastanawiam się czy raz wystarczy..
Angela całkiem spory chłopiecto mój przy swoich gabarytach będzie chucherko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 16:23
Angela89 lubi tę wiadomość