WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela gratuluję zdrowego i dorodnego synka
mój półtora tygodnia temu ważył tylko 562g, oby jeszcze trochę nabrał ciałka, bo narazie drobinka. Możliwe też że ma tak po rodzicach, my oboje z mężem do szczupłych należymy i urodziliśmy się poniżej 3kg.
Sophia dzięki za pocieszenie, jak Ty się tak szybko wyrobiłaś z ubrankami to ja też mogę. U mnie pewnie będzie łatwiej bo moja mama ma sklep z ubrankami dla dzieci więc w zasadzie wystarczy, że do niej pójdę i wybiorę co mi się podoba. A któregoś dnia pojedziemy razem do producentów ubranek u których się zaopatruje i wtedy będę mogła kupić ubranka w cenach hurtowych.
-
nick nieaktualnyja muszę poczekać do wypłaty (która dopiero ok 28.) lub do sprzedania kilku rzeczy z allegro, bo niestety ciężko widzę ten czerwiec
i ciekawe co z naszym łóżeczkiem, miało być do jutra, a tu żadnej informacji że zostało wysłane lub na jakim etapie jest zamówienie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My teraz kolejną wizytę mamy właśnie 28+5 więc bedzie idealne porównanie
Bo u Ciebie to za tydzień, a u mnie za trzy
Ale teraz nie moge sie doczekać zarówno na swoje, jak i na Twoje usgAngela89 lubi tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze 2 tyg do USG III trym
będzie 30+1, a potem usg u mojej ginki 31+0.
Mam nadzieję, że będzie ok, bo u synka na.tym etapie już do końca byłam w szpitalu z podejrzeniem hipotrofii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:03
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja mam jeszcze 2 tyg do USG III trym
będzie 30+1, a potem usg u mojej ginki 31+0.
Mam nadzieję, że będzie ok, bo u synka na.tym etapie już do końca byłam w szpitalu z podejrzeniem hipotrofii.Sabina lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:a ja rodziłam, ale tym razem wracam dzień przed 30+0 z urlopu i powoli zajme się wyprawka bo przecież do końca sierpnia dużo czasu mam
martta lubi tę wiadomość
-
mamuśki, meldujemy po wizycie, z maluszkiem wszystko ok, waży 1033 g
prawie równo 50centyli na wykresie
wróciłam własnie ze szkoły rodzenia, było o porodzie aktywnym, matko jak się tak człowiek nasłucha to strach się bać hehe
cały dzień poza domem, padam na twarz. Teraz byle do 30 czerwca kiedy to mam usg 30tc...
Sabinka, Dzierzba trzymajcie się tam dzielnie dziewczyny, mam nadzieje, że długo w tych szpitalach nie zabawicie. Wszystko będzie ok :*agatia, Lusia8998, żabka04, Sabina, Malutka92, Anulka01, bisacz, kamciaelcia, alinka, A_n_k_a_80, mmargol, violett, claudiuszek, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Jakaś przeogromna niemoc mnie dopadła i dzisiaj pół dnia przespałam. Nie zrobiłam nic co miałam zaplanowane za to jutro będę wszystko robić na raz. Mama była na zakupach, a obiecała że już nic kupować nie będzie - wytłumaczenie - a bo przecena była.
Cieszę się bardzo bo już mi ciuchy odchodzą na na prawdę długo do roku to nic kupować nie muszę. Mama powiedziała że kupują wózek dla małej więc to mi odchodzi a dzisiaj sąsiadka na herbatce powiedziała że odda nam łóżeczko więc już mam zaoszczędzone trochę kasy - pościele i ręczniki za to kupię. Butelki smoczki laktator już z Aventu zamówione bezpośrednio z fabryki za pół darmo, kosmetyki prawie wszystkie mam tylko pampersy zostało kupić, wanienkę i trochę innych pierdół ale to zostawiam na lipiec bo teraz nie ma za co.
Sabinka i Dzierzba trzymajcie się cieplutko i żeby wszystko było jak najlepiej !!
Ja pościelki takie mam zamiar zamówić 2-3 komplety i starczy na początek
http://allegro.pl/100x135-do-lozeczka-auta-minnie-kubus-pony-disney-i5103006271.html
z kubusiem i minnie i jeszcze jakąś.
Lecę herbatkę dopić i z mamcią pogadać
Aaa co się miałam zapytać dziewczyny które już mają dzieciaczki ile wam paczek chusteczek szło średnio na tydzień ?? I jakich używacie?Sabina, marta258, kamciaelcia, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja dostałam dzisiaj zwrot ze skarbówki i.w week.robię wyprawkę. Wolę nie ryzykować
Mi została głównie do zamówienia gemini i z allegro podkłady itp. No i od 1 lipca szaleje teraz muszę nas ogarnąć powoli do urlopuCzyli wyjazd na 7 dni a spakować jakbyśmy jechali na miesiąc
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja po wizycie. Dzisiaj dokładniej mierzyłyśmy dzieci
mają już po 672g i 689g
jedna leży główką do dołu a druga poprzecznie, ale kilka razy zmieniała pozycję
Buzię średnio pokazała, jeszcze zasłaniała ją pępowina i niewyraźnie widać jakby miała coś z buzią
Dostałam żelazo Ferrum bo mam na granicy hemoglobinę. Ktoś miał te tabletki do żucia?
Cytomegalię muszę zanieść jeszcze raz tą i poprzednią, bo coś w karcie jest wpisane źle i już się martwię czy wynik okwychodzi IgG + a IgM -
Lusia8998, A_n_k_a_80, violett, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:No ja po wizycie. Dzisiaj dokładniej mierzyłyśmy dzieci
mają już po 672g i 689g
jedna leży główką do dołu a druga poprzecznie, ale kilka razy zmieniała pozycję
Buzię średnio pokazała, jeszcze zasłaniała ją pępowina i niewyraźnie widać jakby miała coś z buzią
Dostałam żelazo Ferrum bo mam na granicy hemoglobinę. Ktoś miał te tabletki do żucia?
Cytomegalię muszę zanieść jeszcze raz tą i poprzednią, bo coś w karcie jest wpisane źle i już się martwię czy wynik okwychodzi IgG + a IgM -
Moja mała piła ferrum, ja dziś dostałam podwójną dawkę tardyferonu bo hemoglobina delikatnie się podniosła a dalej nie jest na odpowiednim poziomie.