WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDostalam sorbifer, ale ostatnio czesto przewija sie temat hemoglobiny i zauwazylam ze macie i tak wiecej niz ja i lekarz jakos bardziej o to dba niz moja gin.
O wszystko sie upominam i sama musze dopytywac. Jestem z niej zadowolona ale brakuje mi "wiekszej" opieki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:W pierwszej ciąży brałam 1x1 tardyferon juz przy wyniku 12
Na wynikach z dnia cc miałam 13.6 po cc 10.8 ...w jeden dzień uciekło wiec zapas musi byćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:03
-
Z Młodym w ciąży brałam Actiferol fe do picia, bo miałam hem 11. Actiferol się super wchłanial i co najważniejsz nie powodował zatwardzen. Szybko wzrosła do 13 i tak się trzymała. Teraz mam 13,9 bez suplementów, więc chyba to wpływ diety i ogromnej ilości warzywto. Ale jeszcze może polecieć bo spadła mi z prawie 16 na 14.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:05
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kurcze ja mam 10,8
Przy okazji kolejnej wizyty moze powtorze...
I cytomegalie zrobie dla spokoju ducha..
I posiew z moczu...
Duzo tego.
A w ogole to wozek mam do odebrania.Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Z Młodym w ciąży brałam Actiferol fe do picia, bo miałam hem 11. Actiferol się super wchłanial i co najważniejsz nie powodował zatwardzen. Szybko wzrosła do 13 i tak się trzymała. Teraz mam 13,9 bez suplementów, więc chyba to wpływ diety i ogromnej ilości warzywto. Ale jeszcze może polecieć bo spadła mi z prawie 16 na 14.
Martwię się tylko, czy na zęby mi nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:08
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A posiew z moczu po co? coś ci wychodzi w moczu?
Przez wypadek meza k caly stres nie bylam wiec przeloze i jak z kasa bedzke stabilnie to zrobe ja nastepnym usg z pochwy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja dostałam tabletki do żucia Ferrum, właśnie ginekolog mi mówiła, że rozpuszczone w buzi nie powodują takich zatwardzeń jak lubi powodować żelazo.
Martwię się tylko, czy na zęby mi nie zaszkodzi. -
nick nieaktualnyKsosia, ja tez mam Sorbifer 2x1. Ja mialam hemoglobine 10,7 teraz podniosla sie do 11,7, ale nadal mam brac.
Lusia sliczne te ubranka, fajnie, ze mama tak dba o wnusie, a Ciebie zawsze odciazy i mozesz wydac pieniadze na cos innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:19
Ksosia lubi tę wiadomość
-
Lusia ubranka sliczne, duzy zapas juz bedziesz miala. Strach myslec gdzie to wszystko trzymac jesli babcia sie nie opamieta nawet jak Malwinka sie urodzi
Agatia masz super wynik hem bez suplementow, zazdraszczam
Gratuluje wizyt dziewczyny
Kamcia waga synka wymiatakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
gratuluje udanych wizyt
Ale te nasze maluchy rosną błyskawicznie
Sarcia- trzymaj się, ja miałam ostatnio takie bóle od kolki nerkowej- okropny ból ;/ Miejmy nadzieję, że to tylko chwilowe!
Zrobiłam zakupy na gemini i nie mam już prawie 6 stów ;/ Jakie to wszystko drogie;/ Prawie 20 kg zakupówProszki zawyżają wagę
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Gdzieś czytałam że niestety żelazo może słabo wpływać na ząbki ale U naszych pociech i pewnie u nas też, bo np moja mała od urodzenia brała żelazo i ma przebarwienie na jedynym ząbku.
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Ksosia, ja tez mam Sorbifer 2x1. Ja mialam hemoglobine 10,7 teraz podniosla sie do 11,7, ale nadal mam brac.
Lusia sliczne te ubranka, fajnie, ze mama tak dba o wnusie, a Ciebie zawsze odciazy i mozesz wydac pieniadze na cos innego
Musialam polubic ze nie jestem sama.
Moja mama jak byla w ciazy z bratem to dostawala zastrzyki z zelazem - to chybabye fajna i dobrze przyswana forma. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Jako dziecko dostałam żelazo do picia i mimo slomki zeby swoje odczuły
kamciaelcia lubi tę wiadomość