WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Pirelko actiferol nie powoduje przebarwień ani nie.niszczy szkliwa. U mnie działał super. W szpitalu dawali mi, jakieś inne żelazo, ale gin kazał go nie brać, tylko pić swoje
tylko miesiąc brała ferum bo brzuszek bolał.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Moja brała jak nie miała'jeszcze ząbków i mimo wszystko wyszło przebarwienie.Jak ząbków nie ma to I tak dostają po pupie bo to gdzieś przenika i pewnie do szkliwa też.
Nie lubię ale cytuje
U mnie też podawanie żelaza przed zębami
Byłam wczesniakiem (choć wyrosnietym)i duże braki w zdrowiu
-
Pirelko ferrum nigdy nie brałam, więc nie wiem nic na temat tego suplementu.
Mój młody dostawał żelazo w syropie ponl wyjściu ze szpitala, pił je 3 mc. Ale dostał takie, co.ząbków nie przebarwia, ma śliczne białe zebole bez żadnej kropeczki. Ale poprosiłam lekarke w szpitalu o wypisanie drozszego żelaza, bo tak dają receptę na najtańsze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja musialam znowu zostac w sPitalu
ppbrali mi probki na wyniki, dali 2 kroplowki, syrop no i poszla spac, w nocy co chwila sie budzilam bo ten bol nie dawal mi spac....
teraz mam do czasu usg byc nq czczo, lekarz gdzies dojrzal rozwarcie na opuszek....
sie wyetraszylam...ale dzis pewnie beda to sprawdaac to powiedza co i jak...mały sie rusza to najwazniejsze...mam nqdziejw ze wszystko vedzie dobrze....
-
Sabina wrote:Cześć
Jestem po pierwszej mocy na wczasach. Niestety słabo spałamgłowa mnie boli jak nie wiem.
Oby to był dobry dzień dla wszystkich
Sabina lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Tak pewnie po obchodzie, beda robione wszystkie badania. wiem, ze to jest bardzo stresujące, ale staraj sie myślec pozytywnie. I najważniejsze, ze jeżeli jest to rozwarcie, to pewnie malutkie i lekarze szybko cos wykombinują zeby go nie było. Trzymam kciuki!!!Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny