X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a jak wygląda taki z zagłówkiem?

miekki jest na 3 ściankach, a ten bez tylko na bokach

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurier mnie w ogole obudził. przyniósł materac do łóżeczka,a łóżeczka jeszcze nie ma :)

w ogóle mnie dzisiaj w nocy też brzuch bolał, ale plan mam jeden na dzisiaj: odpoczywam. nie wstaje z łóżka, więc mam nadzieje że będzie ok i wszystko przejdzie :)

• martta Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie mi się też jakoś wydawało że w tym z zagłówkiem jest mniej miejsca

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    miekki jest na 3 ściankach, a ten bez tylko na bokach

to ja mam bez zagłówka:)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest mniej miejsca ale dzidzia może uciec do góry :D (wariata ciężko zatrzymać), wiem cos o tym :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:31

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, ze głupie pyatnie, ale taki drobiazg pojawił sie w głowie po uzytkowaniu przewijaka :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia tak i już nawet dziś się euro zaczyna i ja nawet jestem wielkim fanem piłki mam i koszulkę itp ale tego trabuenia gowniarza nie zniose o 8 rano

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    ej, to coś jest na rzeczy, bo "moi uczniowie" (pod domem mam podstawówke) też od rana trąbią.. może rodzice kupili trabki kibica, bo w niedziele mecze sie zaczynaja..

mecze się dzisiaj zaczynają. dzisiaj mecz otwarcia o 21 ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    kurier mnie w ogole obudził. przyniósł materac do łóżeczka,a łóżeczka jeszcze nie ma :)

w ogóle mnie dzisiaj w nocy też brzuch bolał, ale plan mam jeden na dzisiaj: odpoczywam. nie wstaje z łóżka, więc mam nadzieje że będzie ok i wszystko przejdzie :)

kurier stopniuje napięcie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też materac już czeka, a łóżeczka nie ma, napisałam do producenta gdzie się podziewa i zobaczymy co odpiszą ;) jeśli chodzi o przewijak to my zamawiamy bez zagłówka, najzwyklejszy z Ceba Baby ;) na allegro można znaleźć za ok 35 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    jest mniej miejsca ale dzidzia może uciec do góry :D (wariata ciężko zatrzymać), wiem cos o tym :D

u nas to jak coś ucieknie tylko na ścianę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jeden kurier ma dzisiaj przyjść o 16 :D więc zobaczymy co niesie kolejny bo kilka rzeczy zamówiłam :) może ten nieszczęsny przewijak?

a łóżeczko i materac zamówiłam w dwóch różnych sklepach i niby na łóżeczko czeka się 2 tygodnie, a zamawiałam 6 czerwca. To trochę jeszcze poczekam, chyba że zrobią niespodziankę i będzie szybciej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że ja ciągle cisne meza zeby zrobić szafkę... co rusz zmienia zdanie.. :( Szafka wyjdzie dość duża, więc wejscie do pokoju bedzie straszliwie okrojone i ciaśniej niż w WC...
    Tylko ze w moim projekcie ten przewijak troche wystaje na przodzie... czy to duże zagrożenie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze co do tych przewijaków, to przydatny jest do tego jakiś pokrowiec, prześcieradło? jeżeli tak, to pewnie co najmniej 2 dobrze mieć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    mecze się dzisiaj zaczynają. dzisiaj mecz otwarcia o 21 ;)

No to będe oglądać z Antkiem, jeśli tata w szpitalu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a jeszcze co do tych przewijaków, to przydatny jest do tego jakiś pokrowiec, prześcieradło? jeżeli tak, to pewnie co najmniej 2 dobrze mieć?

Mi sie wydaje ze nie, bo one są z tkaiego matreiału jakby ceratowego wiec latwo wytrzec i umyć nawet płynem

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:

ja właśnie lubiłam bez przykrycia, bo ubranko i dzidzis ślizgały się :D nam to pomagało
    niby pokrowiec sprawia, ze jest cieplejszy przewijak
    zawsze można wielokrotnie podlożyć podklad jednorazowy
    my na pewno bez pokrowca

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    ej, to coś jest na rzeczy, bo "moi uczniowie" (pod domem mam podstawówke) też od rana trąbią.. może rodzice kupili trabki kibica, bo w niedziele mecze sie zaczynaja..
    Tak w zasadzie to dzisiaj sie zaczynaja ;)

My idziemy dzis na druga lekcje w szkole rodzenia, temat 'kąpanie'.
    Położna mowila, ze to temat dla tatusiów, a wg planu miały byc te zajecia 21 czerwca, czyli wtedy kiedy gramy ostatni mecz (chciałabym wierzyć, ze wyjdą z grupy, ale z wiara u mnie słabo ;) i M marudził.
    Wiec idziemy dzis :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja planuję pieluchę tetrową podkładać pod dzidziusia ;)

agatia, pirelka lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    U nas się pokrowiec niensprawdzal, kladlam pieluszke na przewijak bo gołe ciałko na ceraciaku o średnio miłe :) pokrowiec się mecholil, często był przesikiwany, po praniach wyglądał jak scierka do podłogi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:51

‹‹ 1196 1197 1198 1199 1200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ