WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:kurier mnie w ogole obudził. przyniósł materac do łóżeczka,a łóżeczka jeszcze nie ma
w ogóle mnie dzisiaj w nocy też brzuch bolał, ale plan mam jeden na dzisiaj: odpoczywam. nie wstaje z łóżka, więc mam nadzieje że będzie ok i wszystko przejdzie
kurier stopniuje napięcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze jeden kurier ma dzisiaj przyjść o 16
więc zobaczymy co niesie kolejny bo kilka rzeczy zamówiłam
może ten nieszczęsny przewijak?
a łóżeczko i materac zamówiłam w dwóch różnych sklepach i niby na łóżeczko czeka się 2 tygodnie, a zamawiałam 6 czerwca. To trochę jeszcze poczekam, chyba że zrobią niespodziankę i będzie szybciej -
nick nieaktualnyTylko, że ja ciągle cisne meza zeby zrobić szafkę... co rusz zmienia zdanie..
Szafka wyjdzie dość duża, więc wejscie do pokoju bedzie straszliwie okrojone i ciaśniej niż w WC...
Tylko ze w moim projekcie ten przewijak troche wystaje na przodzie... czy to duże zagrożenie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:a jeszcze co do tych przewijaków, to przydatny jest do tego jakiś pokrowiec, prześcieradło? jeżeli tak, to pewnie co najmniej 2 dobrze mieć?
Mi sie wydaje ze nie, bo one są z tkaiego matreiału jakby ceratowego wiec latwo wytrzec i umyć nawet płynem -
alinka wrote:a jeszcze co do tych przewijaków, to przydatny jest do tego jakiś pokrowiec, prześcieradło? jeżeli tak, to pewnie co najmniej 2 dobrze mieć?
ja właśnie lubiłam bez przykrycia, bo ubranko i dzidzis ślizgały sięnam to pomagało
niby pokrowiec sprawia, ze jest cieplejszy przewijak
zawsze można wielokrotnie podlożyć podklad jednorazowy
my na pewno bez pokrowca -
Ksosia wrote:ej, to coś jest na rzeczy, bo "moi uczniowie" (pod domem mam podstawówke) też od rana trąbią.. może rodzice kupili trabki kibica, bo w niedziele mecze sie zaczynaja..
My idziemy dzis na druga lekcje w szkole rodzenia, temat 'kąpanie'.
Położna mowila, ze to temat dla tatusiów, a wg planu miały byc te zajecia 21 czerwca, czyli wtedy kiedy gramy ostatni mecz (chciałabym wierzyć, ze wyjdą z grupy, ale z wiara u mnie słaboi M marudził.
Wiec idziemy dzis
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:a jeszcze co do tych przewijaków, to przydatny jest do tego jakiś pokrowiec, prześcieradło? jeżeli tak, to pewnie co najmniej 2 dobrze mieć?
pokrowiec się mecholil, często był przesikiwany, po praniach wyglądał jak scierka do podłogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:51