WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a jak wygląda taki z zagłówkiem?

miekki jest na 3 ściankach, a ten bez tylko na bokach

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurier mnie w ogole obudził. przyniósł materac do łóżeczka,a łóżeczka jeszcze nie ma :)

w ogóle mnie dzisiaj w nocy też brzuch bolał, ale plan mam jeden na dzisiaj: odpoczywam. nie wstaje z łóżka, więc mam nadzieje że będzie ok i wszystko przejdzie :)

• martta Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie mi się też jakoś wydawało że w tym z zagłówkiem jest mniej miejsca

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    miekki jest na 3 ściankach, a ten bez tylko na bokach

to ja mam bez zagłówka:)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest mniej miejsca ale dzidzia może uciec do góry :D (wariata ciężko zatrzymać), wiem cos o tym :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:31

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, ze głupie pyatnie, ale taki drobiazg pojawił sie w głowie po uzytkowaniu przewijaka :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia tak i już nawet dziś się euro zaczyna i ja nawet jestem wielkim fanem piłki mam i koszulkę itp ale tego trabuenia gowniarza nie zniose o 8 rano

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    ej, to coś jest na rzeczy, bo "moi uczniowie" (pod domem mam podstawówke) też od rana trąbią.. może rodzice kupili trabki kibica, bo w niedziele mecze sie zaczynaja..

mecze się dzisiaj zaczynają. dzisiaj mecz otwarcia o 21 ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    kurier mnie w ogole obudził. przyniósł materac do łóżeczka,a łóżeczka jeszcze nie ma :)

w ogóle mnie dzisiaj w nocy też brzuch bolał, ale plan mam jeden na dzisiaj: odpoczywam. nie wstaje z łóżka, więc mam nadzieje że będzie ok i wszystko przejdzie :)

kurier stopniuje napięcie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też materac już czeka, a łóżeczka nie ma, napisałam do producenta gdzie się podziewa i zobaczymy co odpiszą ;) jeśli chodzi o przewijak to my zamawiamy bez zagłówka, najzwyklejszy z Ceba Baby ;) na allegro można znaleźć za ok 35 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    jest mniej miejsca ale dzidzia może uciec do góry :D (wariata ciężko zatrzymać), wiem cos o tym :D

u nas to jak coś ucieknie tylko na ścianę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jeden kurier ma dzisiaj przyjść o 16 :D więc zobaczymy co niesie kolejny bo kilka rzeczy zamówiłam :) może ten nieszczęsny przewijak?

a łóżeczko i materac zamówiłam w dwóch różnych sklepach i niby na łóżeczko czeka się 2 tygodnie, a zamawiałam 6 czerwca. To trochę jeszcze poczekam, chyba że zrobią niespodziankę i będzie szybciej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że ja ciągle cisne meza zeby zrobić szafkę... co rusz zmienia zdanie.. :( Szafka wyjdzie dość duża, więc wejscie do pokoju bedzie straszliwie okrojone i ciaśniej niż w WC...
    Tylko ze w moim projekcie ten przewijak troche wystaje na przodzie... czy to duże zagrożenie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze co do tych przewijaków, to przydatny jest do tego jakiś pokrowiec, prześcieradło? jeżeli tak, to pewnie co najmniej 2 dobrze mieć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    mecze się dzisiaj zaczynają. dzisiaj mecz otwarcia o 21 ;)

No to będe oglądać z Antkiem, jeśli tata w szpitalu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a jeszcze co do tych przewijaków, to przydatny jest do tego jakiś pokrowiec, prześcieradło? jeżeli tak, to pewnie co najmniej 2 dobrze mieć?

Mi sie wydaje ze nie, bo one są z tkaiego matreiału jakby ceratowego wiec latwo wytrzec i umyć nawet płynem

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:

ja właśnie lubiłam bez przykrycia, bo ubranko i dzidzis ślizgały się :D nam to pomagało
    niby pokrowiec sprawia, ze jest cieplejszy przewijak
    zawsze można wielokrotnie podlożyć podklad jednorazowy
    my na pewno bez pokrowca

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    ej, to coś jest na rzeczy, bo "moi uczniowie" (pod domem mam podstawówke) też od rana trąbią.. może rodzice kupili trabki kibica, bo w niedziele mecze sie zaczynaja..
    Tak w zasadzie to dzisiaj sie zaczynaja ;)

My idziemy dzis na druga lekcje w szkole rodzenia, temat 'kąpanie'.
    Położna mowila, ze to temat dla tatusiów, a wg planu miały byc te zajecia 21 czerwca, czyli wtedy kiedy gramy ostatni mecz (chciałabym wierzyć, ze wyjdą z grupy, ale z wiara u mnie słabo ;) i M marudził.
    Wiec idziemy dzis :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja planuję pieluchę tetrową podkładać pod dzidziusia ;)

agatia, pirelka lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    U nas się pokrowiec niensprawdzal, kladlam pieluszke na przewijak bo gołe ciałko na ceraciaku o średnio miłe :) pokrowiec się mecholil, często był przesikiwany, po praniach wyglądał jak scierka do podłogi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:51

‹‹ 1196 1197 1198 1199 1200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ