WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Ale się nocami budzę i latam do wc.. nogi z rana mam jak wata. Jeszcze ten cholerny ząb dalej czujęjuż nie wiem o co z nim chodzi cholera !
Zaraz jadę do dentysty to zrobię jakiś inny, potem muszę kupić to żelazo i koło 14-stej mamy gości do poniedziałku.
Dziewczyny w szpitalach, trzymam za Was kciuki :* -
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:O, i opowiem Wam co mi sie przydarzyło na lotnisku. Wiec lecieliśmy samolotem z Los Angeles i w rzędzie za nami siedziała ta aktorka co gra w 50 twarzach graya. Ładna dziewczyna, zdecydowanie ładniejsza na żywo niż na zdjęciach promocyjnych (filmu nie widziałam). No wiec kiedy wyszliśmy z samolotu w Vancouver, na zewnątrz czekał facet z obsługi VIP, z iPadem z wyświetlonym imieniem i nazwiskiem "Hazel Swan", obróciłem sie i to wlasnie na nią czekał. Taki sobie wymyśliła alias
. Czyli to prawda, ze gwiozdy holiwoodu przybierają idiotyczne pseudonimy
. Za to moj małżonek nie miał pojęcia o kim mowię, jak mu ja wspomniałam. Hi hi. No to komuś opowiedziałam, bo znajomym bedzie mi głupio, pewnie tez nie skojarzą o kim mowię
mogę sobię z Twoim małżonkiem rękę podać. Ja od 10 lat jestem mocno nie w temacie. Kiedyś mnie bawiło jak ktoś mówił " wiesz ta aktorka" albo " wiesz ten film", " na pewno oglądałaś" teraz mnie to zaczyna troszkę wkurzać bo ludzie patrzą na nas jak na kosmitów, jak mówimy, że nie oglądamy tv, a w kinie bywamy jedynie z synem.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć oszczędny traci 2 razy to prawda,kupiłam pampersy z lidl i co nie dały rady jak młoda zamiast kolacji pije mleko, w nocy musiałam jej przebrac. Ale jaki poranek mamy świetny ostatni pampers tej firmy ma na pupie i co? Kupa jej przecieka na kanapę, ona i ja całe w kupie. Kanapa nadaje się do wywalenia. Nigdy więcej zmian. Zostaje wierna Dada. Tak wesoło zaczęliśmy dzień, jeszcze dziś wyprawa do zusu więc fantastycznie będzie
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja czekam nq ten obchod bo juz mega glodna jestem i pic mi sie chce....dostalam 2 kroplowki i 2 kapaulki magnezu mam lyknac, ale czekammna to usg na ktorym mam byc na czczo.... no i dopiero bol mi odpuszcza powoli...zobaczymy jak wstane co bedzie ehhh
-
nick nieaktualnyja o tych lidlowych pieluszkach słyszałam wiele złego, więc bałabym się je kupować.
muszę się zebrać do sklepu, bo zapomniałam kupić cebulę do farszu do krokietów, dobrze że tak poza szkołą rodzenia nie muszę z domu się ruszać, bo ostatnio wiecznie coś... a za tydzień egzamin na prawko, obym zdała bo te jazdy doszkalające porządnie mój budżet nadszarpnęłyjeszcze przydałoby się na 3 prenatalne zapisać, ale po połówkowym byłam tak niezadowolona że nie wiem co zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja syna ubierałam w pampersy lub okazjonalnie w dadę bo 5 lat temu to były dla mnie bardzo dobre pampersy choć znam i takich, którzy się z tym nie zgodzą.
Teraz słyszałam, że dada się mocno zkiepściła, a za to te nowe lidlowe to super ekstra- lepsze od pampersa. Jak w lidlu bywam nie często to planowałam dla córy kupić lidlowe ale trochę mój zapał ochłodziłyście. Chyba kupię pampersy. Aczkolwiek słyszałam też że pampers odkąd zakwalifikował polske do bardziej wschodniego rynku odbioru też już taki super nie jest. Podobno nawet rzepy gorzej trzymają. Chyba tetra pozostaje -
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela u nas ani lidlowe ani.rossamnowskie się nie sprawdzają. Młody śpi w pampku i dada super przez noc wytrzymuje, pupa sucha, nic nie przecieka. A na noc jeszcze kaszotto musi być
teraz na płyn do prania tapicerki lub co gorsza za wezwanie kogoś kto pierze kanapy wydam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok!!
Wspolczuje glodowki, kobietom w ciazy poqinni szybciej takie badania robic, ehh.
Maly mnie od rana okopuje i chyba trafia w pecherz, bo mam takie dziwne uczucie caly czas
Ale to dobrze, niech sie gimnastykuje ladnie.
Behemotka, ale masz fajnie, odpoczywaj ile sie daBehemottka lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Teraz mi koleżanka pisała że pampersy te oryginalne zostały ulepszone i wyszła gorsza kicha niż przedtem. Tak naprawdę każda z nas znajdzie dla siebie i swojej pociechy idealne pampersy, to co u nas się nie sprawdziło to u kogoś może być idealne
-
nick nieaktualnySophia wrote:no nie wiem czy wyciekająca kupa będzie dla kogoś idealna
Mała już kupy ma zwarte ale przecież niemowlak już nie więc przecieki mogą się jeszcze częściej zdarzać.
-
nick nieaktualny