WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,
    Ale się nocami budzę i latam do wc.. nogi z rana mam jak wata. Jeszcze ten cholerny ząb dalej czuję :/ już nie wiem o co z nim chodzi cholera !
    Zaraz jadę do dentysty to zrobię jakiś inny, potem muszę kupić to żelazo i koło 14-stej mamy gości do poniedziałku.

Dziewczyny w szpitalach, trzymam za Was kciuki :*

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko może masz po prostu nadwrażliwość dziąseł pod wplywem hormonów. To podobno bardzo częste w ciąży.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ale to ząb..pomijam dziąsła w tej okolicy :/ mimo ponownego czyszczenia kanałów i nadal to samo.. i tylko on mi tak dokucza, nic innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:55

• Sophia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    O, i opowiem Wam co mi sie przydarzyło na lotnisku. Wiec lecieliśmy samolotem z Los Angeles i w rzędzie za nami siedziała ta aktorka co gra w 50 twarzach graya. Ładna dziewczyna, zdecydowanie ładniejsza na żywo niż na zdjęciach promocyjnych (filmu nie widziałam). No wiec kiedy wyszliśmy z samolotu w Vancouver, na zewnątrz czekał facet z obsługi VIP, z iPadem z wyświetlonym imieniem i nazwiskiem "Hazel Swan", obróciłem sie i to wlasnie na nią czekał. Taki sobie wymyśliła alias ;). Czyli to prawda, ze gwiozdy holiwoodu przybierają idiotyczne pseudonimy :D. Za to moj małżonek nie miał pojęcia o kim mowię, jak mu ja wspomniałam. Hi hi. No to komuś opowiedziałam, bo znajomym bedzie mi głupio, pewnie tez nie skojarzą o kim mowię :P
    :) mogę sobię z Twoim małżonkiem rękę podać. Ja od 10 lat jestem mocno nie w temacie. Kiedyś mnie bawiło jak ktoś mówił " wiesz ta aktorka" albo " wiesz ten film", " na pewno oglądałaś" teraz mnie to zaczyna troszkę wkurzać bo ludzie patrzą na nas jak na kosmitów, jak mówimy, że nie oglądamy tv, a w kinie bywamy jedynie z synem.

Behemottka lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć oszczędny traci 2 razy to prawda,kupiłam pampersy z lidl i co nie dały rady jak młoda zamiast kolacji pije mleko, w nocy musiałam jej przebrac. Ale jaki poranek mamy świetny ostatni pampers tej firmy ma na pupie i co? Kupa jej przecieka na kanapę, ona i ja całe w kupie. Kanapa nadaje się do wywalenia. Nigdy więcej zmian. Zostaje wierna Dada. Tak wesoło zaczęliśmy dzień, jeszcze dziś wyprawa do zusu więc fantastycznie będzie

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz doszłam do tego że wcześniej z Lidla kupowałam bez promocji te pampersy mam z promocji czyżby jest różnica?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam nq ten obchod bo juz mega glodna jestem i pic mi sie chce....dostalam 2 kroplowki i 2 kapaulki magnezu mam lyknac, ale czekammna to usg na ktorym mam byc na czczo.... no i dopiero bol mi odpuszcza powoli...zobaczymy jak wstane co bedzie ehhh :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja o tych lidlowych pieluszkach słyszałam wiele złego, więc bałabym się je kupować.
    muszę się zebrać do sklepu, bo zapomniałam kupić cebulę do farszu do krokietów, dobrze że tak poza szkołą rodzenia nie muszę z domu się ruszać, bo ostatnio wiecznie coś... a za tydzień egzamin na prawko, obym zdała bo te jazdy doszkalające porządnie mój budżet nadszarpnęły :( jeszcze przydałoby się na 3 prenatalne zapisać, ale po połówkowym byłam tak niezadowolona że nie wiem co zrobić :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela u nas ani lidlowe ani.rossamnowskie się nie sprawdzają. Młody śpi w pampku i dada super przez noc wytrzymuje, pupa sucha, nic nie przecieka. A na noc jeszcze kaszotto musi być :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kupowalam tylko pampersy, bo inne tez nie zdawaly egzaminu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do dentysty :/

• Sophia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja syna ubierałam w pampersy lub okazjonalnie w dadę bo 5 lat temu to były dla mnie bardzo dobre pampersy choć znam i takich, którzy się z tym nie zgodzą.
    Teraz słyszałam, że dada się mocno zkiepściła, a za to te nowe lidlowe to super ekstra- lepsze od pampersa. Jak w lidlu bywam nie często to planowałam dla córy kupić lidlowe ale trochę mój zapał ochłodziłyście. Chyba kupię pampersy. Aczkolwiek słyszałam też że pampers odkąd zakwalifikował polske do bardziej wschodniego rynku odbioru też już taki super nie jest. Podobno nawet rzepy gorzej trzymają. Chyba tetra pozostaje ;)

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela u nas ani lidlowe ani.rossamnowskie się nie sprawdzają. Młody śpi w pampku i dada super przez noc wytrzymuje, pupa sucha, nic nie przecieka. A na noc jeszcze kaszotto musi być :)
    Tak to jest jak się chciało kilka groszy zaoszczędzić :D teraz na płyn do prania tapicerki lub co gorsza za wezwanie kogoś kto pierze kanapy wydam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mi koleżanka pisała że pampersy te oryginalne zostały ulepszone i wyszła gorsza kicha niż przedtem. Tak naprawdę każda z nas znajdzie dla siebie i swojej pociechy idealne pampersy, to co u nas się nie sprawdziło to u kogoś może być idealne

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal czekam na obchod....chyba zaspali dzisiaj normalnie.... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok!!
    Wspolczuje glodowki, kobietom w ciazy poqinni szybciej takie badania robic, ehh.

Maly mnie od rana okopuje i chyba trafia w pecherz, bo mam takie dziwne uczucie caly czas :)
    Ale to dobrze, niech sie gimnastykuje ladnie.

Behemotka, ale masz fajnie, odpoczywaj ile sie da ;)

Behemottka lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie angela
    wyjdzie z czasem
    ja nadal stawiam na pampersy i dada
    najpierw pampersy, dada stopniowo, dada na dzień a pampers w nocy
    ale okaże sie ile mogłam sobie poplanować

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Teraz mi koleżanka pisała że pampersy te oryginalne zostały ulepszone i wyszła gorsza kicha niż przedtem. Tak naprawdę każda z nas znajdzie dla siebie i swojej pociechy idealne pampersy, to co u nas się nie sprawdziło to u kogoś może być idealne
    no nie wiem czy wyciekająca kupa będzie dla kogoś idealna ;)

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    no nie wiem czy wyciekająca kupa będzie dla kogoś idealna ;)
    No na pewno nie polecam, mimo dobrego zapięcia na plecach robi się wolna przestrzeń :P Mała już kupy ma zwarte ale przecież niemowlak już nie więc przecieki mogą się jeszcze częściej zdarzać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia <3
    Ja miałam obchód po 7. Jestem po magnezie i śniadaniu.
    Sarcia kiedy Ci coś powiedzą?

A tak z innej beczki. Koleżanka z sali właśnie dostała zastrzyk poronny :( ma ciąże pozamaciczna :(

‹‹ 1197 1198 1199 1200 1201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ