WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewcayny, po ciuchu lixze na fo ze to rozwarcie to tylko pomylka, bo badal mnie mlody lekarz mtory sie uczyl 4 lata temu jak corcie rodzilam..wiec dzis beda bardziej doswiadczeni lekarze
ale martwi sie bo przyszedl rano pytac jak sie czuje...no i satem czekam do obchodu...
wasze wsparcie zawsze niezastqpione, dzieki :* -
Sarcia, trzymam kciuki, ze to nie rozwarcie. Bedzie dobrze. Mądrze, ze pojechałaś do lekarza.
Dziewczyny, cieszę sie, ze Wasze maluszki rosną zdrowo:) U nas było 850g tydzień temu, Adaś zdrowy. Dzisiaj świętowaliśmy 100-dniówkę przedporodowa! No i jesteśmy na wakacje w Vancouver. To mial byc nasz port na Alaskę, ale musieliśmy pokasować, wiec spędzamy tu tydzień na wczasach:). Jest fajnie. Za to w domu remont wrze, mam nadzieje, ze robotnicy sie spisują... Wracamy już w sobotę.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!Pysiaczek89, Anulka01, kamciaelcia, martta, violett, Sabina, mmargol, Broszka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Sarcia, trzymam kciuki, ze to nie rozwarcie. Bedzie dobrze. Mądrze, ze pojechałaś do lekarza.
Dziewczyny, cieszę sie, ze Wasze maluszki rosną zdrowo:) U nas było 850g tydzień temu, Adaś zdrowy. Dzisiaj świętowaliśmy 100-dniówkę przedporodowa! No i jesteśmy na wakacje w Vancouver. To mial byc nasz port na Alaskę, ale musieliśmy pokasować, wiec spędzamy tu tydzień na wczasach:). Jest fajnie. Za to w domu remont wrze, mam nadzieje, ze robotnicy sie spisują... Wracamy już w sobotę.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
O, i opowiem Wam co mi sie przydarzyło na lotnisku. Wiec lecieliśmy samolotem z Los Angeles i w rzędzie za nami siedziała ta aktorka co gra w 50 twarzach graya. Ładna dziewczyna, zdecydowanie ładniejsza na żywo niż na zdjęciach promocyjnych (filmu nie widziałam). No wiec kiedy wyszliśmy z samolotu w Vancouver, na zewnątrz czekał facet z obsługi VIP, z iPadem z wyświetlonym imieniem i nazwiskiem "Hazel Swan", obróciłem sie i to wlasnie na nią czekał. Taki sobie wymyśliła alias
. Czyli to prawda, ze gwiozdy holiwoodu przybierają idiotyczne pseudonimy
. Za to moj małżonek nie miał pojęcia o kim mowię, jak mu ja wspomniałam. Hi hi. No to komuś opowiedziałam, bo znajomym bedzie mi głupio, pewnie tez nie skojarzą o kim mowię
violett lubi tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:No nareszcie kobito! Nie zostawiaj nas tutaj na tak dlugo, bo ja juz sie trochę martwić zaczęłam. Fajnie ze juz wakacjujesz, tez bym chciała
Ech, bo te remonty mi czas zabierają. Ja jestem chyba najgorszym możliwym klientem, bo wszystko piec razy sprawdzam, mierzę i oceniam. No i jeszcze mieliśmy koniec roku akademickiego, egzaminy, wystawianie ocen i mnóstwo roboty papierkowej. No ale teraz jestem wolna od pracy! Hura! Ten wyjazd to pierwszy tydzień od miesiąca, kiedy się relaksuję
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba, Sabinka, Sarcia trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie problemów i szybki powrót do domku! Ja tez idę do szpitala w niedzielę na badania i przyznam ze troszke sie martwię czy młody ładnie rośnie.
Agatia jak miałaś podejrzenie hipotrofi to o ile do tylu wg OM był młody?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Kiedyś na studiach Kiersznowski (aktor) nieźle wypity chciał mi sie wpakować do damskiego kibelka i mu grzecznie zwróciłam uwage, że pomylil(a mi sie tak bardzo chciało), a ten był przekonany , że podchodze po autograf hahaha
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też się witam z rana obudziłam się bo jakiś gowniarz trabi na trabce takiej jak kibice mają od 8 rano wczoraj trabil cały dzień dziś od 8 a tak nie lubię tych sąsiadów całe studia mnie przesladowali żeby być cicho bo dzieci male mają a teraz proszę dobrze że kolega jest z piętra wyżej to go tam wyślę a jak nie to sama się pofatuguje a jutro o 6 rano zemsta naszykuje
-
O Behemotka, wróciłaś kobieto!
Dziewczynki na przymusowych "wakacjach" trzymam kciuki, przykro mi że musicie tam leżeć, ale lepiej, że jesteście pod opieką lekarzy. Na pewno wszystko będzie dobrze :*
Kamcia ja mam bez zagłówka, jakoś tak ten z do mnie nie przemawiał po prostu, ale jak będzie mała wiercipięta to ten pójdzie do babci, a kupi się z zagłówkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:21
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahhaa kamcia... chyba bym padła ze śmiechu, nie mówiąc o posiusianiu w majtki w takiej sytuacji
Ja się melduję już o poranku z własnego domu...
Wczoraj wróciłam ze szpitala, tak serce mnie bolało jak miałam zostawić tam męża, no ale mus to mus...
Płakać mi się chcało jak wróciłam bo do bębna pralki coś mi wpadło i nie mogłam prać (NOWA PRALKA!!). Złote rączki mi odradzano, bo jak uszkodzi plombe to gwarancji już nie będzie... i tak sobie smutkałam, że nie mogę nic wyprać, a co z wyprawką Antka.. och, och, och... i dziś pogadałam z tą pralką. Włożyłam w nią rękę, a tam drut od stanikai voila! pralka od rana chodzi... uf, uf
PRzeoczyłam też, że w środe zaczełam 29 tydzień
Także za 4 dni będzie 30(!!!)
Idę sprzątać, bo chata wygląda jakby tu tornado przeszło
Dzierzba, Sabinka i Sarcia trzymam za Was mmocno kciuki i mimo wszystko mam nadzieję, że tam wypoczniecie (sarcia jak udało Ci się połączyć pobyt w szpitalu z zabiegiem męża i jeszcze malym dzieckiem w domu? - jesteś moim HERO)
sarcia123, mysza0406, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Ja też się witam z rana obudziłam się bo jakiś gowniarz trabi na trabce takiej jak kibice mają od 8 rano wczoraj trabil cały dzień dziś od 8 a tak nie lubię tych sąsiadów całe studia mnie przesladowali żeby być cicho bo dzieci male mają a teraz proszę dobrze że kolega jest z piętra wyżej to go tam wyślę a jak nie to sama się pofatuguje a jutro o 6 rano zemsta naszykuje
-
Anulka01 wrote:Dzierzba, Sabinka, Sarcia trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie problemów i szybki powrót do domku! Ja tez idę do szpitala w niedzielę na badania i przyznam ze troszke sie martwię czy młody ładnie rośnie.
Agatia jak miałaś podejrzenie hipotrofi to o ile do tylu wg OM był młody? -
nick nieaktualny
-
ksosia
to było w Zielonej G.
gdybyś jego mine widziała
a ja tylko pomyślałam, że to taki pijaczyna...marnie wyglądał
martta
no mam dylemat z przewijakiem
mam po Emilce z zagłówkiem, naddarła sie troszkę ceratka i pomyślałam o nowym (ten albo pójdzie na noc do sypialni albo na działkę) i ten bez zagłówka ogladałam i ma zdecydowanie większa powierzchnie przewijania -
Ksosia wrote:Kamcia ja wezmę chyba bez zagłówka, jakoś tak wydaje mi się że jest wtedy większy i ewentualnie na dłużej starczy...
tak też mi się wydaje, tym bardziej , że miałam doświadczenie z przewijakiem z zagłówkiem-przydał się jak najbardziej, ale mala rosła na długość
a i tak przy tatusiu guza nabiła, bo sie w bok obróciła wprost na karuzelę ...
kupie taki, jaki u nas na forum bedzie dominował -
nick nieaktualny