X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    czyli nie do końca leki pomagaja a w tobie to coś ciagle siedzi...niech szukaja, byleby ci ulzyło

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje chłopaki ważą 850 i 901 gram. Wody i reszta w normie. Szyjka długa 4,8 cm i zamknięta. Pewnie do poniedziałku poleze :-/ dali mi dowcipna luteine kuźwa a ja to łykalam bo nic nie powiedzieli haha

kamciaelcia, Lusia8998, Pysiaczek89, alinka, mychakruszyna, pirelka, violett, claudiuszek, Broszka, Sabina, inzynierka, Angela89, mmargol, agatia, żabka04, marta258, A_n_k_a_80, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    Duzi ci twoi chłopcy :)
    A z taką szyjka to rzeczywiście poród. ..skomentowali :D

A luteine przemilcze :D własnie jem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego! Mojemu doktorowi o pomiary chodziło więc mi wpisał poród zagrażający żeby przyjęli na oddział. Leżę i gnije

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze lekarze podchodzą do szpitala jako najlepszej opcji badań. Ale poród przy tak długiej szyjce to mogli skomentować :D czyli nikt nic nie mruknął pod nosem :)
    Właśnie szparagi zjadałam
    Codziennie od 3 tyg :D stwierdziłam ze chyba zwariowalam - codziennie bardziej mi ( i Piotrusiowi ) smakują! !!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od dentysty, dzisiaj nie najlepiej ze mną.. chyba pogoda, stres i może ta niska hemoglobina tak wpływa.
    Kicham i smarkam jak szalona od pylenia traw :/ u dentysty pierwszy raz było słabo, nie jakoś tragicznie, ale dziwnie mi się zrobiło i zdenerwowałam się dodatkowo.. musiała mnie na chwilę posadzić. Jakoś udało się dotrwać do końca, bo potem już nie leżałam tak strasznie na płasko z odchyloną głową więc dałam radę.
    Oczywiście dziura gigant i inne też nie ciekawie wyglądają :/ Wykończę się normalnie.
    Pytałam o to żelazo na zęby, mówiła żeby się nie bać bo te dawne żelaza niszczyły zęby, a teraz już takie nie są i raczej nie będą mi się bardziej psuć od tego.

Zaraz jedziemy na dworzec po teściową, a dzisiaj zdecydowanie nie mój dzień :(

Dzierzba Twoi chłopcy więksi niż moje dziewuszki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 12:44

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Dzierzba rozwaliłaś mnie tym łykaniem luteiny :P choć jak widziałam tabletkę też uważnie przeczytałam ulotkę czy oby na pewno dowcipna bo taka mala:P
    Chłopaki ci rosną, mi z jednym 901g ciężko więc współczuję bo masz co nosić ;)

Ja się objadłam czereśniami bo całe drzewo czerwone:) wczoraj łóżeczko poskładaliśmy i dziś juz dekoracje zawiesiłam bo nie wytrzymałam :P

Behemottka lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychakruszyna
    Ale masz fajnie z tym lozeczkiem :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka w końcu faceci no Nie? Hihi ja dostaje luteine w kubku z innymi lekami więc sami powinni mi powiedzieć co i do czego... no nic się nie stało ponoć. Kupa śmiechu i tyle. Nic nie mówili o szyjce więc spoko.

pirelka, Behemottka lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba w rzeczy samej :D ale współczuję jak musi Ci być ciężko, ja mam wrażenie że pęknę czasem ;P

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka a ja się czuję naprawdę bardzo dobrze. Nic m8 nie przeszkadza i czasem aż n8e wierzę że w ciąży jestem. Ruchy tylko i większa meczliwosc są objawem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 13:09

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dzis na obiad robicie? Kurcze nie mam pomysłu a zaraz muszę robić :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba kawał chłopów! A jaka masz szyjke, dlugasna :)
    Mam nadzieję ze zaraz wrócisz do domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dzisiaj krokiety z pieczarkami i barszczykiem, swoją porcję zjadłam, resztę muszę dla męża schować ;D

trochę przykro mi się zrobiło, bo wczoraj przyszła do mnie paczki od Milutki, a dziś patrzę na fb że nowa kolekcja wyszła i jest zestaw w liski, gdybym poczekała to bym pewnie taki zamówiła :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 13:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie brzuch na dole od wczoraj boli :( nie wiem czy mi się mała nie przekrecila główka w dół i to nie od tego. Bo na stojąco jeszcze gorzej. Dzisiaj przeleze i mam nadzieję że przejdzie do jutra.

U mnie na obiad ziemniaczki, fasolka u pulpety z indyka w sosie koperkowym. Właśnie grzeje :) I kupiłam na wieczór chipsy, o ja niedobra :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u nas dzisiaj krokiety z pieczarkami i barszczykiem, swoją porcję zjadłam, resztę muszę dla męża schować ;D

trochę przykro mi się zrobiło, bo wczoraj przyszła do mnie paczki od Milutki, a dziś patrzę na fb że nowa kolekcja wyszła i jest zestaw w liski, gdybym poczekała to bym pewnie taki zamówiła :(
    Ten co wybralas jest z pewnością śliczny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, jest śliczny, jak mi się obiad w brzuszku ułoży zrobię dla Was foto jak się prezentuje w rzeczywistości, ale wiesz jak to jest - czasem się coś kupi i nagle znajduje się rzeczy które się też podobają, a nie można wpadać w bezmyślny wir zakupów :)

Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Kup drugi :D

Behemottka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, nie powinnam :P
    jakiś dodatkowy kocyk kupię, ale coś cieplejszego na zimę i niekoniecznie minky

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas naleśniki po meksykańsku pyyycha :) wczoraj narobiłam zostały 2 :p

‹‹ 1199 1200 1201 1202 1203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ