WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje chłopaki ważą 850 i 901 gram. Wody i reszta w normie. Szyjka długa 4,8 cm i zamknięta. Pewnie do poniedziałku poleze
dali mi dowcipna luteine kuźwa a ja to łykalam bo nic nie powiedzieli haha
kamciaelcia, Lusia8998, Pysiaczek89, alinka, mychakruszyna, pirelka, violett, claudiuszek, Broszka, Sabina, inzynierka, Angela89, mmargol, agatia, żabka04, marta258, A_n_k_a_80, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Wiem ze lekarze podchodzą do szpitala jako najlepszej opcji badań. Ale poród przy tak długiej szyjce to mogli skomentować
czyli nikt nic nie mruknął pod nosem
Właśnie szparagi zjadałam
Codziennie od 3 tygstwierdziłam ze chyba zwariowalam - codziennie bardziej mi ( i Piotrusiowi ) smakują! !!
-
nick nieaktualnyWróciłam od dentysty, dzisiaj nie najlepiej ze mną.. chyba pogoda, stres i może ta niska hemoglobina tak wpływa.
Kicham i smarkam jak szalona od pylenia trawu dentysty pierwszy raz było słabo, nie jakoś tragicznie, ale dziwnie mi się zrobiło i zdenerwowałam się dodatkowo.. musiała mnie na chwilę posadzić. Jakoś udało się dotrwać do końca, bo potem już nie leżałam tak strasznie na płasko z odchyloną głową więc dałam radę.
Oczywiście dziura gigant i inne też nie ciekawie wyglądająWykończę się normalnie.
Pytałam o to żelazo na zęby, mówiła żeby się nie bać bo te dawne żelaza niszczyły zęby, a teraz już takie nie są i raczej nie będą mi się bardziej psuć od tego.
Zaraz jedziemy na dworzec po teściową, a dzisiaj zdecydowanie nie mój dzień
Dzierzba Twoi chłopcy więksi niż moje dziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 12:44
-
O matko Dzierzba rozwaliłaś mnie tym łykaniem luteiny
choć jak widziałam tabletkę też uważnie przeczytałam ulotkę czy oby na pewno dowcipna bo taka mala:P
Chłopaki ci rosną, mi z jednym 901g ciężko więc współczuję bo masz co nosić
Ja się objadłam czereśniami bo całe drzewo czerwone:) wczoraj łóżeczko poskładaliśmy i dziś juz dekoracje zawiesiłam bo nie wytrzymałamBehemottka lubi tę wiadomość
-
Pirelka w końcu faceci no Nie? Hihi ja dostaje luteine w kubku z innymi lekami więc sami powinni mi powiedzieć co i do czego... no nic się nie stało ponoć. Kupa śmiechu i tyle. Nic nie mówili o szyjce więc spoko.
pirelka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas dzisiaj krokiety z pieczarkami i barszczykiem, swoją porcję zjadłam, resztę muszę dla męża schować
trochę przykro mi się zrobiło, bo wczoraj przyszła do mnie paczki od Milutki, a dziś patrzę na fb że nowa kolekcja wyszła i jest zestaw w liski, gdybym poczekała to bym pewnie taki zamówiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 13:29
-
nick nieaktualnyJak mnie brzuch na dole od wczoraj boli
nie wiem czy mi się mała nie przekrecila główka w dół i to nie od tego. Bo na stojąco jeszcze gorzej. Dzisiaj przeleze i mam nadzieję że przejdzie do jutra.
U mnie na obiad ziemniaczki, fasolka u pulpety z indyka w sosie koperkowym. Właśnie grzejeI kupiłam na wieczór chipsy, o ja niedobra
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u nas dzisiaj krokiety z pieczarkami i barszczykiem, swoją porcję zjadłam, resztę muszę dla męża schować
trochę przykro mi się zrobiło, bo wczoraj przyszła do mnie paczki od Milutki, a dziś patrzę na fb że nowa kolekcja wyszła i jest zestaw w liski, gdybym poczekała to bym pewnie taki zamówiła -
nick nieaktualnySabina, jest śliczny, jak mi się obiad w brzuszku ułoży zrobię dla Was foto jak się prezentuje w rzeczywistości, ale wiesz jak to jest - czasem się coś kupi i nagle znajduje się rzeczy które się też podobają, a nie można wpadać w bezmyślny wir zakupów
Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny