WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia A oni chociaż wiedzą?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam lekarza pytac wieczorsm na obchodzie, pewnie w moczu cos mialam skoro mi podali hmm... badz madry i sie domyslaj ... o tej szyjce tez nic nie mowili tez wieczoem bede pytac

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to juz 2 razy dzis ten antybiotyk dostalam, wiec pewnie mam 3x1

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z Was miała do czynienia z nieprzemakalnymi prześcieradłami? podobno są takie 100 % bawełna, trochę się boję że przy tym ochraniaczu co się nakłada na materacyk i na to prześcieradło, dziecko będzie się pocić za bardzo.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po wizycie w moim ulubionym miejscu, tak jak myślałam dalej nie wysłali mi moich 20% wynagrodzenia, choć przelew przyszedł zaskakująco duży. No ale moimi 20% wynagrodzenia dalej sobie obracają, Pani w okienku bardzo miła i zna już mój przypadek była pewna że mi już je dawno oddali ale się zdziwiła jak zadzwoniła i się dowiedziała że dalej mnie nie ma na liście wpłat. Do 19 czerwca mają czas aby to ogarnąć, wzięli mój numer telefonu i będą dzwonić i mnie informować kiedy dokładnie przelew pójdzie

Sabina lubi tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    czy któraś z Was miała do czynienia z nieprzemakalnymi prześcieradłami? podobno są takie 100 % bawełna, trochę się boję że przy tym ochraniaczu co się nakłada na materacyk i na to prześcieradło, dziecko będzie się pocić za bardzo.
    Ja właśnie kupiłam kolejny ochraniacz na duże łóżko . Syn ostatnio zwymiotował w nocy,a ochraniacz był na drugiej połowie łóżka. Obecny ochraniacz mamy już 5 lat i śpi się zupełnie normalnie

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Nasza się nie pociła

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    A pytałaś o podstawę?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to może zależy od ochraniacza, bo słyszałam też dużo opinii że są nieoddychające...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    A pytałaś o podstawę?
    zapomniałam :/ przy następnej okazji za miesiąc I Tak U nich będę :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF myślę że tak
    Ja mam dwa
    Jeden z allegro a drugi kiedyś w biedronce był
    Przy obu mała się nie pociła. Napisane ze frotte 100 % ale to pierwsze jest gorszej jakości bo jest cieńsze i jakby się rozwarstwilo
    Musze jeden podkład kupić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    zapomniałam :/ przy następnej okazji za miesiąc I Tak U nich będę :P

Planujesz od razu u nich wizytę? :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Planujesz od razu u nich wizytę? :D
    Tak, bo mimo że moje zwolnienie idzie elektronicznie muszę donosić im wniosek o tym że zatrudnienie trwa dalej - bezsensu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej ze nie moge sobie miejsca znalezc, bo lezec nie moge na boku bo mnie boli....dosc mam lezenia na plecach...no i jak wstane to to samo bol okropny w tym prwwym boku :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    To nieźle :D dobrze ze debili oglądać nie musze :D ciekawe jakiego fachowca wyślą na sprawę w sądzie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Na brzuchu nie śmie proponować leżenia ;)
    Jeśli problem e infekcji to wkrótce antybiotyk zadziała

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym miesiącu mam dostać pierwszą wypłatę od ZUSu i dobrze rozumiem, że te duże firmy robią przelewy od siebie, a ZUS im oddaje? czy na jakiej zasadzie? i w tym samym terminie dostaję kasę co zawsze?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    W skrócie tak jak napisałas
    Płaci zus ale wypłaca (i rozlicza ) pracodawca
    Ja mam całość jak normalny termin pensji (czyli za cały miesiąc )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF sliczny komplecik kupilas u milutkiej :)

Dzierzba i Pirelka to Wy juz w sumie niezla wage dzwigacie, ciekawe ile beda wazyc ostatecznie :)

Sarcia na pewno wiedza co Ci daja w tym szpitalu, szkoda tylko ze przeplyw informacji ograniczony.. ;/

Ja wrocilam z pracy, zanioslam zwolnienie i jak zwykle sie zasiedzialam prawie 2 godzinki, lubie tych ludzi :) a pozniej nawet mnie kierowca sluzbowy odwiozl do domku bo tu burza w powietrzu wisiala :)

Dobrze ze mam obiad z wczoraj penne z kurczakiem, boczkiem i pieczarkami w sosie smietanowym, tylko makaron ugotuje i z glowy :)

Dzisiaj meczor, piwko 0% przygotowane, chipsy sa, znajomi maja wpasc (kolezanka ma termin na styczen) i moze pizze zamowimy :D no jak nic imprezka z ciezarowkami hihi ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe ile mi tego przyjdzie, bo u nas wypłata w dwóch częściach jest: ok 28. każdego miesiąca idzie podstawa, a ok 15. premie za plan sprzedażowy i konkursy, więc jest średnia z 12 ostatnich miesięcy? i jako jedna idzie pod koniec miesiąca? ;D

‹‹ 1201 1202 1203 1204 1205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ