X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia A oni chociaż wiedzą?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam lekarza pytac wieczorsm na obchodzie, pewnie w moczu cos mialam skoro mi podali hmm... badz madry i sie domyslaj ... o tej szyjce tez nic nie mowili tez wieczoem bede pytac

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to juz 2 razy dzis ten antybiotyk dostalam, wiec pewnie mam 3x1

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z Was miała do czynienia z nieprzemakalnymi prześcieradłami? podobno są takie 100 % bawełna, trochę się boję że przy tym ochraniaczu co się nakłada na materacyk i na to prześcieradło, dziecko będzie się pocić za bardzo.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po wizycie w moim ulubionym miejscu, tak jak myślałam dalej nie wysłali mi moich 20% wynagrodzenia, choć przelew przyszedł zaskakująco duży. No ale moimi 20% wynagrodzenia dalej sobie obracają, Pani w okienku bardzo miła i zna już mój przypadek była pewna że mi już je dawno oddali ale się zdziwiła jak zadzwoniła i się dowiedziała że dalej mnie nie ma na liście wpłat. Do 19 czerwca mają czas aby to ogarnąć, wzięli mój numer telefonu i będą dzwonić i mnie informować kiedy dokładnie przelew pójdzie

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    czy któraś z Was miała do czynienia z nieprzemakalnymi prześcieradłami? podobno są takie 100 % bawełna, trochę się boję że przy tym ochraniaczu co się nakłada na materacyk i na to prześcieradło, dziecko będzie się pocić za bardzo.
    Ja właśnie kupiłam kolejny ochraniacz na duże łóżko . Syn ostatnio zwymiotował w nocy,a ochraniacz był na drugiej połowie łóżka. Obecny ochraniacz mamy już 5 lat i śpi się zupełnie normalnie

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Nasza się nie pociła

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    A pytałaś o podstawę?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to może zależy od ochraniacza, bo słyszałam też dużo opinii że są nieoddychające...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    A pytałaś o podstawę?
    zapomniałam :/ przy następnej okazji za miesiąc I Tak U nich będę :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF myślę że tak
    Ja mam dwa
    Jeden z allegro a drugi kiedyś w biedronce był
    Przy obu mała się nie pociła. Napisane ze frotte 100 % ale to pierwsze jest gorszej jakości bo jest cieńsze i jakby się rozwarstwilo
    Musze jeden podkład kupić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    zapomniałam :/ przy następnej okazji za miesiąc I Tak U nich będę :P

Planujesz od razu u nich wizytę? :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Planujesz od razu u nich wizytę? :D
    Tak, bo mimo że moje zwolnienie idzie elektronicznie muszę donosić im wniosek o tym że zatrudnienie trwa dalej - bezsensu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej ze nie moge sobie miejsca znalezc, bo lezec nie moge na boku bo mnie boli....dosc mam lezenia na plecach...no i jak wstane to to samo bol okropny w tym prwwym boku :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    To nieźle :D dobrze ze debili oglądać nie musze :D ciekawe jakiego fachowca wyślą na sprawę w sądzie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Na brzuchu nie śmie proponować leżenia ;)
    Jeśli problem e infekcji to wkrótce antybiotyk zadziała

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym miesiącu mam dostać pierwszą wypłatę od ZUSu i dobrze rozumiem, że te duże firmy robią przelewy od siebie, a ZUS im oddaje? czy na jakiej zasadzie? i w tym samym terminie dostaję kasę co zawsze?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    W skrócie tak jak napisałas
    Płaci zus ale wypłaca (i rozlicza ) pracodawca
    Ja mam całość jak normalny termin pensji (czyli za cały miesiąc )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF sliczny komplecik kupilas u milutkiej :)

Dzierzba i Pirelka to Wy juz w sumie niezla wage dzwigacie, ciekawe ile beda wazyc ostatecznie :)

Sarcia na pewno wiedza co Ci daja w tym szpitalu, szkoda tylko ze przeplyw informacji ograniczony.. ;/

Ja wrocilam z pracy, zanioslam zwolnienie i jak zwykle sie zasiedzialam prawie 2 godzinki, lubie tych ludzi :) a pozniej nawet mnie kierowca sluzbowy odwiozl do domku bo tu burza w powietrzu wisiala :)

Dobrze ze mam obiad z wczoraj penne z kurczakiem, boczkiem i pieczarkami w sosie smietanowym, tylko makaron ugotuje i z glowy :)

Dzisiaj meczor, piwko 0% przygotowane, chipsy sa, znajomi maja wpasc (kolezanka ma termin na styczen) i moze pizze zamowimy :D no jak nic imprezka z ciezarowkami hihi ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe ile mi tego przyjdzie, bo u nas wypłata w dwóch częściach jest: ok 28. każdego miesiąca idzie podstawa, a ok 15. premie za plan sprzedażowy i konkursy, więc jest średnia z 12 ostatnich miesięcy? i jako jedna idzie pod koniec miesiąca? ;D

‹‹ 1201 1202 1203 1204 1205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ