WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się po wizycie w moim ulubionym miejscu, tak jak myślałam dalej nie wysłali mi moich 20% wynagrodzenia, choć przelew przyszedł zaskakująco duży. No ale moimi 20% wynagrodzenia dalej sobie obracają, Pani w okienku bardzo miła i zna już mój przypadek była pewna że mi już je dawno oddali ale się zdziwiła jak zadzwoniła i się dowiedziała że dalej mnie nie ma na liście wpłat. Do 19 czerwca mają czas aby to ogarnąć, wzięli mój numer telefonu i będą dzwonić i mnie informować kiedy dokładnie przelew pójdzie
Sabina lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:czy któraś z Was miała do czynienia z nieprzemakalnymi prześcieradłami? podobno są takie 100 % bawełna, trochę się boję że przy tym ochraniaczu co się nakłada na materacyk i na to prześcieradło, dziecko będzie się pocić za bardzo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF sliczny komplecik kupilas u milutkiej
Dzierzba i Pirelka to Wy juz w sumie niezla wage dzwigacie, ciekawe ile beda wazyc ostatecznie
Sarcia na pewno wiedza co Ci daja w tym szpitalu, szkoda tylko ze przeplyw informacji ograniczony.. ;/
Ja wrocilam z pracy, zanioslam zwolnienie i jak zwykle sie zasiedzialam prawie 2 godzinki, lubie tych ludzia pozniej nawet mnie kierowca sluzbowy odwiozl do domku bo tu burza w powietrzu wisiala
Dobrze ze mam obiad z wczoraj penne z kurczakiem, boczkiem i pieczarkami w sosie smietanowym, tylko makaron ugotuje i z glowy
Dzisiaj meczor, piwko 0% przygotowane, chipsy sa, znajomi maja wpasc (kolezanka ma termin na styczen) i moze pizze zamowimyno jak nic imprezka z ciezarowkami hihi
-
nick nieaktualny