WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:ja w tym miesiącu mam dostać pierwszą wypłatę od ZUSu i dobrze rozumiem, że te duże firmy robią przelewy od siebie, a ZUS im oddaje? czy na jakiej zasadzie? i w tym samym terminie dostaję kasę co zawsze?
tylko kwota troszke wyzsza jak wynagordzenie mialam, chyba licza wszystkie dni w miesiacu czy jakos tak
-
nick nieaktualnyChciałam zrobić mężowi niespodziankę na dzień taty i zamówiłam mu koszulkę taką jak moja tylko z napisem super tata. Zamówiłam na allegro cała zadowolona i co? głupia ja zapomniałam że konto z allegro jest podłączone do jego emaila i ten zamówił też koszulkę i mi
tyle było z niespodzianki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1105ed861d9.jpgmmargol, kamciaelcia, Pysiaczek89, alinka, bisacz, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, ja jakiś czas temu zrobiłam lepszy numer, moja mama miała urodziny i miałam do brata napisać czy ma taki specjalny kamień do pieczenia chleba i co? przez pomyłkę wysłałam smsa do mamy
Ale ja pamiętałam że to na jego e-maila przechodzi i mówie dobra skończę transakcje i te e-maile skasujetaa zapomniałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się rozpisałyscie laski
Sarcia kurde przykro, że Cię cały czas bolinie daj się tam kochana.
Dzierzba rozbawilas mnie lutkąale powinni Ci powiedzieć o co kaman. Dorodnych masz chłopców
LRF śliczne sowy
Angela współczuję kolejnej wizyty w ZUS.
Dopiero wróciłam z Młodym z zakupów, spaceru, 5h chodzenia
Ale wyprawka się kompletuje. Gondola w pn ma przyjść kurierem, ostatnia paka ubranek zamówiona, fotelik mc zamówiony, komplet do wózka zamówiony, rożek kupiony.
W sumie już wszystko kupioneoprócz koszuli i piżamy do szpitala i kosmetyków dla córci.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
Pochwale sie. Miałam nic nie kupowac dla maluszka, dopiero w lipcu miałam sie przełamać. Ale zrobiłam to i kupiłam dwa body, te spodnie polspiochy i czapeczkę
Weszłam na ta stronę endo i tam jakies przeceny i sie nie powstrzymałam...kamciaelcia, Sabina, mysza0406, violett, żabka04, Broszka, _izunia_ lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnykamcia, mąż za 10 minut kończy, mąż będzie szybszy
nie wiem czy takie małe zamówienie na koniec miasta przywiozą, tutaj nawet taxi ma kolejną strefę
ale będzie wracał z kumplem, jak się dowie że to kebs dla mnie będzie wykład moralizatorski, ostatnio mnie odbierali od lekarza to usłyszałam, że moje dzieciątko takie malutkie, że waga niska, a że poprzecznie ułożone to źle, bo im później się obróci tym bardziej mnie będzie bolało -
Kamcia
Przed zakupem zadzwoniłam do mojego M. i sie pytam, czy kupic, czy nie. Powiedział zebym kupowała i ze przelał kasę na konto i mogę szalećjuz sie nie mogę doczekać, az paczka przyjdzie
kamciaelcia, Sabina, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:mąż ma kebsa naprzeciwko pracy, może mi przywiezie?
Jak mówiłam, że nie mam obiadu to mi przywiózł z restauracji, ostatecznie pizza ale on ma jakąś awersje na makijeszcze żeby to często było, a to gdzieś tak raz na 1-1,5 miesiaca mam smaka na maka
agatia, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość