WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze widzę dużo was szpitalnych
moj lekarz też przez kilka sekund na badaniu wystraszył się ze szpital mnie czeka bo łożysko obnizylo się i bal się ze jest przodujące i zasłania ujście szyjki...już się bal ze za 3 tyg do szpitala będę musiała iść i sterydy brać na szczęście jest z boku umieszczone.
Spadam zaraz z mężem na mecz do baru:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Mo ja na obiad mialam rybe, ziemniaki, salate ze smietanka cala miseczke i zupe warzywna, a na sniadnie byla zupa mleczna i twarozek ze szcypiorkiem i chleb, takze pelen luksus hhahaa xD
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrywieczor
Mam do Was pytanie, gdzie moge nabyc te wkladki sprawdzajace czy nie ciekna mi wody plodowe?. Wiem ze ktoras z Was je stosowala. Z IP poczekam do jutra bo nic mnie nie boli. Mialam dzisiaj straszna spine z mezem i teraz patrze i mam dziwnie mokre na majtkach, jak na moj gust za duzo i zastanawiam sie co to moze byc? Niby biore priobiotyk dopochwowo, ale wczesniej mialam sucho, a dzisiaj tak dziwnie mokro, dodam ze po tej spinie caly czas lezalam na zmiane z spaniem zeby sie uspokoic, tak prawie spedzilam caly dzien, dlatego dzisiaj Was nie nadrobie, chyba ze sie lepiej poczuje. Mialam jechac na weekend, ale to takie zadupie ze po tej klutni sie boje ze w razie co to nie dotre do szpitala. Mala sie rusza wiec z nia napewno ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 20:06
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Dobrywieczor
Mam do Was pytanie, gdzie moge nabyc te wkladki sprawdzajace czy nie ciekna mi wody plodowe?. Wiem ze ktoras z Was je stosowala. Z IP poczekam do jutra bo nic mnie nie boli. Mialam dzisiaj straszna spine z mezem i teraz patrze i mam dziwnie mokre na majtkach, jak na moj gust za duzo i zastanawiam sie co to moze byc? Niby biore priobiotyk dopochwowo, ale wczesniej mialam sucho, a dzisiaj tak dziwnie mokro, dodam ze po tej spinie caly czas lezalam na zmiane z spaniem zeby sie uspokoic, tak prawie spedzilam caly dzien, dlatego dzisiaj Was nie nadrobie, chyba ze sie lepiej poczuje. Mialam jechac na weekend, ale to takie zadupie ze po tej klutni sie boje ze w razie co to nie dotre do szpitala. Mala sie rusza wiec z nia napewno ok.
Te wkładki bardzo trudno stacjonarnie dostać, mało aptek ma je na stanie. Możesz też sprawdzić paskami ph czy coś się dzieje je kupisz nawet w rossmanie pojedynczą sztukę. -
nick nieaktualny
-
A_n_k_a_80 wrote:Dobrywieczor
ja kupiam takie wkadki na wzciek wd+ clearblue+ kupiam w jakiejs aptece internetowej, ale sa tey na allegro. Moyna kupic na sytuki. Ewentualnie paski ph+ ale to ju pztaj najlepiej Angeli bo ona wie, ktre tryeba kupic. Nic si nie denerwuj- może to poprostu wydzielina z pochwy- u mnie tez czesto jest tak wilgotno. Może jedz na IP niech to sprawdza -
nick nieaktualnyAnka koniecznie daj znać co z Wami.
Ja nie wiem co to za czas, ale ja też dzisiaj cały dzień myślę czy nie jechać na IP. Jeszcze aż tak mnie brzuch nie bolał i cały dzień twardy, a wzięłam już 2x luteinę, 2x magnez i 2x no spę - nic się nie poprawia.
Całe szczęście udało mi się na jutro umówić do jakiegoś lekarza w lux medzie. Ciąży tam nie prowadzę, ale mam nadzieję że sprawdzi czy wszystko ok jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:A ja sobie popłakałam. ..
Nie sądziłam że gazety robiąc zdjęcia w sprawie jednej akcji zdjęcie to wykorzystują w innej. ..i tak trafiłam na zdjęcie ze szpitala z ostatniej nocy przed operacją Emilkimoja córcia tak ładnie spała a my mamy bawiliśmy się ...