WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A u mnie byla rodzinka, wlasnie poszli :( zjadlam kolacje szpitalna , dali przesolona salatke jarzynowa a ja mam ochote na kawal porzadnego miesa o.O
    Ee to szaleństwo ;) ja miałam chleb, ciut masła, jajko na twardo i pół pomidora ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laski luksusowe szpitale :) w moim tylko do śniadania bywa liść sałaty i to tyle z warzyw. Pół pomidora czy sałatka to marzenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mo ja na obiad mialam rybe, ziemniaki, salate ze smietanka cala miseczke i zupe warzywna, a na sniadnie byla zupa mleczna i twarozek ze szcypiorkiem i chleb, takze pelen luksus hhahaa xD

agatia, Sabina lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze widzę dużo was szpitalnych :( moj lekarz też przez kilka sekund na badaniu wystraszył się ze szpital mnie czeka bo łożysko obnizylo się i bal się ze jest przodujące i zasłania ujście szyjki...już się bal ze za 3 tyg do szpitala będę musiała iść i sterydy brać na szczęście jest z boku umieszczone.
    Spadam zaraz z mężem na mecz do baru:P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha nie boisz sie z brzuchem do baru isc ? Ja bym sie bala ze jakia piany bedzie zaczepial albo mnie traci, w ogole halas itd

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Mo ja na obiad mialam rybe, ziemniaki, salate ze smietanka cala miseczke i zupe warzywna, a na sniadnie byla zupa mleczna i twarozek ze szcypiorkiem i chleb, takze pelen luksus hhahaa xD
    Nie chce nic.mówić, ale.gdzie Ty lezysz? W Szeratonie? ;)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina no a jak , cobede sobie zalowac:) haha

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakas infekcje drog moczowych i prawdopodobnie od nerki mnie to tak boli :/ i teraz czekamyna wyniki posiewow, no a o szyjke mam pytac w niedziele jak ordynator bedzie .. ale i tak jutro na obchodzie zapytam :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrywieczor
    Mam do Was pytanie, gdzie moge nabyc te wkladki sprawdzajace czy nie ciekna mi wody plodowe?. Wiem ze ktoras z Was je stosowala. Z IP poczekam do jutra bo nic mnie nie boli. Mialam dzisiaj straszna spine z mezem i teraz patrze i mam dziwnie mokre na majtkach, jak na moj gust za duzo i zastanawiam sie co to moze byc? Niby biore priobiotyk dopochwowo, ale wczesniej mialam sucho, a dzisiaj tak dziwnie mokro, dodam ze po tej spinie caly czas lezalam na zmiane z spaniem zeby sie uspokoic, tak prawie spedzilam caly dzien :(, dlatego dzisiaj Was nie nadrobie, chyba ze sie lepiej poczuje. Mialam jechac na weekend, ale to takie zadupie ze po tej klutni sie boje ze w razie co to nie dotre do szpitala. Mala sie rusza wiec z nia napewno ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 20:06

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Dobrywieczor
    Mam do Was pytanie, gdzie moge nabyc te wkladki sprawdzajace czy nie ciekna mi wody plodowe?. Wiem ze ktoras z Was je stosowala. Z IP poczekam do jutra bo nic mnie nie boli. Mialam dzisiaj straszna spine z mezem i teraz patrze i mam dziwnie mokre na majtkach, jak na moj gust za duzo i zastanawiam sie co to moze byc? Niby biore priobiotyk dopochwowo, ale wczesniej mialam sucho, a dzisiaj tak dziwnie mokro, dodam ze po tej spinie caly czas lezalam na zmiane z spaniem zeby sie uspokoic, tak prawie spedzilam caly dzien :(, dlatego dzisiaj Was nie nadrobie, chyba ze sie lepiej poczuje. Mialam jechac na weekend, ale to takie zadupie ze po tej klutni sie boje ze w razie co to nie dotre do szpitala. Mala sie rusza wiec z nia napewno ok.

Te wkładki bardzo trudno stacjonarnie dostać, mało aptek ma je na stanie. Możesz też sprawdzić paskami ph czy coś się dzieje je kupisz nawet w rossmanie pojedynczą sztukę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka 80, co sie stalo kochana ? :(

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spakowalam sie w razie w i pojade to sprawdzic na IP.
    Klutnia jak kazda inna ale bardzo sie nakrzyczalam. Potem Wam napisze czy wszystko ok.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Anka trzymaj się.
    Co za debilny czerwiec... same pobyty w szpitalu, co się dzieje kurde blaszka...

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka trzymaj się....

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka
    Trzymam kciuki by nic złego się nie działo i czekam na wieści

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Dobrywieczor

ja kupiam takie wkadki na wzciek wd+ clearblue+ kupiam w jakiejs aptece internetowej, ale sa tey na allegro. Moyna kupic na sytuki. Ewentualnie paski ph+ ale to ju pztaj najlepiej Angeli bo ona wie, ktre tryeba kupic. Nic si nie denerwuj- może to poprostu wydzielina z pochwy- u mnie tez czesto jest tak wilgotno. Może jedz na IP niech to sprawdza

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka koniecznie daj znać co z Wami.

Ja nie wiem co to za czas, ale ja też dzisiaj cały dzień myślę czy nie jechać na IP. Jeszcze aż tak mnie brzuch nie bolał i cały dzień twardy, a wzięłam już 2x luteinę, 2x magnez i 2x no spę - nic się nie poprawia.
    Całe szczęście udało mi się na jutro umówić do jakiegoś lekarza w lux medzie. Ciąży tam nie prowadzę, ale mam nadzieję że sprawdzi czy wszystko ok jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka daj znać! Oby to tylko upławy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz dr mówił mi że bardzo łatwo o infekcje, pogoda sprzyja i nawet mega higiena nie raz nie pomoże. A my w ciąży jesteśmy jeszcze bardziej narażone.

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    A ja sobie popłakałam. ..
    Nie sądziłam że gazety robiąc zdjęcia w sprawie jednej akcji zdjęcie to wykorzystują w innej. ..i tak trafiłam na zdjęcie ze szpitala z ostatniej nocy przed operacją Emilki :( moja córcia tak ładnie spała a my mamy bawiliśmy się ...
    Kamcia bardzo mi przykro:(

‹‹ 1204 1205 1206 1207 1208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ