WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie witam z "sanatorium"...
Pobudka, pomiar cisnienia, oddalam mocz i KTG czy mala grzeczna, ale ona jest mega grzeczna, budzi sie jakby zemna ja sie obudze ona tezz krwia matki to wyssala. Wkladka sucha wiec wyczowam tu falszywy alarm
. Dzisiaj bedzie moj gin na dyzurze to sie zdziwi jak mnie tu zobaczy
Zaczelam 27 tydzien, ale tutaj wczoraj wpisali 25
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 06:17
Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Ja sie witam z "sanatorium"...
Pobudka, pomiar cisnienia, oddalam mocz i KTG czy mala grzeczna, ale ona jest mega grzeczna, budzi sie jakby zemna ja sie obudze ona tezz krwia matki to wyssala. Wkladka sucha wiec wyczowam tu falszywy alarm
. Dzisiaj bedzie moj gin na dyzurze to sie zdziwi jak mnie tu zobaczy
Zaczelam 27 tydzien, ale tutaj wczoraj wpisali 25
.
-
nick nieaktualnyMy tez sie witamy.
Kochane wychodzcie z tego szpitala i odpocznijcie ostatnie 3 miesiace bo juz pozniej to zycie sie nam zmieni o 180'
Dla mnie wciaz jest nierealne ze bratowa urodzila. Mala ma juz 2 tygodnie, ale to takie nierealne... Ze moj brat ojcem, ze taka dzidzia juz jest z nami:)
Niedlugo nie bede dowierzac ze nasz jest z nami
Swoja droga zostalo mi 2,5 miesiaca
Piekna pogoda sie zapowiadaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się o poranku, spało mi się całkiem kiepsko, ale sama się o to prosiłam, wróciłam wczoraj ok 21:00 ze szkoły rodzenia i wypiłam prawie całą dużą butelkę wody mineralnej, na ok godzinę przed spaniem, reszty można się domyśleć. Dodatkowo Młody wiercił się niemiłosiernie. Wczoraj mieliśmy zajęcia z karmienia piersią i oczywiście były ćwiczenia z lalkami, ciężko się wczuć, zwłaszcza że mój ciągle mnie poprawiał i mówił że źle trzymam dziecko, że podduszam, to rzuciłam mu lalką i poszłam do toalety
kamciaelcia, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Zbieram się powoli do kumpeli do szpitala, ogarnę jej przy okazji zakupy na śniadanko. Potem może uda się kupić tiul i ramki na ozdoby do pokoju dzieci.
Ksosiu 2,5 mc zleci, jak z bicza strzeliłJa mam cc w 37tc, więc tsk naprawdę 2 mc
już bym chciała sierpień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 08:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:a kto powiedział, że faceci są gorsi w karmieniu?
jak będę chciała gdzieś wyjść to będzie musiał dziecko nakarmić...
sam sie mężu zdziwi jak dziecko złapie jego sutka
ale u nas mała nie wiedziała co to(że do karmienia)uwielbiała później bawić się sutkami męża
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia my chcemy cyckiem, to nam w szkole rodzenia mówili, żeby oddawać dziecko tacie do odbijania, wtedy karmienie też z nim będzie kojarzył w jakiś sposób, butelkę chcemy okazjonalnie stosować, zobaczymy jak wyjdzie...
Borek 3 mc jadł pół na pół butlę i pierś, ale taty nigdy za sutki nie łapal - wiedział ssak gdzie poidlo a gdzie atrapa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 08:27
Magdziulla, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lrf
ja byłam pewna ze mój sie nie obrócil, bo czuje tak samoi że w ogóle od 3 tyg ruchu nie zmieniaja położenia...a to sie okazało, ze dupka z główką sie miejscami pozamieniały. gdzie nóżki pchały tam teraz głowa
więc nie jest to jeszcze idealne polożenie podłużne (dzieki temu mam też spokój z pęcherzem)
wiec u ciebie wszystko możliwe -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:poczułam młodego wyżej niż zwykle, czy to możliwe że się odwrócił?
Kuba ostatnio leżał główka w doł a teraz leży głową w górę
Lekarz mówił że ma sporo miejsca więc fikac będzie. Córka w dniu kiedy odeszły mi wody leżała prawidłowo a jak dotarłam do szpitala leżała poprzecznie