WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Sabinko a wiesz o tym cos wiecej? Czy to powazne, czym spowodowane?
Kurcze dziecko jest dla mnie najwazniejsze ale w tym tygodniu jak meza nie ma to nie mogr lezec a boje sie jechac na IP ze mnie zostawia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jacie to trzymaj się kochana i porozmawiaj poważnie z maluszkiem ze to jeszcze nie jego czas!
Witamy sięu mnie pogoda średnia, mieliśmy basen rozkładać ale mąż znów na budowie. Powiem wam moj mąż świruje
podchodzi do łóżeczka i gada do niby dziecka ze ma spać lub rano wita się z nim hahaha powiedziałam że zdurniał.
Powiem wam że od rana w ogóle nie czuje jakbym byla w ciąży..co prawda o 5 miałam pobudkę w brzuchu ale teraz przy sprzątaniu jakoś nie czuje brzucha ani ciągnięcia ani bolu...nic! Az tak dziwnie niemożliwie -
Cholera dziewczyny za dużo stresów! Jak mantrę prosze sobie powtarzać ze wszystko będzie dobrze! Innego scenariusza nie przyjmujemy! Wysypywać zaczynamy sie dopiero po koniec sierpnia!!!
mychakruszyna, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Powiedzcie mi bo wy tu bardziej specjalistki od tych spraw... Co oznacza że łożysko się obnizylo? Nie jest przodujące, jednak się obniżyło....pytalam lekarza co jesli bardziej się obniży to powiedział żebym byla dobrej myśli i nie zakładała ze się pogorszy.
-
nick nieaktualnyi mnie nerwówka łapie w ostatnim czasie, oby wszystko było dobrze i wracajcie szybko do zdrowia!
ja chyba muszę trochę więcej poodpoczywać, wrzucić na luz, choć nie jest łatwo, za dużo nieprzyjemnych spraw mam na głowie, teraz zaczęłam się martwić czy na te prenatalne nie umówiłam się za późno, ale tak mi kazała przyjść babka z recepcji, a przy okazji załatwić tego nieszczęsnego neurologaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 12:32
-
U mnie jak narazie wszystko ok, wczoraj się wzięłam za większe porządki w domu i wieczorem już siły na nic nie miałam, więc weekend spędzę na odpoczywaniu, żeby czasem nie przegiąć.
A dzisiaj jest moja studniówka, aż nie chcę mi się wierzyć, że czas tak szybko zleciał, jeszcze tylko 100 dni i będę miała dzieciątko na rękachmychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Hej witam się i ja dostałam przed chwilą mmsa od mojego Robusia i wygląda jak by go bejzbolem potraktowali tak mu od zęba spuchło ;( Ale już dentystę załatwiłam na wieczór więc oby doczekał do wieczora.
Dla pocieszenia dla dziewczyn na wakacjach i dla całej reszty - na Polsacie leci I kto to mówi- uwielbiam ten film
Ja po śniadanku i po luchnu ubogo było bo 3 kromeczki z pasztetem i chrupki na mleku no ale już dziś jakaś kasa będzie to jutro pojadę na zakupy sama bo robuś pewno będzie leżał w łóżku cały dzień. Zaraz zabieram się za zupkę pomidorową bo jeszcze to mi zostało to z ryżem zje biedak jak wróci ze stolicy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi zmienili weflon na druga reke bo juz mi puchla ta co mialam w niej
pytalam o wyniki posiewow to pielegniarka przebaknela ze chyba sa dobre, wiec jak zawsze to samo czyli bd musiala pytac lekarza wieczorem, a to jest ten sam co rano tonic sie niedowiem...
-
nick nieaktualny
-
Alinka daj znać kochana co powiedzą w szpitalu
Już chyba starczy tej złej passy, co?!!!
Ksosia, jak łożysko się obniża trzeba dużo odpoczywac i leżeć, żeby nie zaslonilo ujścia szyjki. To się niestety zdarza, choć niektórzy twierdzą, że bardzo rzadko. Moja ginka mówi, że nie jest to.wcale sporadyczne