WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:Pysiaczek a Ciebie ile dni trzymali?
Bo ja poprosiłam o wymaz z pochwy (co oczywiscie było bardzo komentowane co ja wymyślam) i zabieg miałam w poniedziałek i w środę wyszłam. Ale jeszcze przed tym zabiegiem, akurat to weekend wypadł musieli mi wyciszyć macice, wlasnie kroplowkami z magnezu, dostałam zastrzyki z tym sterydem na płucka dla małego i tak sie zeszłoMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyWidzę ze dużo się dzieje; )
Ja nie powiem ze mnie brzuch pobolewa, pytałem położna, mówię że to jest fizjologiczne i żeby na spokojnie do tego podejść. Jutro na dyżurze jest dr i wdzięcznej ksywie "Rzeźnik", to jemu w życiu za skarby świata nic nie powiem!
Ps. On wczoraj zdiagnozowal i mojej współlokatorki z sali ciążę pozanaciczna, a dziś lekarz potwierdził, ze ciąża jest w jamie macicy, a w jajowodzie jest cysta. Teraz trzymamy kciuki, żeby zastrzyk poronny nie zadzial &&& -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sabina
Straszne rzeczy z tą twoją sąsiadka. .. -
nick nieaktualnyO Boziu! Kto tym lekarzom uprawnienia dal!:o
Ja postanowilam dzis zostac w domu i w lozku... Mialam isc do znajomych. Z ogromnym bolem odwolalam ale wole nie ryzykowac i przelezec zeby mlody mi sie juz nie denerwowal....
Tak mi sie jakos na placz zbiera caly dzien... Ot tak z samotnosci, bezradnosci i wszystkiego tego.... -
Nie wierzę w to co czytam. Podano lek na poronienie dziewczynie, przez błędną diagnozę lekarza?! Chyba bym zabiła skurwysy&*.
Ja dziś walczę z garderobą, był już tam taki syf, że nic nie szło znaleźć. W sypialni leżą 3 worki z rzeczami dla Emilki(w garderobie następne 3) i gdzieś je muszę upchnąć. Dlatego też się zmobilizowałam do działania, tym bardziej, że męża i tak nie ma cały dzień w domu, więc powolutku ogarniam.
-
Zrobiłam wywiad rodzinny u męża
ten jako facet nic nigdy dokładnie nie wie
Mąż przy urodzeniu ważył 4950 g i miał 60 cm. Byłam pewna i im powtarzalam, że Piotruś za tatusiem nie idziea co jeśli jednak tak? ??
Jego starsza siostra i pierwsze dziecko 3800 g i to też nie jest mało.
Na pocieszenie bratanica męża ma dziś 14 lat. Ale ur się w 26 tc mając 860 g . Zdrowa dziewczyna. W końcu wszystko wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 16:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie byla rodzinka, przywiezli mi iseczke truskawek i czeresni, kawalek mieska pieczonego, wedline bulki i jpgurt no i sok i wode haha z glodu nie umre to napewno
pojechali z 10 minit temu....
Ja dzis na obchod nie czekam bo bedzie ten sam staty dziadek co byl wczoraj wieczorem i dzisiaj rano, jedynie o wyniki posiewow go zapytam bo juz na wieczor powinny byc, a o reszte rzeczy zapytam jutro na wizycie, no i w dalszym ciagu bede zadac badania szyjki, bo to mi stresu przyprawia co nie miara... -
Ja się tak przejęłam tą jutrzejszą wizytą w szpitalu, ze stwierdzialm ze muszę dokończyć wyprawkę w razie czegono i dalam radę
Pod spodem jest juz nawet materacyk!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11a0a689479a.jpgLittle Red Fox, kamciaelcia, Sabina, Pysiaczek89, agatia, żabka04, A_n_k_a_80, Lusia8998, marta258, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyja ciągle mam ochotę coś kupić, a boję się że zbankrutuję niedługo
zastanawiam się jakie wkładki laktacyjne kupić i na wszelki wypadek zaopatrzę się w kapturki do karmienia...apteczkę skompletuję prawdopodobnie na przełomie lipca/sierpnia, a z kosmetykami zobaczymy czy będą jakieś promocje międzyczasie -
nick nieaktualnyAle tak było. Pan dr zrobił usg, stwierdził że nie ma pęcherzyka w jamie macicy i trach zastrzyk. Lekarz, który przyszedł dziś nie mógł w to uwierzyć. Najgorsze, ze do czwartku nie ma ordynatora bo jest na urlopie a jego zastępca jest na zwolnieniu. Panuje kompketne bezkrolewie
Chce stąd zmykac jak najszybciej!