X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nikt nigdzie nie zaprasza odkąd jestem w ciąży :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    A ja się cieszę z tego powodu :)
    Ani dużo łazić. Ani na mieście zjeść. Czasu brak przez posiłki domowe. Nawet bezalkoholowego ba wieczór nie mogę (soczku też )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym się czasem gdzieś wybrała, przyjaciółka wyciąga mnie na "Zanim się pojawiłeś", ale wystarczy (a nie byłam wtedy jeszcze w ciąży), że po książce płakałam przez godzinę, co dopiero w miejscu publicznym pełnym ludzi :P wystarczy mi szczeniaczka pokazać już mam łzy w oczach. Ot taka mielonka zamiast mózgu :P

widzę że nową ciastkarnie otworzyli, może by tak męża wyciągnąć??

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez nikt nie zaprasza. Ciagle u mamy siedze, ale znajomi (wlasciwie meza) wiedza ze jest w szpitalu... I bardzo przejeli sie jego zdrowiem i tym ze sama w ciazy jestem - jako JEDYNI!!! Nawet rodzina meza w dupie to ma :]

Wiec bardzo milo mi sie zrobilo ze zadzwonili...

Kamcia dziekuje :* wiem, ze Ty tez masz samotny weekend...;( wiec i ja tule Ciebie :)

Ja ogladam glupi film dla nastolatek na tvn ... Jakos tak dzis jestem na tym poziomie:)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Oglądam razem z tobą :D
    Mam leżący dzień

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja ciągle mam ochotę coś kupić, a boję się że zbankrutuję niedługo :P
    zastanawiam się jakie wkładki laktacyjne kupić i na wszelki wypadek zaopatrzę się w kapturki do karmienia...apteczkę skompletuję prawdopodobnie na przełomie lipca/sierpnia, a z kosmetykami zobaczymy czy będą jakieś promocje międzyczasie ;)
    Mi ez jeszcze apteczka została. Wkładki teraz kupilam campola a godne polecenia są chicco. Kapturki u mnie okazały się porażką i mimo poranionych brodawek karmiłam bez :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale tak było. Pan dr zrobił usg, stwierdził że nie ma pęcherzyka w jamie macicy i trach zastrzyk. Lekarz, który przyszedł dziś nie mógł w to uwierzyć. Najgorsze, ze do czwartku nie ma ordynatora bo jest na urlopie a jego zastępca jest na zwolnieniu. Panuje kompketne bezkrolewie :/

Chce stąd zmykac jak najszybciej!
    Jejku Sabinka Ty się tam im tknąć nie pozwól! Co za barany, łapy opadają....

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, ja mam próbkę z chicco ;) na pewno sprawdzę temat ;)
    ja coś czuję że kapturki mogą się przydać przy moich płaskich brodawkach, na wszelki wypadek wezmę do szpitala, żeby mąż nie musiał ganiać do apteki, ale zobaczymy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 16:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka na poranione sutki kup skbie Maltan masc w aptece, mozna stosowsc w ciazy i okredie karmienia piersia

Anulka01 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Sabina omg, jak czytam to nie wierzę :/ Ty się 20 razy upewniaj, co za leki Ci dają itp.
    LRF ja też trochę mniej uczęszczam na.spotkania ze znajomymi, ale staram się nie wypaść z obiegu ;) w lipcu planuję iść na imprezę reggae, za tydzień do znajomych. Ale czasem mam lenia i odwołuje spotkanie :) zależy od dnia i nastroju.
    Pysiaczku dobrze, że szew Ci nie doskwiera.
    Alinko 3maj się tam dzielnie, dobrze że jesteś pod opieką.

Ja dzisiaj kupiłam ochraniacze do łóżeczka, prześcieradła, rożki. Poszłam w szaro-pastelowy róż i szaro-niebieskie. Dominują malutkie serduszka :) no i przewijak zakupiony.
    Do tego zrobiłam 7 tiulowych pomponow, ale muszę dokupić jeszcze tiul bo za mało ich wyszło.
    No i zapomniałam kupić falbanki do łóżeczka. Dobrze, że i to i to w jednym sklepie :)

Pysiaczek89, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia przytulam mocnoooooooo:-)

Sabina o matko oby ten zastrzyk nie zadziałał na tą dziewczynę.
    Współczuję jej bardzo a na temat lekarza brak mi słów idiotyczne to mało powiedziane.
    Ja rozumiem że można się pomyśleć nikt nie jest idealny ale mógł zlecić tysiące innych badań albo poczekać na zmianę inna żeby inny lekarz ja zbadał skoro był sam na zmianie albo się kuźwa poradzić jak taki tlumok z niego a nie od razu zastrzyk i to poronny :-(
    Ty sprawdzaj lepiej co ci tam dają!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ciągle zastanawiam nad tym ochraniaczem do łóżeczka, czy oby na pewno takie bezpieczne :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po obchodzie. Zostaje minimum do środy :( :( :(

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się ciągle zastanawiam nad tym ochraniaczem do łóżeczka, czy oby na pewno takie bezpieczne :/
    Ja tez sie zastanawiałam bo przy Kacprze miałam. Ale jak tak żeście o tym pisały niezbyt pochlebnie to stwierdziłam ze na początek i tak nie jest to potrzebne, wiec kupię najwyżej jak młody zacznie się wiercić.

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jestem po obchodzie. Zostaje minimum do środy :( :( :(
    Ale dlatego ze dostajesz jakieś leki które mozna podać tylko w szpitalu czy co im się nie podoba? Trzymam kciuki Sabinka żeby jednak wcześniej dali Ci spokój :)

atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam ochraniacza już przy starszym Borciu bo się mega obijal i szczeble. Kupiłam za ciosem póki były zgodne z prześcieradłem ;)
    U nas też trochę ochraniacz zaciemnial, bo mamy drzwi z szybami i światło z przedpokoju razilo w oczka.
    Ale nie uważam tego za niezbędne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Ale dlatego ze dostajesz jakieś leki które mozna podać tylko w szpitalu czy co im się nie podoba? Trzymam kciuki Sabinka żeby jednak wcześniej dali Ci spokój :)
    Tak. Mam magnez dozylnie. Już zaczyna mi brakować miejsc na wenflony, a jedno wkucie wystarczy mi na giea dwa podania :(

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina nie lubię tej wiadomości :/ ale dasz radę kochana, dka malucha wszystko.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sabina nie lubię tej wiadomości :/ ale dasz radę kochana, dka malucha wszystko.
    Jasne ze tak. Tylko rano mówił mi, ze wyjdę w poniedziałek. Dlatego jestem taka rozczarowana

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ja używałam. Czasem dziecko potrafi zaplatac się między szczebelki ze ma sie wrazenie, ze nogi polamie. Mi ochraniacz dawal poxzucie bezpieczenstwa

‹‹ 1211 1212 1213 1214 1215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ