WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez jestem zdania ze na poporodowych oddziałach powinno się do minimum ograniczać odwiedziny. Leżałam z kobitą do której przychodził chyba ojciec i mąż. Nie dość ze ogromni to jeszcze srmierdzieli. Wierzcie mi w naszej małej dusznej salce była to okrutna katorgaMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Nooo ksosia a tak żreć się dzisiaj chce że pojęcia nie masz hahaha może w końcu przytyję bo na prawdę brzuch mój to momentami jak nie ciąża zaraz zdjęcia wstawię to na prawdę jak wasze ostatnio oglądałam to mój jest malucieńki
zeżarłam jogurt i chrupków pół paczki bo w szafce znalazłam i kawą zapiłam żeby nie zasnąć i Malwiś się ruszył w brzuchu widocznie jej podpasowała taka mieszanka
Anulka01, bbeczka91, żabka04, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szpitalne- trzymajcie się!!! Odpoczywajcie i bądzcie dzielne!!! Trzymam za Was kciuki!!!
My dzisiaj rozpoczęliśmy weekendową szkołę rodzenia- jestem zachwycona-dzisiaj teoria z ginekologiem, anestezjologiem i położną. Bardzo szybko minęły te godziny i jestem dumna z męża bo zrobił się tylko raz zielony przy zajeciach ze znieczuleniem zewnątrzoponowym- generalnie fobioigła zadziałała. Coś czuję, że nasz poród rodzinny jednak będzie na odległość
I zamówiliśmy wózek. Zdecydowalismy się na anexa sport. Tak się cieszęczeka się 4 tygodnie wiec nie jest zle.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad8283dc22a4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 21:47
agatia, Anulka01, Lusia8998, Angela89, A_n_k_a_80, Sabina, żabka04, mmargol, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:Dziewczyny szpitalne- trzymajcie się!!! Odpoczywajcie i bądzcie dzielne!!! Trzymam za Was kciuki!!!
My dzisiaj rozpoczęliśmy weekendową szkołę rodzenia- jestem zachwycona-dzisiaj teoria z ginekologiem, anestezjologiem i położną. Bardzo szybko minęły te godziny i jestem dumna z męża bo zrobił się tylko raz zielony przy zajeciach ze znieczuleniem zewnątrzoponowym- generalnie fobioigła zadziałała. Coś czuję, że nasz poród rodzinny jednak będzie na odległość
I zamówiliśmy wózek. Zdecydowalismy się na anexa sport. Tak się cieszęczeka się 4 tygodnie wiec nie jest zle.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad8283dc22a4.jpgclaudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dzisiaj na zmianie jest wredna pilegniarka i z sasiadka zaczelysmy sie z niej nabijac bo z pelna geba wparowala odlaczyc kroplowki a ta krzywa mine zrobila i tak mi chamsko pociagnela za ten kabel od kroplowki ze teraz reka mnie boli
co za jedza !
-
Ksosia wrote:Ja nie mam zdania... Nawet nie wiem czy chce zeby maz byl ze mna... Bardziej wole mame, bo on ciagle sobie zartuje ze wszystkiego a mnie zaczyna to draznic zamiast bawic... Potrzebuje troski a nie kogos kto bedzie w centrum uwagi oddzialu...
Chryste! Caly dzien poplakuje- tak po prostu bez powodu...
Chciałabym, zeby mnie odwiedzili rodzice, ale na te chwile nikt Wiecej. Żadnych krewnych, znajomych, cioć, babć i nie wiem kogo jeszcze.
Moj M ma byc przy porodzie,bale 'do kulminacyjnego momentu'. Nie wiem co to znaczy.
Ale ogolnie jest taki ze go śluz, pot, krew, kupa obrzydza.
Nie chce mu sie kojarzyć z tym wlasnie
I liczę na to, ze kupę Kostka ogarnie -
nick nieaktualny
-
Mnie maz odwiedzil wiczorem, przyniosl szproty zjadlam cale i bawarie biala. Lekarz tak dziwnie patrzy a ja mu mowie ze to te piwo 0,00 zeby nie myslal ze pije, a on nawet pamietal ze mu o nim mowilama. Umylam sie i zaraz sie klade, mam calansale dla siebie czekam na jutro rano na wypis. Ciesze sie ze to falszywy alarm. Maz obiecal ze juz nie bedzie klutni...zobaczymy, to w sume druga duza w tej ciazy. Ja sama zauwazylam ze mam jakies predyspozycje do awwntur przez hormony, ale ostatnio to maz przesadzil zdecydowanie
. Amelka najwaniejsza z nia wszystko ok ♡ Love Amelcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 22:59