WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Pirelko IgG +, IgM - to prawidłowy wynik, mam taki od lat 5 i świadczy to o przebytej infekcji.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Omg Pirelko to tylko Ci stresu dołożyli
może coś źle wpisały, spokojnie.
-
wrociłam
mały zdrowy
ale okazuje się , że dzisiaj ja sie chwale najwieksza odnotowana waga dzidziusiaPiotruś waży ...1370 g
przyspieszył znacznie, ale jeszcze w normie
może to być wynik cukrzycy (choc mam dobre cukry wiec niekoniecznie) lub jego cecha osobnicza, która ujawnia sie w 3.trymestrze-w skrócie rosnie po tatusiu (a ten mial 5,5kg). Od poczatku główka podwyzsza wymiar
afi 15
ułozenie główkowepierwszy raz zarejestrowane w tej ciąży
ale ma duzo miejsca i jeszcze to nic nie znaczy
łozysko ładne
ładnych zdjęc brak ;( przytulił sie do pępowiny i w ogóle buźki nie chciał pokazać
no, ucho mam sfotografowane (I nie wyglada na wielkie tatusiowe)
dwa jaderka i penisek oczywiscie też dokładnie zarejestrowane
zapisałam sie na dopplera z biometria ok 34tc (u nich osobna wycena)
jeszcze nie wiadomo jak z usg 3,trymestru-ale ten gin wierzy , że echo bedzie , ze podpiuszą umowe z nfzLusia8998, alinka, Angela89, bisacz, A_n_k_a_80, Sabina, violett, mmargol, claudiuszek, Pysiaczek89, Malutka92, marta258, żabka04, mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie, mala ok z szyjka tez ok! Mala ulozona glowkowo. Waze juz 70kg,11+. Pierwsze zajecia w szkole rodzenia zaliczone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:36
martta, bisacz, alinka, Sabina, mmargol, Pysiaczek89, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Ja po wizycie, mala ok z szyjka tez ok! Waze juz 70kg,11+. Pierwsze zajecia w szkole rodzenia zaliczone
Ha ha ha ja tyle wazylam na studiachdawno i nieprawda. Zazdroszczę wagi piorkowej, jak dla mnie
A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jade do lekarza, czekam na szwagra i mnie zawiezis bo maz po operacji musi zostac z corka co zrobic....bo ten bol jest coraz silniejszy wysikac sie nawet nie moge bo cala lewa strona mnie boli...nospa i paracetamol nie pomogly dalej boli, dzieki Bogu zadnych plamien nie ma...czekam na niego i niech mnie zbada jakis ginekolog i zobaczy co i jak. Maly sie rusza caly czas
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja jade do lekarza, czekam na szwagra i mnie zawiezis bo maz po operacji musi zostac z corka co zrobic....bo ten bol jest coraz silniejszy wysikac sie nawet nie moge bo cala lewa strona mnie boli...nospa i paracetamol nie pomogly dalej boli, dzieki Bogu zadnych plamien nie ma...czekam na niego i niech mnie zbada jakis ginekolog i zobaczy co i jak. Maly sie rusza caly czas
-
sarcia123 wrote:A ja jade do lekarza, czekam na szwagra i mnie zawiezis bo maz po operacji musi zostac z corka co zrobic....bo ten bol jest coraz silniejszy wysikac sie nawet nie moge bo cala lewa strona mnie boli...nospa i paracetamol nie pomogly dalej boli, dzieki Bogu zadnych plamien nie ma...czekam na niego i niech mnie zbada jakis ginekolog i zobaczy co i jak. Maly sie rusza caly czas
-
A ja jak ważyłam 4 grudnia 78 kilo przy wzroście 173 tak teraz ważę tyle samo i już 6 miesiąc ciąży ciekawe co 16 na wizycie będzie może w końcu coś wskoczy na plus
A jak nie no trudno może po ciąży w końcu uda się zejść trochę z wagi jak będę karmić cycem
Mama właśnie zamówiła koc i narzutę dla małej... ja rozumiem pierwsza wnuczka i te sprawy ale czy ona przypadkiem nie oszalała, mam już 3 kocyki po co 4 się pytam a ona na to że zima i że Malwina musi mieć ciepło.
http://www.ebay.co.uk/itm/PINK-LILAC-spotted-ploka-dot-throw-100-x-150cm-/262461221536
http://www.ebay.co.uk/itm/Dreamscene-Love-Heart-Mink-Faux-Fur-Throw-Pink-/301753784328?var=&hash=item4641ed5808:m:m52vhwJecWRASSEcTPlodfwSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kurcze ja mam 10,8
Przy okazji kolejnej wizyty moze powtorze...
I cytomegalie zrobie dla spokoju ducha..
I posiew z moczu...
Duzo tego.
A w ogole to wozek mam do odebrania.