WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Angela gratulacje! Jak ja Ci zazdroszczę takiej długiej szyjki! Dziwnie to brzmi, ale serio zazdroszczę
I jeszcze raz gratulacje
Uwierz mi w moim przypadku szyjka mnie nie ratuje jeżeli by się sytuacja powtórzyła jak przy córce.. -
Angela89 wrote:Uwierz mi w moim przypadku szyjka mnie nie ratuje jeżeli by się sytuacja powtórzyła jak przy córce..
Kubus przyjdzie na świat w odpowiednim czasie, czyli pod koniec sierpnia
Angela89 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyNo i jak to lekarz powiedział ciąża całkowicie (pomimo bakterii) książkowa oby tak zostało. No i z cukrami mówił że nawet przy pierwszym wyniku by się nie czepiał po tym jak ten cukier spadał. Ale dobrze że drugi raz zrobiłam i dało to pewność że cukrzyca nam nie grozi.
Pysiaczek89, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Jaki to ciucholand? Też chce wiedzieć
Strona nie wyglada zachęcająco, ale ciuszki są w rewelacyjnym stanie, wyprane, popakowane w torebki foliowe.
Jeszcze zauważyli plamke na.rękawie, o której nie poimformowali w necie i dali bon rabatowyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 16:58
Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Niumnium.pl
Strona nie wyglada zachęcająco, ale ciuszki są w rewelacyjnym stanie, wyprane, popakowane w torebki foliowe.
Jeszcze zauważyli plamke na.rękawie, o której nie poimformowali w necie i dali bon rabatowyze dwa tygodnie chipsów nie jadłam to sobie po drodze kupię, a co!
-
Angela89 wrote:My po wizycie Kuba ułożony pośladkowo, szyjka długa ponad 4.5 cm co najważniejsze szczelna ilość płynów w normie. Tętno 130. No i waga 1224
czyli tak jak od pierwszego usg wyprzedza o tydzień. Cesarka w ostatni tydzień sierpnia.
śledzę ze szczególnym zainteresowaniem, bo mamy usg w podobnych terminach. I wagi tez wychodzą podobne.
U nas było w 20+4 - 410 gramów, a w 24+2 - 720 gramów.
Teraz bedziemy Kostka mierzyć w 28+5
-
nick nieaktualny
-
marta258 wrote:Hej dziewczyny
widzę, że już jesteście prawie gotowe z wyprawkami, a ja jestem na szarym końcu z przygotowaniami. Do tej pory kupiliśmy z mężem w Ikei komodę na ubranka synka a wczoraj płyny do prania i płukania ubranek. Oglądaliśmy już różne ubranka ale zakup zostawiamy sobie na koniec miesiąca. Obyśmy tylko ze wszystkim zdążyli.
agatia lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:zwłaszcza, że miałam deficyt bodziaków z długim rękawem
za niedługo zacznie się wielkie pranie, ile razy Wy planujecie wyprać ubranka?
Przeszczęśliwa jestem bo udało mi się kupić super szlafroczek z cieniutkiej bawełny- w zasadzie już mam komplet. -
Little Red Fox wrote:ja zdecydowaną część ciuszków mam z SH, więc śmierdzą
dlatego też zastanawiam się czy raz wystarczy..
Angela całkiem spory chłopiecto mój przy swoich gabarytach będzie chucherko
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:śledzę ze szczególnym zainteresowaniem, bo mamy usg w podobnych terminach. I wagi tez wychodzą podobne.
U nas było w 20+4 - 410 gramów, a w 24+2 - 720 gramów.
Teraz bedziemy Kostka mierzyć w 28+5
My teraz kolejną wizytę mamy właśnie 28+5 więc bedzie idealne porównanie
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam, zrobiłam drobne zakupy na jutrzejszy obiad - w końcu będą krokiety z pieczarkami
kocyk i podusia też odebrane - miłe w dotyku, ładnie wykonane, motyw też uroczy - zdecydowaliśmy się ostatecznie na wzór w sowy, zrobię przy okazji zdjęcie, bo póki co schowałam do szafy - mam nadzieję, że po praniu też się będzie dobrze prezentować
Broszka, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinko, Dziezba trzymajcie się tam!
Ja się pochwalę, że mąż ugotował mi dzisiaj pyszny rosołek:) Ja takiego nie umiem:P
Mamuśki macie jakieś sprawdzone sposoby na odstresowanie? Ciągle się denerwuje tylko i nawet najmniejsza pierdoła potrafi mnie doprowadzić do szału niestety...Sabina lubi tę wiadomość