WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupowałam karton rzeczy w hubi i jestem zadowolona.
Dzwonili, ze nie ma klipsa w koparki i czy moze byc w samoloty i z kilkoma tego typu problemami.
Wszystko dotarło.
A karton podobno, tylko u mnie smoczki lovi i szczotka do włosów w kolorach niebiesko zielonychalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Dzierzba
A czemu już ??? -
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:Sabina przybij piątkę. Ja też leze bo mnie już nie chcieli puścić. Zrobili ktg, badanie ginekologiczne, wymazy i dostałam zastrzyk w dupe. Boli jak Cholera! Ciekawe kiedy usg...Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Sabina przybij piątkę. Ja też leze bo mnie już nie chcieli puścić. Zrobili ktg, badanie ginekologiczne, wymazy i dostałam zastrzyk w dupe. Boli jak Cholera! Ciekawe kiedy usg...
dostałam steryd na rozwój płuc
boli. .. Młodemu chyba się nie podoba bo strasznie się rzuca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 14:53
-
kamciaelcia wrote:Dzierzba
Już się bałam że coś złego się dzieje. ..ciut mi ulzylo. Czyli parę dni skontroluja. Zobaczą ze jest dobrze i do domkupysiaczku ja w madurowiczu. Od matki półki trzymam się z daleka.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam, dzisiaj mam jakieś uczulenie na ludzi, bo najpierw zdenerwowała mnie ekspedientka na mięsnym, a później listonosz, przez którego musiałam zejść aż do bramy, bo nie chciał wejść, bo bał się psa którego nie mamy
a teraz otworzyłam paczkę, zamawiałam dwa bodziaki a znalazłam trzy, muszę zaraz do babki napisać czy się nie pomyliła, kupowałam używane z allegro -
agatia wrote:Pysiaczku ja robiłam echo serca u lekarza, który pracuje w Matce Polce i u mnie w mieście. Jest super specem, ma certyfikat z echa, jest dr hab., ale miły to on nie jest
wszyscy zadufani, małomówni
Niestety tacy sa ci lekarze, ale bardzo dobrzy specjaliści z nich i tylko to mnie tam trzymało przed wypisaniem na własne żądanie.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dzierzba wrote:Dokładnie. Jest ok
pysiaczku ja w madurowiczu. Od matki półki trzymam się z daleka.
mam nadzieje, ze wrócę tam tylko na poród, a i nad tym sie zastanawiam.
Zdasz potem relacje, jak to w madurowiczu wyglada? Chociaz nie mam zamiaru juz przebywać w żadnym szpitaluMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Sabina wrote:Przybijam
dostałam steryd na rozwój płuc
boli. .. Młodemu chyba się nie podoba bo strasznie się rzuca
Marcelek ❤️❤️
Mikuś