WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam karton rzeczy w hubi i jestem zadowolona.
    Dzwonili, ze nie ma klipsa w koparki i czy moze byc w samoloty i z kilkoma tego typu problemami.
    Wszystko dotarło.
    A karton podobno, tylko u mnie smoczki lovi i szczotka do włosów w kolorach niebiesko zielonych ;)

alinka lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina przybij piątkę. Ja też leze bo mnie już nie chcieli puścić. Zrobili ktg, badanie ginekologiczne, wymazy i dostałam zastrzyk w dupe. Boli jak Cholera! Ciekawe kiedy usg...

Sabina lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    A czemu już ???

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Sabina przybij piątkę. Ja też leze bo mnie już nie chcieli puścić. Zrobili ktg, badanie ginekologiczne, wymazy i dostałam zastrzyk w dupe. Boli jak Cholera! Ciekawe kiedy usg...
    Sterydy dawali? To cholerstwo boli :/

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dzierzba
    A czemu już ???
    Dostałam skierowanie od giną w tamtym tygodniu. W sumie to nic mi nie jest ale on nakłamał z3 poród zagrazajacy i się przejęli i od razu na oddział. Ogólnie czuje się dobrze. Kurde strop mi leja właśnie a mnie nie ma tam.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ojejku, a coś było nie tak?

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Sterydy dawali? To cholerstwo boli :/
    Nie... progesteron dostałam na podtrzymanie w tylek. Odezwę się wieczorem bo do 18 musi mi bateria wytrzymać w telefonie.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    Już się bałam że coś złego się dzieje. ..ciut mi ulzylo. Czyli parę dni skontroluja. Zobaczą ze jest dobrze i do domku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    A dzierzba do którego szpitala poszłaś? Ja byłam w matce Polce i tak jak pisałam, moze i super specjaliści, ale w ogole nieludzcy. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie lepiej z tymi lekarzami. No i trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i żebyś szybko opuściła szpital! Powodzenia!!

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba faktycznie pisałaś o skierowaniu do szpitala, ale i taj człowiek ma stres, jak czyta takie wieści. Dobrze, że to progesteron w tyłek, bo myślałam, że sterydy i że coś się dzieje.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej tak w ogole przecież miałam byc ostatnia w szpitalu z nas. Reszta dopiero miała zacząć od połowy sierpnia i to ze względu na poród...

Sabina lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku ja robiłam echo serca u lekarza, który pracuje w Matce Polce i u mnie w mieście. Jest super specem, ma certyfikat z echa, jest dr hab., ale miły to on nie jest ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Przybijam ;) dostałam steryd na rozwój płuc ;) boli. .. Młodemu chyba się nie podoba bo strasznie się rzuca ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 14:53

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina trzymam mocno mocniutko kciuki

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dzierzba
    Już się bałam że coś złego się dzieje. ..ciut mi ulzylo. Czyli parę dni skontroluja. Zobaczą ze jest dobrze i do domku
    Dokładnie. Jest ok :-) pysiaczku ja w madurowiczu. Od matki półki trzymam się z daleka.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam, dzisiaj mam jakieś uczulenie na ludzi, bo najpierw zdenerwowała mnie ekspedientka na mięsnym, a później listonosz, przez którego musiałam zejść aż do bramy, bo nie chciał wejść, bo bał się psa którego nie mamy :P

a teraz otworzyłam paczkę, zamawiałam dwa bodziaki a znalazłam trzy, muszę zaraz do babki napisać czy się nie pomyliła, kupowałam używane z allegro

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Pysiaczku ja robiłam echo serca u lekarza, który pracuje w Matce Polce i u mnie w mieście. Jest super specem, ma certyfikat z echa, jest dr hab., ale miły to on nie jest ;)
    Powiem Ci ze przez cały mój 9 dniowy pobyt, nie spotkałam tam żadnego miłego lekarza. :( wszyscy zadufani, małomówni :(
    Niestety tacy sa ci lekarze, ale bardzo dobrzy specjaliści z nich i tylko to mnie tam trzymało przed wypisaniem na własne żądanie.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Dokładnie. Jest ok :-) pysiaczku ja w madurowiczu. Od matki półki trzymam się z daleka.
    Mi moja gin powiedziała zebym do matki Polki poszła. Ale szczerze, lekarze masakra pod względem komunikacji i zrozumienia drugiego człowieka. :/ mam nadzieje, ze wrócę tam tylko na poród, a i nad tym sie zastanawiam.
    Zdasz potem relacje, jak to w madurowiczu wyglada? Chociaz nie mam zamiaru juz przebywać w żadnym szpitalu

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• mmargol Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina i Dzierzba trzymajcie się tam, kciuki zaciśnięte.

LRF może dostałaś gratisa? ;)

Sabina lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Przybijam ;) dostałam steryd na rozwój płuc ;) boli. .. Młodemu chyba się nie podoba bo strasznie się rzuca ;)
    Sabina boli niestety, ale jak pielęgniara bedzie Ci wpuszczała wolno ten specyfik, to tak bardzo nie boli. Tylko to juz zależy od pielegniary, czy poświeci chwilkę wiecej dla Twojego komfortu, bo wiadomo rożne sa te pielegniary :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 1188 1189 1190 1191 1192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ