WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupowałam karton rzeczy w hubi i jestem zadowolona.
Dzwonili, ze nie ma klipsa w koparki i czy moze byc w samoloty i z kilkoma tego typu problemami.
Wszystko dotarło.
A karton podobno, tylko u mnie smoczki lovi i szczotka do włosów w kolorach niebiesko zielonych
alinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dostałam skierowanie od giną w tamtym tygodniu. W sumie to nic mi nie jest ale on nakłamał z3 poród zagrazajacy i się przejęli i od razu na oddział. Ogólnie czuje się dobrze. Kurde strop mi leja właśnie a mnie nie ma tam.kamciaelcia wrote:Dzierzba
A czemu już ??? -
nick nieaktualny
-
A dzierzba do którego szpitala poszłaś? Ja byłam w matce Polce i tak jak pisałam, moze i super specjaliści, ale w ogole nieludzcy. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie lepiej z tymi lekarzami. No i trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i żebyś szybko opuściła szpital! Powodzenia!!Dzierzba wrote:Sabina przybij piątkę. Ja też leze bo mnie już nie chcieli puścić. Zrobili ktg, badanie ginekologiczne, wymazy i dostałam zastrzyk w dupe. Boli jak Cholera! Ciekawe kiedy usg...Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
nick nieaktualnyPrzybijamDzierzba wrote:Sabina przybij piątkę. Ja też leze bo mnie już nie chcieli puścić. Zrobili ktg, badanie ginekologiczne, wymazy i dostałam zastrzyk w dupe. Boli jak Cholera! Ciekawe kiedy usg...
dostałam steryd na rozwój płuc
boli. .. Młodemu chyba się nie podoba bo strasznie się rzuca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 14:53
-
Dokładnie. Jest okkamciaelcia wrote:Dzierzba
Już się bałam że coś złego się dzieje. ..ciut mi ulzylo. Czyli parę dni skontroluja. Zobaczą ze jest dobrze i do domku
pysiaczku ja w madurowiczu. Od matki półki trzymam się z daleka.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam, dzisiaj mam jakieś uczulenie na ludzi, bo najpierw zdenerwowała mnie ekspedientka na mięsnym, a później listonosz, przez którego musiałam zejść aż do bramy, bo nie chciał wejść, bo bał się psa którego nie mamy

a teraz otworzyłam paczkę, zamawiałam dwa bodziaki a znalazłam trzy, muszę zaraz do babki napisać czy się nie pomyliła, kupowałam używane z allegro -
Powiem Ci ze przez cały mój 9 dniowy pobyt, nie spotkałam tam żadnego miłego lekarza.agatia wrote:Pysiaczku ja robiłam echo serca u lekarza, który pracuje w Matce Polce i u mnie w mieście. Jest super specem, ma certyfikat z echa, jest dr hab., ale miły to on nie jest

wszyscy zadufani, małomówni 
Niestety tacy sa ci lekarze, ale bardzo dobrzy specjaliści z nich i tylko to mnie tam trzymało przed wypisaniem na własne żądanie.Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
Mi moja gin powiedziała zebym do matki Polki poszła. Ale szczerze, lekarze masakra pod względem komunikacji i zrozumienia drugiego człowieka.Dzierzba wrote:Dokładnie. Jest ok
pysiaczku ja w madurowiczu. Od matki półki trzymam się z daleka.
mam nadzieje, ze wrócę tam tylko na poród, a i nad tym sie zastanawiam.
Zdasz potem relacje, jak to w madurowiczu wyglada? Chociaz nie mam zamiaru juz przebywać w żadnym szpitaluMarcelek ❤️❤️

Mikuś

-
Sabina boli niestety, ale jak pielęgniara bedzie Ci wpuszczała wolno ten specyfik, to tak bardzo nie boli. Tylko to juz zależy od pielegniary, czy poświeci chwilkę wiecej dla Twojego komfortu, bo wiadomo rożne sa te pielegniarySabina wrote:Przybijam
dostałam steryd na rozwój płuc
boli. .. Młodemu chyba się nie podoba bo strasznie się rzuca 
Marcelek ❤️❤️

Mikuś

[