WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:niektóre apteki daja glukometry , jak kupisz na 100% paski
ale ja bym jeszcze jutro zadzwoniła do tej poradni i próbowala, nawet wciskajac jakąs bajke
Mowilam tej pani przez telefon ze to juz 26 tydzien i musze sprawdzac ten cukier, ale pani była niemiła i nie zrobiło to na niej wrażenia... GłupiaMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
ja rozumiem, że jakąś drobnostkę mogą zapomnieć zapakować, coś niedużego, ale przewijak? przecie to duże, że ciężko nie zauważyć..
Jakiś czas temu zamawiałam z jakiegoś sklepu co miał wysyłkę online za darmo (dlatego się skusiłam) i nie było jednej rzeczy, ale w woreczku strunowym były pieniążki za tą rzecz, żadnej informacji, tylko pieniążki co też się miło w sumie zaskoczyłam -
Kamcia mi też się ciężko zabrać i siedzę i bimbam sobie
Ubranka pierwsze pranie przeszły i trafiły do reklamówek czekając na pranie właściwe i prasowaniew niedzielę jadę jeszcze po 3 kartony ciuszków do rozmiaru 80 po mojej kuzyneczce, po wózek i łóżeczko drewniane i turystyczne.
Będę miała robotę, wyprać, odświeżyć, łóżeczko chcemy odmalować
Miałam zanieść dzisiaj zwolnienie do pracy, ale chyba jutro to zrobię, bo dzisiaj ma wpaść na herbatkę koleżanka, która dowiedziała się, że jest styczniówką 2017bardzo się cieszę
moja kuzynka też jest styczniówką 2017, wczoraj zobaczyła serduszko po raz pierwszy
sameee dzieci wokoło będą, cudownie
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja uciekam na jazdy! śniło mi się dzisiaj że nie zdałam egzaminu, bo kazał mi pokazać gdzie w samochodzie są klocki hamulcowe, a ja nie wiedziałam
dobrze że takie zadania nie ma w rzeczywistości, choć mój mąż jak się obudziłam powiedział gdzie się znajdują
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 3 tyg naa wizytę w poradni diab. Się czekało. Jak masz wypis zeszpitala i tam jest informacja o tym ze masz cukrzycę ciążowa, biezesz robisz Xero, zanosisz do swojej przychodni rodzinnej, powinni dac ci glukometrem i wypisać paski z refundacja. U mnie tak to działa dodaj, ze to mieści na z 60tys mieszkańców.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:no tak, Pysiaczek, prywatnie nie masz refundowanych recept
spróbuj skombinować glukometr ( w aptekach za darmo) i jutro znów zadzwoń do poradni-moze metoda na litość zadziała ???
a mozesz iść osobiście ?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Angela89 wrote:Pysiaczku spróbuj skontaktować się z firmą od glukometru który masz, ja tam zrobiłam w ciągu 4 dni miałam nowy glukometr w domu. Bo na rynku już nie ma do niego pasków. Dostałam paski i glukometr nowy za freeMarcelek ❤️❤️
Mikuś