WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:O ! Super! Rodzice mają tam b. bliskich znajomych i kiedyś z dziewczynami jakimiś na koloni byłam, ale zawsze myli mi się Żagań z Żarami, więc nie wiem skąd były
Aż miło! Do Zielonej daleko nie mamy, żeby się spotkać! -
Żabka
Najwięcej powie twój diab ale też nie pozwól aby cię zignorował. Weź wszystkie wyniki i niech zobaczy jak u ciebie to się zmieniało. Jak cie zakwalifikuje to dostaniesz glukometr paski (refundowane na nfz ) będziesz mierzyć pewnie ketony. Ale diab diabetologowi nie równy. Moja nie dała mi rozpiski tabelek itp. Zaproponowała i ja sama musze sprawdzać co mi służy. Kawa z mlekiem podnosi cukier bo samo mleko rano podnosi. Mi tak.Tobie nie musi. Ja pije kawę a śniadanie po godz. Ja mam taki problem ze na tej diecie jestem obzarta a rano jem z odruchem wymiotnym. Mi zupy służą, bardzo kasze. Najwięcej się dowiesz jutro. Ale dobrze ci radzę nie daj się zignorować. Bo dieta cuda zdzialasz. I nie możemy w ciąży chudnąć - i to jest trudne zadanie. Ja od początku mam!- 4 kg ale teraz stoi. No i ja mam złe wyniki na czczo. Dostałam juz nocna insulinęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:59
-
nick nieaktualnyJa do zielonej mam 86km a do żar 85 km hahahha
Też byłam na Woodstock ale niestety byłam raz i ostatni mam bardzo nie miłe wspomnienia.
Też mi się kiedyś mylil zadań z zarami.hihi
Strazaczka moja intuicja mówi że pracujesz w markecie????Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Behemottka
Ale w rodzinie o dzidzi nikt nie wie. ..
Mojej ciotce śniło się ze jestem w ciąży w styczniu
Mojej szwagierce w listopadzie lub w grudniu snila się nasza Emilka i na paluszkach pokazała 10 i powiedziała wrzesień. Dziś wiem ze na 6 mam termin. ...Behemottka, Strazaczka1990, Broszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Violett dziwię się, że przy IO nie zlecili Ci krzywej, ja od razu od gina dostałam skoerowanie na krzywą, mimo dobrej krzywej dostałam przykaz mierzenia cukru.
Żabko z cukru zrezygnuj zupełnie. Nabiał odpada rano bo podnosi cukier, w ciągu dnia jem serki naturalne, kefir, ale żadne danio i inne z cukrem.
Szkoda dobra jutro kupie najlepszy ksytlion???
Kefir nie dam rady tak jak Maślanki.
Ja mleka do kawy daje troszkę mniej niż 3/4 szkl.może zostać??
To co tylko naturalne i wrzucić tam jakoś owoc można?????
Od której można godziny jeść nabiał????
Agatia jak ty u siebie masz???
Mam nadzieję że ten diabetolog coś więcej mi jutro powie.
Ona mi nie kazała dirty się trzymać tylko słodyczy nie jeść.
Oglądała moje wyniki twierdzi że cukrzycy nie mam daleko mi do niej na pewno widzi IO.
Najgorsze ze nie ma u mnie diabetologa są dwie babki i wychodzi ze nie leczą bo co innego gadają. -
Hej . Ja narazie nie mam czasu na nic . Dop ,obowiazki ,dziecko ,praca i tak bezprzerwy .
Czuje sie dobrze . Wszystko u nas okey .
Moj serwuje dzis nalesniki wiec ozor mam po pas bo zapachu narobil a czekac trzeba
Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze bo nawet nie mam kiedy tego wszystkiego nadrobic .
Milego wieczoru .megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Zawsze można się spotkać z Żar do Żagania jest bardzo blisko a do Zielonej mam 30pare km jestem tam bardzo często bo robie zakupki w Focusie
No ja wlasnie wczoraj bylam. I w Mount Blanc na goraaaaacej czekoladzie ale przeslodzila mnie.
Polecam tam dwa sklepy dla maluchow (i dla nas ) Tobi na Przylesnej i Bobas (na Matejki bodajze).Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Behemottka
Mojej szwagierce w listopadzie lub w grudniu snila się nasza Emilka i na paluszkach pokazała 10 i powiedziała wrzesień. Dziś wiem ze na 6 mam termin. ...
Cudowny sen będzie dobrze przyjdzie na świat 10.09 zobaczysz
Ona jest z wami
Ja wierzę w duchu chociaż nigdy ich nie widziałam. Ale w rodzinie to babcie czy mama lub ciocia i teściowa miały do czynienia z duchami.
Babcia nawet dostała ręką w pośladek naprawdę i nie raz widziała że dziadek mój ale nie prawdziwy (ojczyzny mojego ojca) jak u nich nocowalam co noc przychodził i siadam koło mnie i mnie głaskal. Jak mi się śni to wiem ze na cmentarz muszę iść.
Mi się śniło kiedyś kobieta znajoma rodziny była wróżka już nie żyje i była taka zadowolona i pyta się mnie czy coś jej powiewiedziec chce a ja ze co? Nic nie chce bo nie mam wieści a ona do mnie ze po dłoniach widać że w ciąży jestem:-)
Parę dni później działki przyjeżdżają na występ do wnuczki mama do mnie mówi że po twarzy widać że w ciąży jestem a teściowa do mojej matki czy w ciąży jestem -
kamciaelcia wrote:Behemottka
Mojej szwagierce w listopadzie lub w grudniu snila się nasza Emilka i na paluszkach pokazała 10 i powiedziała wrzesień. Dziś wiem ze na 6 mam termin. ...
Ojej:) Super:) -
nick nieaktualny