WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Datę 10 września zapisałam zanim ciążę stwierdziłam. ..ja pewnie będę miała cc przed terminem. ..ale czekam na 10
Wszystkim córcia się snila a do mnie jeszcze we śnie nie przyszła. Mąż ja prosi by do mamy przyszła. Ostatnio przytulala mnie mocno w jego śnie. Zawsze powtarzalam, ze mały skubaniec nie chciał i nie chce dalej słuchać mamy koleżanka biała magia ją nawet do mnie przyciągala i nic. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:19
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Behemottka
Ale w rodzinie o dzidzi nikt nie wie. ..
Mojej ciotce śniło się ze jestem w ciąży w styczniu
Mojej szwagierce w listopadzie lub w grudniu snila się nasza Emilka i na paluszkach pokazała 10 i powiedziała wrzesień. Dziś wiem ze na 6 mam termin. ...żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia, tez sie dziwie, ale podpytam moja gin na nastepnej wizycie. Cukier mierze sama, ale wiadomo, ze nie jest do konca miarodajne.
Zabka niestety cukier trzeba odstawic calkowicie, tu 2 lyzeczki, potem w jogurcie, potem w jakims napoju, niestety sie zbiera
Ksylitol jest wskazany, ja czasami jem jogurt naturalny Activia z owocami i tam troszke cukru jest, ale mi mocno posmakowal, a od naturalnych mnie odrzucilo.
Co do nabialu to tutaj nie stosuje tak dokladnie, rano zdarza mi sie zjesc jogurt, a wieczorem szklanka mlekażabka04 lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:Robotka cos nam sie nie odzywa.
jestem
dziękuje za przywołanie, bo ostatnio jakoś nie miałam czasu....
dziś mam dzień płaczka.....
poza tym prawdopodobnie przyplątało mi się paskudztwo w postaci liszaja czerwonego;/ ciężkie w leczeniu, ale jutro idę do dermatologa i poznam mam nadzieję diagnozę;/
naczytałam się w internetach i mnie psychika siada.....
cóż.....pod górkę coś mam w ostatnim czasie.....
nie nadrobiłam nic, mam nadzieję że u was wszystkich jest superowo:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViolett właśnie tylko 2 łyżeczki dziennie jem tego cukru. W ciągu dnia zlopie tylko wodę czysta.
Jogurt naturalny to ciężka sprawa dlatego dnio wybrałam
Mleka mało pije tylko do kawy rano tak jak pisałam.
To mogę przy moich warunkach zostać????? Czy nie bo już nic nie rozumiem z tej diety i metody odżywiania.
Ja nie grzesze jem tak jak wy:-)
A chleb jaki jecie może zostać biały???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela i inne Dziewczyny rozumiem i nie mam żalu. ..czasem było mi smutno a czasem uznałam za swoją codzienność. Koleżanki nadal pytają co tam u córci, a ja im musze powiedzieć ze nie żyje. ..mało kto się do nas odzywa. Niby na początku tak...a potem się boją. ..mi nie przeszkadza jak mówią o swoich dzieciach. Uwielbiam dostawać zdjęcia. Ciesze się razem z nimi. Ale nie każdy tak potrafi, traktują nas jak tredowatych. W pracy nawet nie wiedzieli czy mi gratulowac ciąży. ..
-
Robotka1 wrote:jestem
dziękuje za przywołanie, bo ostatnio jakoś nie miałam czasu....
dziś mam dzień płaczka.....
poza tym prawdopodobnie przyplątało mi się paskudztwo w postaci liszaja czerwonego;/ ciężkie w leczeniu, ale jutro idę do dermatologa i poznam mam nadzieję diagnozę;/
naczytałam się w internetach i mnie psychika siada.....
cóż.....pod górkę coś mam w ostatnim czasie.....
Trzymam kciuki, żeby okazało się, że to np. zwykły łupież pstry. Skąd podejrzenia takiego paskudztwa? Nie czytaj internetów, bo tam wszystko się sprowadza do raka i innych ustrojstw, a zazwyczaj okazuje się,że to nic strasznego. -
Żabka ja mało jem nabiału, nie mam zachcianek ale pewnych rzeczy nie rusze. Moja diab poradziła mi sącztc kefir malutkimi łyczkami całe popołudnie. Bo też podnosi cukier ale porcyjkami juz nie. Ja jednak mam już cukrzycę i wiele rzeczy mi szkodzi. Ty walczysz by cukrzyca ciebie nie dopadła prędzej cy później. Ja nawet nie jadam słodyczy a to cholerstwo mnie dopadło i to na samym początku ciąży !a poprzednio nie miałam cukrzycy ciążowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:43
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka jesteś
Nie zjem nic naturalnego:-( taki jogurt daje tylko dwie łyżki do sałaty, sałatki,sosu czosnkowego.
Dla mnie nijaki nie smakuje mi:-(
Ciekawe jak z owocami by smakował?
Jutro kupie i spróbuję
Kamciaelcia ludzie tak się zachowują bo nie wiedzą jak się zachować, nie umieją ciebie/was zrozumieć, nie wiedzą jak rozmawiać żeby was nie urazić itd to jest ciężki temat dla człowieka z boku.
Dlatego ucieka od twoje problemu.
I tak to wygląda z boku szkoda. Jestem tego zdania że trzeba rozmawiać przecież jak nam się coś Noe podoba to można zwrócić komuś uwagę?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:43
-
Ale mi nie przeszkadza jak ktoś pyta. Lepiej to odbieram niż unikanie tematu czy rozmowy w ogóle. Ale też ich wszystkim rozumiem, bo choć sama straciłam, nie wiem co komus miałabym powiedzieć , pocieszenia nie ma.
Od jednej osoby w pracy usłyszałam ze córka bardzo bardzo mnie zmieniła. Że jestem taka uśmiechnięta. Że wcześniej tego nie było. Jestem radosna kiedy o niej mowie -
kamciaelcia wrote:Angela i inne Dziewczyny rozumiem i nie mam żalu. ..czasem było mi smutno a czasem uznałam za swoją codzienność. Koleżanki nadal pytają co tam u córci, a ja im musze powiedzieć ze nie żyje. ..mało kto się do nas odzywa. Niby na początku tak...a potem się boją. ..mi nie przeszkadza jak mówią o swoich dzieciach. Uwielbiam dostawać zdjęcia. Ciesze się razem z nimi. Ale nie każdy tak potrafi, traktują nas jak tredowatych. W pracy nawet nie wiedzieli czy mi gratulowac ciąży. ..
Moja droga, uszy do góry i do przodu. Ci co mają być przy tobie to będą zawsze, ci którzy cię olali nie zasługują na to byś zawracała sobie nimi głowę. Teraz już pewnie wiesz na kogo możesz liczyć, a to najważniejsze. Buziakikamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela i inne Dziewczyny rozumiem i nie mam żalu. ..czasem było mi smutno a czasem uznałam za swoją codzienność. Koleżanki nadal pytają co tam u córci, a ja im musze powiedzieć ze nie żyje. ..mało kto się do nas odzywa. Niby na początku tak...a potem się boją. ..mi nie przeszkadza jak mówią o swoich dzieciach. Uwielbiam dostawać zdjęcia. Ciesze się razem z nimi. Ale nie każdy tak potrafi, traktują nas jak tredowatych. W pracy nawet nie wiedzieli czy mi gratulowac ciąży. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:20