WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Robotka ja w życiu nie oczekiwalabym przeprosin ale wiem ze tylko szczerość pomaga w relacjach. Daje cierpliwie niektórym czas. Jest ciężko ale od zawsze z mężem wiedzieliśmy ze liczyć możemy tylko na siebie. Część osób o niczym nie wie a inna część (np położne które nas zapamiętaly ) z daleka juz pocieszaja doradzają o wspierają. Jedna zawsze mówi "nasze dzieciątko które umarlo"takie proste i szczere.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:przyznam że na czole było by znośne bo bym przynajmniej mogła to widzieć i oceniać w każdej chwili a tak to muszę z lusterkiem ganiać
dobrze że już jutro wizyta bo inaczej pewnie już bym prywatnie u kogoś siedziała
No nie wiem chyba lepiej w miejscach zakrętach nie widocznym.
Mi jak wykażą plamy na twarzy to koło nosa pod oczami okolice polska, na skroniach i są bardzo czerwone a skóra się łuszczy wyglądam jak alkoholik po hlaniu
Teraz wzięłam się na sposób nie mają twarzy woda tylko płynem miceralnym. Jak się kapie to pod prysznicem złej pod bieżącą wodą buzię.
Trzeba się pilnować bo to jakieś grzybki które ciężko wytepic:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987. wrote:Jeszcze będziesz mogła kiedyś o tym pomyśleć
Mi się marzy biuro komputer papierki. Do tego obozu poszłam po doświadczenie kierownicze żeby potem startować na menadżera banku albo otworzyć coś swojego.
Nie kręci mnie praca w markecie za Debianie ludzie robią u góry i to dla mnie jest chore.
A wiem że w handlu sprzedaży się sprawdziłam i tam sobie dam radę więc się nie boję bo ja lubię wyzwania.
-
nick nieaktualny