WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Strazaczka
Pamiętaj ze skoro dostałaś cały etat to podstawa twojego chorobowego i potem macierzynskiego jest liczona od listopada, czyli od całego etatu a nie standardowo średnia z 12 miesięcy. Mnie tak nieświadomie poprzednio oszukali i za samo chorobowe oddają prawie 4 tys brutto
Musze walczyć z zusem tez o macierzyński bo mamy rozbieżne zdania. Może ci się przyda to info -
nick nieaktualnyJa na szczęście mam na stale umowę dyr nie normalnego ale już pisałam o nim. A o mobbing większość dyrektorów była sądzona z regionalnymi na czele.
Toksycznych ludzi się trzeba pozbyć a ponieważ są silniejsi ode mnie to trzeba pracę zmienić.
Dlatego chcę wziąść jeszcze wychowawczy potomka żeby dziecko dostało się do przedszkola i się zwolnie sama. Chyba że dyrektor się zmieni i poprosi żebym została ale nie wiem czy chce tam wracać na tą chwilę nie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim.
Dawno mnie tu nie było. Zmogło mnie i głownie leżę. Zdarzyło mi sie zasłabnięcie i tez wylądowałam na l4. Ciśnienie mam 100/60, wiec śpię na stojąco.
Wszystkie wyniki w normie.
Od ostatniego ważenia (miesiąc temu) schudłam 1,5kg. Jem więcej, a napewno cześciej niż wcześniej. Nie wymiotuje. Nie wiem o co chodzi. Lekarz powiedział, ze póki co sie nie przejmujemy.
Brzucha nie mam.
Dziś wymyśliłam ze bez lepic pierogi, ale to pewnie po weekendzie.
A w ostatni weekend odwiedziliśmy brata M i dostaliśmy kilka kartonów ciuszków. I dla żelka i dla mnie. I poduszkę ciążowa i cenne rady
Dziś skręciliśmy komodę, jutro będę układać ubranka.
Taki mały upgrade wieści.
mmargol, szpilka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie nawet lekarz nie poinformował, ale fakt wypiłam całkiem sporo przed badaniem, bo ostatnio piję jak smok wawelski, ale skorzystałam z wc, bo bym nie dotrwała... zwłaszcza przy takim naciskaniu na podbrzusze
ja też uciekam w kimono, bo oczy się już kleją, a jutro trzeba wcześniej wstać -
mmargol wrote:Ulfensfein tez schudlam, lacznie juz 2,5kg a nic nie wymiotowalam, jem normalnie a brzuszek sie uwypuklil