WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem wiem;)...ją miałam 0,5 etatu ale robilam po 8,12h masakra.Cieszę się że poszlam na te l4 bo dowiedzialam się że ludzie się zwalniają nie ma komu pracować.A mi by kazano znowu robić po 12hkamciaelcia wrote:Strazaczka
Pamiętaj ze skoro dostałaś cały etat to podstawa twojego chorobowego i potem macierzynskiego jest liczona od listopada, czyli od całego etatu a nie standardowo średnia z 12 miesięcy. Mnie tak nieświadomie poprzednio oszukali i za samo chorobowe oddają prawie 4 tys brutto
Musze walczyć z zusem tez o macierzyński bo mamy rozbieżne zdania. Może ci się przyda to info -
nick nieaktualnyJa na szczęście mam na stale umowę
dyr nie normalnego ale już pisałam o nim. A o mobbing większość dyrektorów była sądzona z regionalnymi na czele.
Toksycznych ludzi się trzeba pozbyć a ponieważ są silniejsi ode mnie to trzeba pracę zmienić.
Dlatego chcę wziąść jeszcze wychowawczy potomka żeby dziecko dostało się do przedszkola i się zwolnie sama. Chyba że dyrektor się zmieni i poprosi żebym została ale nie wiem czy chce tam wracać na tą chwilę nie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim.
Dawno mnie tu nie było. Zmogło mnie i głownie leżę. Zdarzyło mi sie zasłabnięcie i tez wylądowałam na l4. Ciśnienie mam 100/60, wiec śpię na stojąco.
Wszystkie wyniki w normie.
Od ostatniego ważenia (miesiąc temu) schudłam 1,5kg. Jem więcej, a napewno cześciej niż wcześniej. Nie wymiotuje. Nie wiem o co chodzi. Lekarz powiedział, ze póki co sie nie przejmujemy.
Brzucha nie mam.
Dziś wymyśliłam ze bez lepic pierogi, ale to pewnie po weekendzie.
A w ostatni weekend odwiedziliśmy brata M i dostaliśmy kilka kartonów ciuszków. I dla żelka i dla mnie. I poduszkę ciążowa i cenne rady
Dziś skręciliśmy komodę, jutro będę układać ubranka.
Taki mały upgrade wieści.
mmargol, szpilka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie nawet lekarz nie poinformował, ale fakt wypiłam całkiem sporo przed badaniem, bo ostatnio piję jak smok wawelski, ale skorzystałam z wc, bo bym nie dotrwała... zwłaszcza przy takim naciskaniu na podbrzusze

ja też uciekam w kimono, bo oczy się już kleją, a jutro trzeba wcześniej wstać
-
Jesteś dwa tygodnie do przodummargol wrote:Ulfensfein tez schudlam, lacznie juz 2,5kg a nic nie wymiotowalam, jem normalnie a brzuszek sie uwypuklil
może w 13t tez juz bedzie cis widać

[