X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:16

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Agape89 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2016, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja spać nie mogę..... Przez moje głupie szumy uszne. Tak bardzo się w ciazy nasililo...myślałam że ciąża to okres kiedy natura jest mądra i odpuszcza

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zasnelam chyba po 19! :o
    Ja ciagle śpie. Maz zaczyna sie chyba o to denerwowac....
    Ale wczoraj przegielam ze spaniem :)
    Zycie na L4 jest jednak trudne...

Mmargol mi tez gin powiedziala ze powinnambyla przyjsc z pelnym pecherzem...

PS - II trymestr!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 05:33

Behemottka, Skali89, Angela89, Sabina, Sabina, mmargol, szpilka, Strazaczka1990, Broszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo, u mnie też dziś zaczyna się drugi trymestr, oby z górki teraz było :)
    witam mamusie i życzę miłego dnia :)

Behemottka, Dzierzba, Skali89, żabka04, Angela89, Pysiaczek89, Sabina, martta, mmargol, szpilka, bisacz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, tez to czułam, przez całe badanie serce biło mi jak szalone, maluchowi jeszcze bardziej :P wszystko wygląda dobrze i u Ciebie na pewno też tak będzie :)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Żabko powodzenia u diab, trzymam kciuki.
    RedFox u mnie tezr II trym :)

Dzisiaj mam prenatalne i czuję ogromny niepokój, zżera mnie od środka, jakiś lęk :/ mimo odganiania złych myśli czuję niepewność...

Dzięki :-)dopiero na 15 mam .....

Nic się nie martw będzie dobrze :-)
    Melisę wypij:-) o której masz badanie?????

Trzymam kciuki i czekamy na wieści:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pół nocy dziś nie spałam! Mojemu kotu coś odbiło i co chwilę mnie budził. A jak nie spałam, to tylko myślałam o tym moim nieszczęsnym usg
    trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na mnie już czas, wychodzę do pracy :) sprawdzę co u Was po południu.
    Trzymam kciuki i powodzenia na dzisiejszych wizytach! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje dziewczyny z 2 trymestru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    gratulacje dziewczyny z 2 trymestru.

Powiedzcie mi czy ja kiedyś jeszcze zmienię córce normalnie pieluche z kupą? Dziś znów musiałam witać się z muszla. To jest mój jedyny objaw ciąży:/ no i brzuch i ciągłe sikanie. A tak zero.

Miłego dnia dziewczyny, ja powoli zbieram się na zakupy do zachodnich sąsiadów :)

Ale super masz!:)
    Berlin, Frankfurt?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia mam prenatalne 14.03 zmień prosze bo widzę że nie zmieniłaś :-)

Angela ale masz fajnie na zakupy też mi się marzy poszaleć ale lipa bo w tym mcu już poszalałam. Mąż powiedział że to do czasu ups chyba mi skróci??????
    Tak naprawde nic sobie nie kupiłam nie no spodnie ciążowe za 130 zł a pieniędzy wiecej się rozwaliło niż w poprzednich m-cach :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    oo, u mnie też dziś zaczyna się drugi trymestr, oby z górki teraz było :)
    witam mamusie i życzę miłego dnia :)

Ja zaczynam 1 marca, ale już się czuję jak w drugim. Wszystkie niedogodności odeszły jak ręką odjął:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ale super masz!:)
    Berlin, Frankfurt?

Nieee zdecydowanie bliżej, jadę na takie bardziej spożywczo-chemiczne zakupy :D Wole ich proszki i płyny do płukania :D Pasewalk :)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 10 tygodniu :)

Cholera wczoraj tyle się rozpisałam i normalnie mi posty ucina :( nie wiem czemu.

Pokrótce pisałam, że strasznie współczuję Wam walki z cukrzycą. Ja przechodziłam cukrzycę z moją córcią. Prawie rok czasu ostrej diety - ale udało się!!! Dziś je normalnie, wyniki z trzuski bardzo się poprawiły, pomiary cukru na czczo ok. 107/110, podobnie jak 2 godz po posiłku (a nie tak jak kiedyś 400). Brak acetonu w moczu i najważniejsze... prawie 8 miesięcy bez antybiotyku!!!! Młoda zaczęła przybierać na wadze i jest zupełnie innym dzieckiem :) Dużo dała nam też spora aktywność fizyczna, bo ćwiczy obecnie Capoeira oraz taniec. Poza tym staramy się chodzić raz w tyg na basen.

Pytałam Was też, jak z Waszym wzrokiem?? Bo ja chyba muszę się wybrać do okulisty. Kurczę, obraz znowu jakoś taki mniej wyraźny. W pierwszej ciąży poleciał mi wzork z -0,5 na -1. Teraz już czuję, że gorzej widzę ;/

A dziś mam mega doła, może przez sobotnią kłótnię z moją mamą - tak jej teraz potrzebuję, a wywija takie numery :( obudziłam się bez sił do życia, oczywiście standardowo przywitana z porcelaną ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 08:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Nieee zdecydowanie bliżej, jadę na takie bardziej spożywczo-chemiczne zakupy :D Wole ich proszki i płyny do płukania :D Pasewalk :)

Ja od roku uzywalm tylko niemieckich plynoe do prania i plukania. Zupelnie inny zapach...

Żabko już zmieniam:*

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Witam się w 10 tygodniu :)

Cholera wczoraj tyle się rozpisałam i normalnie mi posty ucina :( nie wiem czemu.

Pokrótce pisałam, że strasznie współczuję Wam walki z cukrzycą. Ja przechodziłam cukrzycę z moją córcią. Prawie rok czasu ostrej diety - ale udało się!!! Dziś je normalnie, wyniki z trzuski bardzo się poprawiły, pomiary cukru na czczo ok. 107/110, podobnie jak 2 godz po posiłku (a nie tak jak kiedyś 400). Brak acetonu w moczu i najważniejsze... prawie 8 miesięcy bez antybiotyku!!!! Młoda zaczęła przybierać na wadze i jest zupełnie innym dzieckiem :) Dużo dała nam też spora aktywność fizyczna, bo ćwiczy obecnie Capoeira oraz taniec. Poza tym staramy się chodzić raz w tyg na basen.

Pytałam Was też, jak z Waszym wzrokiem?? Bo ja chyba muszę się wybrać do okulisty. Kurczę, obraz znowu jakoś taki mniej wyraźny. W pierwszej ciąży poleciał mi wzork z -0,5 na -1. Teraz już czuję, że gorzej widzę ;/

A dziś mam mega doła, może przez sobotnią kłótnię z moją mamą - tak jej teraz potrzebuję, a wywija takie numery :( obudziłam się bez sił do życia, oczywiście standardowo przywitana z porcelaną ;/

Piszesz z telefonu czy z komputera? Mi posty ucina jak pisze z telefonu i używam emotki z telefonu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja od roku uzywalm tylko niemieckich plynoe do prania i plukania. Zupelnie inny zapach...

Żabko już zmieniam:*

No niestety, szkoda że nas tak oszukują. Ja kupując tam lenor duży płace 1 euro u nas taki sam kosztuje po 10-12 zł.. bez sensu. A zapach jest o wiele mocniejszy.
    Tak samo kupowałam tam słoiczki dla córki jak zaczełam jej rozszerzać diete u nas słoiczek po 5.80 zł a tam taki sam nie pełne euro..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 08:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Zabko wizytę mam na 16.40. Gdyby nie silne przeziębienie na początku ciąży, to bym się nie martwiła, a tak to nie wiem, czy maluch zdrowy :/

Będzie dobrze! Nie ma innej opcji. Dzidzia przetrwala Twoje przeziebienie to na pewno jej nie zaszkodzilo :)
    Daj znac!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No niestety, szkoda że nas tak oszukują. Ja kupując tam lenor duży płace 1 euro u nas taki sam kosztuje po 10-12 zł.. bez sensu. A zapach jest o wiele mocniejszy.
    Tak samo kupowałam tam słoiczki dla córki jak zaczełam jej rozszerzać diete u nas słoiczek po 5.80 zł a tam taki sam nie pełne euro..

O to i tak dobre miejsce masz, bo mi rodzina przywozi za 1 € jak promocje maja.
    A teraz testuje swietny plyn do pranka lenor. Delikatny i subtelny zapach, kolor rozowy, przypomina mi syrop z dziecinstwa :P jakbys widziala i potrzebowala to polecam.

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Piszesz z telefonu czy z komputera? Mi posty ucina jak pisze z telefonu i używam emotki z telefonu.
    Angela89 - głównie z telefonu. Nie chce mi się otwierać kompa ;)

‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ