WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też głównie poszłam po doświadczenie i umowę o prace na której mi zależało. Czekałam na umowę na stałe i planowałam Dzidziusia. Ale czy wróce? Nie wiem.... Z jednej strony nie po to studiowałam przez 5 lat aby siedzieć w markecie, z drugiej jeśli się nie uda znaleźć czegos w zawodzie przed końcem UM i wydania zaległego urlopu to pewnie jeszcze wróce na jakis czas Na szczęście u nas załoga jest super. A co na górze - jakby nie znali realiów handu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:
Ja też w markecie ale w obozie pracy Kauzhiwz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka
Pamiętaj ze skoro dostałaś cały etat to podstawa twojego chorobowego i potem macierzynskiego jest liczona od listopada, czyli od całego etatu a nie standardowo średnia z 12 miesięcy. Mnie tak nieświadomie poprzednio oszukali i za samo chorobowe oddają prawie 4 tys brutto
Musze walczyć tez o macierzyński bo mamy rozbieżne zdania. Może ci się przyda to infoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:15
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Orientujecie sie moze czy na te usg genetyczne to pelny czy pusty pecherz lepiej? czy takie rzeczy nie maja znaczenia?
bo jak głowicą jeździł i naciskał to chyba bym nie wytrzymałaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:08
mmargol lubi tę wiadomość