WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:koło Ciebie kochana to ja bede w srode przejezdzać, tak mi się wbiłaś w głowę, że teraz za każdym razem jak jechałam do męża to myślałam o Tobie
Dawniej to myślałam o kolezance, która ma salon optyka, a teraz popatrz jak mi się poprzestawiało...! -
Ksosia w tym sklepie co ja kupowalam to byly i z rozciaganym dekoltem i odpinane po skosie w strone pach z dwoch stron i rozpinane na srodku jak dekolt i ze szparka do wyciagniecia cycka. Pytalam pania ktore czesciej sie sprzedaja to powiedziala ze w zasadzie wszystkie bo panie biora jedna taka a druga inna
-
hej dziewczyny
melduje sie po wizycie
wszystko z Lena ok
wazy 1100g
cc II pol sierpnia (to tuz tuz!!!)
zapisalam sie na 3 prenatalne na 29.06
poza tym u nas ok
w niedz wrocilismy z nad morza
bylo cuuuudnie, pogoda dopisala
Angela89, mmargol, kamciaelcia, Malutka92, Anulka01, bbeczka91, Pysiaczek89, Sabina, _izunia_, martta, żabka04, violett lubią tę wiadomość
-
Hej ho! Wróciłam ze szpitala z torbą leków i sterydem buzującym w organizmie. Chłopaki rosną zdrowo i to najważniejsze.
Gorzej z moimi nerkami bo średnio dają radę pompować za troje ale jestem dobrej myśli.
Pani ordynator każe mi się kłaść na cięcie maksymalnie w 36 tc więc zostaje mi jeszcze 10 tyg do dźwigania brzucha. Na początku 36 tc mam się zgłosić do szpitala ze skierowaniem od prowadzącego i sama osobiście ma chłopaków wydobywać. Zaszczyt normalnie bo prawie tego nie robi. Wynudziłam się jak mops ale z racji tego, że rzadka ciąża miałam sporo badań by studenci mogli potrenować. Mam dużo leżeć przez te nerki ale niestety ktoś mi to skuteczne uniemożliwia swoim pierdoleniem więc trzymajcie kciuki by dały radę posłużyć jeszcze te najbliższe 20 lat i zrobiły ktosiowi na złość
Anulka01, Angela89, Pysiaczek89, agatia, Sabina, _izunia_, martta, żabka04, Broszka, mysza0406, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Obyś tym razem była w dużo milszej sprawie - ZAPRASZAM NA KAWE
Mogę poczekać aż Piotruś będzie, to z Antkiem sobie pogaworzą
MAYDAY DO DZIERZBY... Gdzie żeś się podziała Kobietko?
We 4 będzie raźniejja jestem mobilna
i kawka będzie dozwolona (bo będzie -oby -po cukrzycy ) na wiosenke chociażby. A mam dobrą pamięć wiec zaproszenie zakodowane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI słusznie, bo nie rzucam słów na wiatr! A wiesz... zobaczyć pomnik dżizusa z okien mojego balkonu to zaszczyt!
Dzierzba, przepraszam bo nie zczaiłam, a jednocześnie bardzo mi się to spodobało... O oc chodzi z tym "pierdoleniem"? i "ktosiem"?
Sorrki 3 razy przeczytałam, ale jakoś średnio zrozumiałam - Zawsze miałam problem z interpretacją tekstukamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Anulka ja bede miala przewijak na lozeczko, kolezanka chciala mi pozyczyc takie 2w1 przewijak i wanienka z wezykiem na kolkach i tam dwie polki. Super sprawa, tylko mieksce trzeba miec zeby to stalo gdzies na co dzien. U mniee brak miejsca wiec musi byc na lozeczku.
Ksosia Ty czarodziejko!
Dzierzba cierpliwoscidobrze ze z chlopakami jest ok, masz udzial w szkoleniu przyszlych lekarzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:I słusznie, bo nie rzucam słów na wiatr! A wiesz... zobaczyć pomnik dżizusa z okien mojego balkonu to zaszczyt!
Dzierzba, przepraszam bo nie zczaiłam, a jednocześnie bardzo mi się to spodobało... O oc chodzi z tym "pierdoleniem"? i "ktosiem"?
Sorrki 3 razy przeczytałam, ale jakoś średnio zrozumiałam - Zawsze miałam problem z interpretacją tekstu -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:to widzę, że tylko mi tak późno robią prenatalne
Ja jeszcze nie umówiona ba usg 3.trymesttu. z echo serca nic jeszcze nie wiadomo (a mialabym prenatalne ). Ewentualnie będzie u nas z moim ulubionym ordynatorem. Nawet prywatne nie umówione bo nie wiem kiedy w innym gabinecie. ..