X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    koło Ciebie kochana to ja bede w srode przejezdzać, tak mi się wbiłaś w głowę, że teraz za każdym razem jak jechałam do męża to myślałam o Tobie :)
    Dawniej to myślałam o kolezance, która ma salon optyka, a teraz popatrz jak mi się poprzestawiało...! :)
    A w którym szpitalu mąż leży w Szczecinie?

• mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia w tym sklepie co ja kupowalam to byly i z rozciaganym dekoltem i odpinane po skosie w strone pach z dwoch stron i rozpinane na srodku jak dekolt i ze szparka do wyciagniecia cycka. Pytalam pania ktore czesciej sie sprzedaja to powiedziala ze w zasadzie wszystkie bo panie biora jedna taka a druga inna

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • megg Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

melduje sie po wizycie
    wszystko z Lena ok
    wazy 1100g

cc II pol sierpnia (to tuz tuz!!!)
    zapisalam sie na 3 prenatalne na 29.06

poza tym u nas ok
    w niedz wrocilismy z nad morza
    bylo cuuuudnie, pogoda dopisala :)

23wwf48.jpg

Angela89, mmargol, kamciaelcia, Malutka92, Anulka01, bbeczka91, Pysiaczek89, Sabina, _izunia_, martta, żabka04, violett lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho! Wróciłam ze szpitala z torbą leków i sterydem buzującym w organizmie. Chłopaki rosną zdrowo i to najważniejsze. :) Gorzej z moimi nerkami bo średnio dają radę pompować za troje ale jestem dobrej myśli. :) Pani ordynator każe mi się kłaść na cięcie maksymalnie w 36 tc więc zostaje mi jeszcze 10 tyg do dźwigania brzucha. Na początku 36 tc mam się zgłosić do szpitala ze skierowaniem od prowadzącego i sama osobiście ma chłopaków wydobywać. Zaszczyt normalnie bo prawie tego nie robi. Wynudziłam się jak mops ale z racji tego, że rzadka ciąża miałam sporo badań by studenci mogli potrenować. Mam dużo leżeć przez te nerki ale niestety ktoś mi to skuteczne uniemożliwia swoim pierdoleniem więc trzymajcie kciuki by dały radę posłużyć jeszcze te najbliższe 20 lat i zrobiły ktosiowi na złość ;)

Anulka01, Angela89, Pysiaczek89, agatia, Sabina, _izunia_, martta, żabka04, Broszka, mysza0406, violett lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Kamciaelcia ty z Lubelskiego czy mi sie juz namieszalo?

Lubuskie
    Z Lubelszczyzny pochodzi mój mąż (okolice Łukowa )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś tym razem była w dużo milszej sprawie - ZAPRASZAM NA KAWE :)
    Mogę poczekać aż Piotruś będzie, to z Antkiem sobie pogaworzą :)

MAYDAY DO DZIERZBY... Gdzie żeś się podziała Kobietko?

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mada faka szit, ale żem Cie szybko przywołała!!! :o :o :o

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wolę te z rozciagliwym dekoltem a te z rozcięciami wywalilam. A jakie macie przewijaki? Te na komodę?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha no widzisz Ksosia! Czarownica z ciebie ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Obyś tym razem była w dużo milszej sprawie - ZAPRASZAM NA KAWE :)
    Mogę poczekać aż Piotruś będzie, to z Antkiem sobie pogaworzą :)

MAYDAY DO DZIERZBY... Gdzie żeś się podziała Kobietko?

We 4 będzie raźniej :D ja jestem mobilna :D i kawka będzie dozwolona (bo będzie -oby -po cukrzycy ) na wiosenke chociażby. A mam dobrą pamięć wiec zaproszenie zakodowane ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosiaa ponawiam pytanko :P W którym szpitalu mąż leży?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I słusznie, bo nie rzucam słów na wiatr! A wiesz... zobaczyć pomnik dżizusa z okien mojego balkonu to zaszczyt! :)

Dzierzba, przepraszam bo nie zczaiłam, a jednocześnie bardzo mi się to spodobało... O oc chodzi z tym "pierdoleniem"? i "ktosiem"?
    Sorrki 3 razy przeczytałam, ale jakoś średnio zrozumiałam - Zawsze miałam problem z interpretacją tekstu :/

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja bede miala przewijak na lozeczko, kolezanka chciala mi pozyczyc takie 2w1 przewijak i wanienka z wezykiem na kolkach i tam dwie polki. Super sprawa, tylko mieksce trzeba miec zeby to stalo gdzies na co dzien. U mniee brak miejsca wiec musi byc na lozeczku.

Ksosia Ty czarodziejko!
    Dzierzba cierpliwosci ;-) dobrze ze z chlopakami jest ok, masz udzial w szkoleniu przyszlych lekarzy :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ksosiaa ponawiam pytanko :P W którym szpitalu mąż leży?
    Gdzieś mi umknęło... na arkońskiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to widzę, że tylko mi tak późno robią prenatalne :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    I taka prawda że pomnika to ja nigdy nie widziałam :D jedynie daleka jak budowali -dojeżdżałam wtedy do Zielonej na studia ;) czuje się zaproszona

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Gdzieś mi umknęło... na arkońskiej :)

Szukam w głowie w pobliżu SH, ale tam brak. Jak już na Zawadzkiego są 2 dostawy są w poniedziałki więc powinno być w czym wybierać. No i oczywiście w centrum masz tego pełno.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    I słusznie, bo nie rzucam słów na wiatr! A wiesz... zobaczyć pomnik dżizusa z okien mojego balkonu to zaszczyt! :)

Dzierzba, przepraszam bo nie zczaiłam, a jednocześnie bardzo mi się to spodobało... O oc chodzi z tym "pierdoleniem"? i "ktosiem"?
    Sorrki 3 razy przeczytałam, ale jakoś średnio zrozumiałam - Zawsze miałam problem z interpretacją tekstu :/
    zamiast "ktoś" wklej sobie słowo "teściowa" ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy okazji Angela jeśli ktoś Ci się wpieprzył pod samochód albo zrobi to w środe... i będzie to czarne auto (nie podam marki, żeby nie zostać niesłusznie oskarżoną:P) to PRZEPRASZAM! Ja po prostu boję się jeździć z TRAMWAJAMI! :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    to widzę, że tylko mi tak późno robią prenatalne :P

Ja jeszcze nie umówiona ba usg 3.trymesttu. z echo serca nic jeszcze nie wiadomo (a mialabym prenatalne ). Ewentualnie będzie u nas z moim ulubionym ordynatorem. Nawet prywatne nie umówione bo nie wiem kiedy w innym gabinecie. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1232 1233 1234 1235 1236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ