WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olaboga dziewczyny wczoraj byliśmy na basenie a mój dziś już gardło boli zatoki o jescze kostka do tego szpital już prawie mam ale mówi że to przez basen może trochę racji ma ale później zlopal browary z lodówki i okno było na noc otwarte i do tego był przeciag także izba chorych mi się zaczyna obiad podany placka zjadł wola coś na zatoki gardło już oglądałam bo mu przecież flegmna spływa ech
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Olaboga dziewczyny wczoraj byliśmy na basenie a mój dziś już gardło boli zatoki o jescze kostka do tego szpital już prawie mam ale mówi że to przez basen może trochę racji ma ale później zlopal browary z lodówki i okno było na noc otwarte i do tego był przeciag także izba chorych mi się zaczyna obiad podany placka zjadł wola coś na zatoki gardło już oglądałam bo mu przecież flegmna spływa ech
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Taki śluz chyba jest normalny. Ja tez mam, jest koloru białego. Poki nie jest jakichs żółty, czy zielony i nie masz swędzenia to chyba wszystko ok.
Nie panikuj i nie wkręcaj sobie. Wiem cos o tym bo robię dokładnie tak samo, a to jakby potęguje wszystkie objawy i takie koło sie zatacza... Wypuścili Cie ze szpitala, wiec musi byc dobrze tam na dole u Ciebie.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyno tylko nie wiem czym sie zajac zeby nie schizowac...bo popadne normalnie w jakis obled przez ta szyjke... no ale mimo wsyztsko i tak podejde na koniec tygodnia do doktorka niech mnie zbada znaim pojedzie na ten urlop...bop teraz to co chwila cos mnie tam kluje..ajj ;/
-
agatia wrote:Mmargol ten kurier był bardzo miły
może zobaczył sirote z brzuchem, małe dziecko w domu, pies szczelajacy zamknięty w pokoju i stwierdził, że zrobi dobry uczynek
.
Jeny napiszcie mmargol i claudiuszek, co wy zamawiacie? Bo mi na mojej liście kosmetykowo-medycznej wyszło 150 zl
Claudiuszek a sol fizjologiczna ma dlugi termin waznosci? -
dziewczyny- sprawdziłam u siebie i spokojnie możecie robic zakupy w gemini- jesli chodzi o te typowo apteczne rzeczy typu sól, octenisept, sudokrem,tantum rosa, bepanthen, linomag, woda morska to mają datę ważności do 2018 lub 2020. Jedynie czopki glicerynowe o paracetamol w czopkach maja date do czerwca 2017 (ale tanie to można w razie czego kupic- po 3-4 zł).
Paczka była pięnie zapkaowana, wszystko w foli bąbelkowej (mam teraz zajęcie), ładnie oblepione- postarali sięmmargol, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:dziewczyny- sprawdziłam u siebie i spokojnie możecie robic zakupy w gemini- jesli chodzi o te typowo apteczne rzeczy typu sól, octenisept, sudokrem,tantum rosa, bepanthen, linomag, woda morska to mają datę ważności do 2018 lub 2020. Jedynie czopki glicerynowe o paracetamol w czopkach maja date do czerwca 2017 (ale tanie to można w razie czego kupic- po 3-4 zł).
Paczka była pięnie zapkaowana, wszystko w foli bąbelkowej (mam teraz zajęcie), ładnie oblepione- postarali się
W gemini to normalne, często daja jeszcze gratisyJeżeli coś ma krótki termin informują. Trzeba tylko pilnować jak zamawia się artykuły które mają kolory aby ich poinformować jaki kolor
-
Malutka92 wrote:Claudiuszek a gdzie paczke odbieralas? Wysyłają na adres czy do apteki gdzies? Wlasnie mam zamiar na gemini kupowac wszystko. A jest diametralna roznica cenowa w porównaniu do innych aptek czy sklepów
-
Malutka92 wrote:Claudiuszek a gdzie paczke odbieralas? Wysyłają na adres czy do apteki gdzies? Wlasnie mam zamiar na gemini kupowac wszystko. A jest diametralna roznica cenowa w porównaniu do innych aptek czy sklepów
u mnie niestety nie ma gemini- zamówiłam kuriera-przesyłka dosc droga bo niecałe 25 zł- dlatego starałam sie jak najwiecej kupić za jednym razem. Napisałm w uwagach przy zamówieniu, żeby uwzglednili odległe daty wazności.
Angela- nie dostałam żadnego gratisa chlip chlip chlip ... -
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:u mnie niestety nie ma gemini- zamówiłam kuriera-przesyłka dosc droga bo niecałe 25 zł- dlatego starałam sie jak najwiecej kupić za jednym razem. Napisałm w uwagach przy zamówieniu, żeby uwzglednili odległe daty wazności.
Angela- nie dostałam żadnego gratisa chlip chlip chlip ...
A nie jest tak że przy zakupach powyżej 300 zł jest przesyłka za darmo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dziś zamówiłam przewijak, pieluchy tetrowe i flanelowe (kilka na próbę), ręczniki i termometr do wody i prześcieradło - również jedno gdyby mi jakość nie podpasowała, w końcu kilka rzeczy do odhaczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 19:38
kamciaelcia lubi tę wiadomość