X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Dla własnego spokoju zarejestruj sie na za tydzien. Tez bym tak zrobiła, nawet u obcego lekarza. Zawsze zajrzy i zobaczy, czy wszytsko jest dobrze z szyjka.
    Po co masz sie stresować i męczyć taki długi czas.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, a jaki masz cisnieniomierz ze stetoskopem? Dajesz rade nim sama zmierzyc sobie cisnienie?
    Bo ja mam elektroniczny, ale nie jest miarodajny i wlasnie myslalam nad zakupem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 18:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przy skracajacej sie szyjce tez pojawiły sie klucia i ból w pochwie i twrdnienia brzucha. Czasem bolało tak, ze się nie wyprostowalam.
    Ale na szczescie na wczasach dolegliwości ustapily :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaboga dziewczyny wczoraj byliśmy na basenie a mój dziś już gardło boli zatoki o jescze kostka do tego szpital już prawie mam ale mówi że to przez basen może trochę racji ma ale później zlopal browary z lodówki i okno było na noc otwarte i do tego był przeciag także izba chorych mi się zaczyna obiad podany placka zjadł wola coś na zatoki gardło już oglądałam bo mu przecież flegmna spływa ech

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Olaboga dziewczyny wczoraj byliśmy na basenie a mój dziś już gardło boli zatoki o jescze kostka do tego szpital już prawie mam ale mówi że to przez basen może trochę racji ma ale później zlopal browary z lodówki i okno było na noc otwarte i do tego był przeciag także izba chorych mi się zaczyna obiad podany placka zjadł wola coś na zatoki gardło już oglądałam bo mu przecież flegmna spływa ech
    Rany. Chory chlop w domu. Armagedon jak nic. Bardzo wspokczuje <3

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mały się rozbrykal i mówię ze tatuś wrócił na co mój: chory tatuś hehe usmiac się można
    Edit teraz kostkę smaruje ketonalem i bandaż elastyczny idzie w ruch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 18:18

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak zrobie...ogolem to mam duzo takiego gestego lepkiego sluzu nie wiem sama juz o co chodzi... brzucha twardego poki co nie mam, ale mam wrazenie ze cos mi sie w srodku otwiera i zamyka albo ja juz schizuje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba w czwaryek podejde jeszcze do mojego gina zanim pojedzie na urlop noech , nie zbada , bo ostatnie badanie mialm wczoraj, to akurat po 5 dniach zobaczy czy jest spoko

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Taki śluz chyba jest normalny. Ja tez mam, jest koloru białego. Poki nie jest jakichs żółty, czy zielony i nie masz swędzenia to chyba wszystko ok.
    Nie panikuj i nie wkręcaj sobie. Wiem cos o tym bo robię dokładnie tak samo, a to jakby potęguje wszystkie objawy i takie koło sie zatacza... Wypuścili Cie ze szpitala, wiec musi byc dobrze tam na dole u Ciebie.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tylko nie wiem czym sie zajac zeby nie schizowac...bo popadne normalnie w jakis obled przez ta szyjke... no ale mimo wsyztsko i tak podejde na koniec tygodnia do doktorka niech mnie zbada znaim pojedzie na ten urlop...bop teraz to co chwila cos mnie tam kluje..ajj ;/

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mmargol ten kurier był bardzo miły :) może zobaczył sirote z brzuchem, małe dziecko w domu, pies szczelajacy zamknięty w pokoju i stwierdził, że zrobi dobry uczynek ;).
    Jeny napiszcie mmargol i claudiuszek, co wy zamawiacie? Bo mi na mojej liście kosmetykowo-medycznej wyszło 150 zl ;)
    u mnie rachunek mocno podniosl termometr microlife za prawie 100zł, poza tym moj suplement 52zł, no ale te rzeczy tez musze kupic, a jeszcze sporo rzeczy higienicznych, kosmetyki i sie uzbieralo ;)

Claudiuszek a sol fizjologiczna ma dlugi termin waznosci?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- sprawdziłam u siebie i spokojnie możecie robic zakupy w gemini- jesli chodzi o te typowo apteczne rzeczy typu sól, octenisept, sudokrem,tantum rosa, bepanthen, linomag, woda morska to mają datę ważności do 2018 lub 2020. Jedynie czopki glicerynowe o paracetamol w czopkach maja date do czerwca 2017 (ale tanie to można w razie czego kupic- po 3-4 zł).
    Paczka była pięnie zapkaowana, wszystko w foli bąbelkowej (mam teraz zajęcie), ładnie oblepione- postarali się ;-)

mmargol, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    dziewczyny- sprawdziłam u siebie i spokojnie możecie robic zakupy w gemini- jesli chodzi o te typowo apteczne rzeczy typu sól, octenisept, sudokrem,tantum rosa, bepanthen, linomag, woda morska to mają datę ważności do 2018 lub 2020. Jedynie czopki glicerynowe o paracetamol w czopkach maja date do czerwca 2017 (ale tanie to można w razie czego kupic- po 3-4 zł).
    Paczka była pięnie zapkaowana, wszystko w foli bąbelkowej (mam teraz zajęcie), ładnie oblepione- postarali się ;-)

W gemini to normalne, często daja jeszcze gratisy :) Jeżeli coś ma krótki termin informują. Trzeba tylko pilnować jak zamawia się artykuły które mają kolory aby ich poinformować jaki kolor :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Claudiuszek a gdzie paczke odbieralas? Wysyłają na adres czy do apteki gdzies? Wlasnie mam zamiar na gemini kupowac wszystko. A jest diametralna roznica cenowa w porównaniu do innych aptek czy sklepów
    z tego co sie orietnuje to powyzej 150 zł mozesz odebrac w dowolnej ich aptece firmowej gemini :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Claudiuszek a gdzie paczke odbieralas? Wysyłają na adres czy do apteki gdzies? Wlasnie mam zamiar na gemini kupowac wszystko. A jest diametralna roznica cenowa w porównaniu do innych aptek czy sklepów

u mnie niestety nie ma gemini- zamówiłam kuriera-przesyłka dosc droga bo niecałe 25 zł- dlatego starałam sie jak najwiecej kupić za jednym razem. Napisałm w uwagach przy zamówieniu, żeby uwzglednili odległe daty wazności.

Angela- nie dostałam żadnego gratisa chlip chlip chlip ...

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    u mnie niestety nie ma gemini- zamówiłam kuriera-przesyłka dosc droga bo niecałe 25 zł- dlatego starałam sie jak najwiecej kupić za jednym razem. Napisałm w uwagach przy zamówieniu, żeby uwzglednili odległe daty wazności.

Angela- nie dostałam żadnego gratisa chlip chlip chlip ...

A nie jest tak że przy zakupach powyżej 300 zł jest przesyłka za darmo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz spojrzałam że do 15 kg jest za darmo przy powyżej 300 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś zamówiłam przewijak, pieluchy tetrowe i flanelowe (kilka na próbę), ręczniki i termometr do wody i prześcieradło - również jedno gdyby mi jakość nie podpasowała, w końcu kilka rzeczy do odhaczenia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 19:38

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Mnie takie zakupy jeszcze czekają :D przewijak upatrzony. Prześcieradła do wózka kołyski i łóżeczka oraz rzeczy kosmetyczne. I będzie wszystko ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest na szczęście gemini :-)
    Pytanko kupujecie teraz wit K i D ?

‹‹ 1230 1231 1232 1233 1234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ