X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Dla własnego spokoju zarejestruj sie na za tydzien. Tez bym tak zrobiła, nawet u obcego lekarza. Zawsze zajrzy i zobaczy, czy wszytsko jest dobrze z szyjka.
    Po co masz sie stresować i męczyć taki długi czas.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, a jaki masz cisnieniomierz ze stetoskopem? Dajesz rade nim sama zmierzyc sobie cisnienie?
    Bo ja mam elektroniczny, ale nie jest miarodajny i wlasnie myslalam nad zakupem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 18:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przy skracajacej sie szyjce tez pojawiły sie klucia i ból w pochwie i twrdnienia brzucha. Czasem bolało tak, ze się nie wyprostowalam.
    Ale na szczescie na wczasach dolegliwości ustapily :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaboga dziewczyny wczoraj byliśmy na basenie a mój dziś już gardło boli zatoki o jescze kostka do tego szpital już prawie mam ale mówi że to przez basen może trochę racji ma ale później zlopal browary z lodówki i okno było na noc otwarte i do tego był przeciag także izba chorych mi się zaczyna obiad podany placka zjadł wola coś na zatoki gardło już oglądałam bo mu przecież flegmna spływa ech

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Olaboga dziewczyny wczoraj byliśmy na basenie a mój dziś już gardło boli zatoki o jescze kostka do tego szpital już prawie mam ale mówi że to przez basen może trochę racji ma ale później zlopal browary z lodówki i okno było na noc otwarte i do tego był przeciag także izba chorych mi się zaczyna obiad podany placka zjadł wola coś na zatoki gardło już oglądałam bo mu przecież flegmna spływa ech
    Rany. Chory chlop w domu. Armagedon jak nic. Bardzo wspokczuje <3

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mały się rozbrykal i mówię ze tatuś wrócił na co mój: chory tatuś hehe usmiac się można
    Edit teraz kostkę smaruje ketonalem i bandaż elastyczny idzie w ruch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 18:18

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak zrobie...ogolem to mam duzo takiego gestego lepkiego sluzu nie wiem sama juz o co chodzi... brzucha twardego poki co nie mam, ale mam wrazenie ze cos mi sie w srodku otwiera i zamyka albo ja juz schizuje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba w czwaryek podejde jeszcze do mojego gina zanim pojedzie na urlop noech , nie zbada , bo ostatnie badanie mialm wczoraj, to akurat po 5 dniach zobaczy czy jest spoko

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Taki śluz chyba jest normalny. Ja tez mam, jest koloru białego. Poki nie jest jakichs żółty, czy zielony i nie masz swędzenia to chyba wszystko ok.
    Nie panikuj i nie wkręcaj sobie. Wiem cos o tym bo robię dokładnie tak samo, a to jakby potęguje wszystkie objawy i takie koło sie zatacza... Wypuścili Cie ze szpitala, wiec musi byc dobrze tam na dole u Ciebie.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tylko nie wiem czym sie zajac zeby nie schizowac...bo popadne normalnie w jakis obled przez ta szyjke... no ale mimo wsyztsko i tak podejde na koniec tygodnia do doktorka niech mnie zbada znaim pojedzie na ten urlop...bop teraz to co chwila cos mnie tam kluje..ajj ;/

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mmargol ten kurier był bardzo miły :) może zobaczył sirote z brzuchem, małe dziecko w domu, pies szczelajacy zamknięty w pokoju i stwierdził, że zrobi dobry uczynek ;).
    Jeny napiszcie mmargol i claudiuszek, co wy zamawiacie? Bo mi na mojej liście kosmetykowo-medycznej wyszło 150 zl ;)
    u mnie rachunek mocno podniosl termometr microlife za prawie 100zł, poza tym moj suplement 52zł, no ale te rzeczy tez musze kupic, a jeszcze sporo rzeczy higienicznych, kosmetyki i sie uzbieralo ;)

Claudiuszek a sol fizjologiczna ma dlugi termin waznosci?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- sprawdziłam u siebie i spokojnie możecie robic zakupy w gemini- jesli chodzi o te typowo apteczne rzeczy typu sól, octenisept, sudokrem,tantum rosa, bepanthen, linomag, woda morska to mają datę ważności do 2018 lub 2020. Jedynie czopki glicerynowe o paracetamol w czopkach maja date do czerwca 2017 (ale tanie to można w razie czego kupic- po 3-4 zł).
    Paczka była pięnie zapkaowana, wszystko w foli bąbelkowej (mam teraz zajęcie), ładnie oblepione- postarali się ;-)

mmargol, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    dziewczyny- sprawdziłam u siebie i spokojnie możecie robic zakupy w gemini- jesli chodzi o te typowo apteczne rzeczy typu sól, octenisept, sudokrem,tantum rosa, bepanthen, linomag, woda morska to mają datę ważności do 2018 lub 2020. Jedynie czopki glicerynowe o paracetamol w czopkach maja date do czerwca 2017 (ale tanie to można w razie czego kupic- po 3-4 zł).
    Paczka była pięnie zapkaowana, wszystko w foli bąbelkowej (mam teraz zajęcie), ładnie oblepione- postarali się ;-)

W gemini to normalne, często daja jeszcze gratisy :) Jeżeli coś ma krótki termin informują. Trzeba tylko pilnować jak zamawia się artykuły które mają kolory aby ich poinformować jaki kolor :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Claudiuszek a gdzie paczke odbieralas? Wysyłają na adres czy do apteki gdzies? Wlasnie mam zamiar na gemini kupowac wszystko. A jest diametralna roznica cenowa w porównaniu do innych aptek czy sklepów
    z tego co sie orietnuje to powyzej 150 zł mozesz odebrac w dowolnej ich aptece firmowej gemini :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Claudiuszek a gdzie paczke odbieralas? Wysyłają na adres czy do apteki gdzies? Wlasnie mam zamiar na gemini kupowac wszystko. A jest diametralna roznica cenowa w porównaniu do innych aptek czy sklepów

u mnie niestety nie ma gemini- zamówiłam kuriera-przesyłka dosc droga bo niecałe 25 zł- dlatego starałam sie jak najwiecej kupić za jednym razem. Napisałm w uwagach przy zamówieniu, żeby uwzglednili odległe daty wazności.

Angela- nie dostałam żadnego gratisa chlip chlip chlip ...

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    u mnie niestety nie ma gemini- zamówiłam kuriera-przesyłka dosc droga bo niecałe 25 zł- dlatego starałam sie jak najwiecej kupić za jednym razem. Napisałm w uwagach przy zamówieniu, żeby uwzglednili odległe daty wazności.

Angela- nie dostałam żadnego gratisa chlip chlip chlip ...

A nie jest tak że przy zakupach powyżej 300 zł jest przesyłka za darmo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz spojrzałam że do 15 kg jest za darmo przy powyżej 300 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś zamówiłam przewijak, pieluchy tetrowe i flanelowe (kilka na próbę), ręczniki i termometr do wody i prześcieradło - również jedno gdyby mi jakość nie podpasowała, w końcu kilka rzeczy do odhaczenia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 19:38

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Mnie takie zakupy jeszcze czekają :D przewijak upatrzony. Prześcieradła do wózka kołyski i łóżeczka oraz rzeczy kosmetyczne. I będzie wszystko ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest na szczęście gemini :-)
    Pytanko kupujecie teraz wit K i D ?

‹‹ 1230 1231 1232 1233 1234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ