WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:LRF ja tez na gemini bede zamawiac, mam tam juz ladna liste w przechowalni zrobiona za ponad 300zl, ale czekam jeszcze bo nie ma w sprzedazy mojego suplementu omegamed (odpisali mi ze ma byc w czerwcu) i nie wiem jak z terminami niektore produkty, np sol fizjologiczna dlugi ma termin? Dlatego pewnie lipiec/sierpien zamowie zwlaszcza, ze oni bardzo szybko robia wysylki
A widzialam, ze sa takie zestawy z nozyczkami i cążkami, fajne są i myślałam nad tym, ale że dostałam nożyczki to sobie odpuściłam na razie
do mnie dzisiaj przyjechała 20 kg paka z gemini ;-)jeszcze nie rozpakowałam bo nie wyniosę jej sama na górę i czeka na męża. Zamawiałam tam rzeczy z data wazności to napiszę Wam do kiedy coPoszło 580 zł ;/
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej daiewczyny mnie rano wyposali do domu
o 11 wyszlam ze szpitala, po drodze zajechalam do mojego ginekologa pogadac z nim bo mam za 2 tygodnie na kontrole szyjki rano podjechac czy tam sie nic nie dzieje i wtedy normalnie czekac do badania na 11.07 tego calosciowego, wypisali mnie do domu z antybiottkiem na 5 dni jeszcze.
ALINKA biedactwo, bedzie sobrze :*
chociaz dziwi mnie czemu nie robia badan...hmmm mi przy przyjeciu zrobili posiew zmmoczu, pochwy, badnia moczu , krwi, crp mialam podwyzszone na 10 od razu w poatek rano dozylnie anthbiotyk 3x1 i kroplowki w piatek zaraz mnie wzieli na usg nerek, a wczoraj na badanie szyjki, wiec dziwie sie ze u ciebie taka oszczednosc w diagmostyce, co za palyagatia, alinka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
mieszkam w domu, ale na pięterku, a na dole rodzice męża, paczkę odebrała teściowa, która też tego nie podniesie- ja tam zamawiałam proszki do prania więc ciężkie. Z tego co mam tu napisane to powinno w niej byc: linomag, bepanthen, sudokrem, woda termalna, sól fizjologiczna, woda morska, płyn do kąpilei hipp, chusteczki hipp 3 p, i pampers sensitive (4 p plus 2 gratis)podkłady poporodwe, kosmetyki do higieny int,wkładki laktacyjne, butelka lovi, wata, spray na ciemieniuchę, zasypka, gruszka, majtki siateczkowe, patyczki, wkłądki, płątki kosmetyczne, czopki glicerynowe, paracetamol, proszek lovella do białego i do koloru, płyn do płukania, kompresy, gaziki, szczotak z grzebykiem, termometr o wody, pieluchy tetrowe, tantum rosa, lignina, octenisept i już nie pamiętam co nazamawiałam
ale sie uzbierało...
agatia, _izunia_, violett, Sabina, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Mmargol ten kurier był bardzo miły
może zobaczył sirote z brzuchem, małe dziecko w domu, pies szczelajacy zamknięty w pokoju i stwierdził, że zrobi dobry uczynek
.
Jeny napiszcie mmargol i claudiuszek, co wy zamawiacie? Bo mi na mojej liście kosmetykowo-medycznej wyszło 150 zl
Sarcia dobrze, że już w domku
Leżę i liczę ruchy, a moja Mała jak na złość 4 ruchy i konieci kolejna godzina liczenia.
-
alinka wrote:tak, byl na obchodzie. pomacal brzuch, stwierdzil ze ok i tyle. zobaczymy co jutro wyjdzie na badaniu
śmiałyśmy sie z dziewczynami z sali, ze ma ręce które lecza
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Claudiuszek dla mnie bepanthen jest rrwelacyjny
używam tylko jego od jakichś 2 lat przy synku. Wyleczyl pupę szybciej niż maść sterydowa
przy córce też tylko ten krem
Młody tak się zmeczyl zakupami z mamą, że zasnąłnie pamiętam kiedy drzemal po południu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 15:48
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo a ja mam nadziej ze ta szyjka glupia nie bedzie sie na zewnattz otwierac dalej....za 2 tygodnie mam isc do kontroli...ja mam jakies dziwne wrazenie ze cos tam sie dzieje mie wiem skad mi sie to uroilo...za duzo o tym mysle i pewnie nic sie nie dzieje a ja psychicznie sobie wymyślam