Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedna butelkę mam z lovi i chyba nie będę kupować chyba że nie spasuje małemu mam też smoczek z lovi i z canpola dostałam jeden na warsztatach

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kochane.
    Mnie od wczoraj zgaga męczy.Nie moge się pozbyc jej.Nic nie pomaga ;/
    Smutno mi dziś,bo Sławek pojechał o 7 do Niemiec juz do pracy.A ja sama w 4 ścianach.We czwartek wraca.

Pogoda u Nas do dupki....Pada,świeci słonce i tak w kółko.

Ide poczytam co tam naskrobałyście :)

Miłego dnia ,udanych wizyt <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie zastanawia też temat termometru do wanienki niby 5 zł, ale zastanawiam się czy moje wyczucie nie okaże się nieprzyjemne dla dzidziusia ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za każdym razem wrzucalam termometr
    dla samej kontroli

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dużo nie kosztuje - można wrzucić do koszyka ;) my w przyszłym tygodniu mamy na szkole rodzenia kąpiel noworodka i przwijanie - znowu będzie trzeba się wczuwać i uważać żeby nie podnosić za głowę lub kostkę ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    kapiel niby ćwiczyliśmy z mężem jak wszyscy wyszli porodówke ogladać :D my juz tam bylismy , wiec sami moglismy lala się pobawić :D ale ja i tak nie umiałam sama kapać. Zaden problem, mąż tez musi mieć swoje i tylko swoje role :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja termometr planuje kupic na podczerwien i on sie nadaje i do dziecka i temp wody tez sprawdzi

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmragol
    w sumie mam taki termometr
    ale taki zwykly za 5zł wrzucalam do wanienki i woda leciała, w trakcie widzialm czy za ciepła, czy za zimna i regulowałam na bieżąco

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie muszę jakiś limit założyć, bo teraz planuję kupić kilka drobnych rzeczy i boję się wydać za dużo - ja chcę nożyczki do paznokci, mój mąż twierdzi, że nie i mają być ciążki, a ja z kolei się nie potrafię tym wynalazkiem posługiwać. Coś przeczuwam, że jak on zobaczy te małe paluszki będzie się bał obcinać...

kupię po dwie pieluszki tetrowe i flanelowe i zobaczę jaka jakość, do tego przewijak, prześcieradła i ręczniki i... nic więcej nie kupię dzisiaj! ;D

a czy Wy kupujecie aspirator do noska czy gruszkę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 13:56

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    mam gruszke
    ale teraz rozważam aspirator (Emilka nie miała kataru, wiec nie mam doswiadczenia, robiły sie jej takie suche wielkie czopy z glutów, ale sól fizjologiczna i wykrzyczała ). Jeszcze rozważam :)
    tez nie wiedzialam, co lepsze-nożyczki czy cązki
    ani razu nożyczek nie uzyłam, cązkami raz dwa i juz. Małą sadzałam na kolanach i było pstryk :) tak sie nauczyła :D ze będziemy robic pstryk pstryk. Nigdy nie płakała. Ale kupiłam nozyczki i cązki :D w sumie 2 rodzaje cązków :D lepsze były dla mnie te dłuższe

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie cążkami nie potrafię obciąć paznokci, a co dopiero dziecku ;D

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuje aspiratorek bo widzialam w uzyciu przy kilku dzieciach i sie sprawdzalo bardzo dobrze a z gruszka to jest tak ze podobno mozna za gleboko przypadkiem wlozyc wiec bede sie bala ;p

dostalam nozyczki i cos tam jeszcze w komplecie nowe nieuzywane od siostry meza wiec sprobuje tym, jak nie bedzie szlo mi latwo to wtedy cążki kupię, bo słyszałam że nimi łatwiej, w sensie że trudno obciąć za krótko

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja sobie wlasnie tylko cążkami obcinam, nożyczkami nie lubię jakoś ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja używałam tylko aspiratora przy swojej podopiecznej i jest znacznie bardziej wygodny niż tradycyjna gruszka, ale to jak i całą apteczkę skompletuję chyba na gemini ;)
    może zamówię i nożyczki i cążki? choć ja nigdy nie lubiłam jak mi tata obcinał paznokcie, więc skoro to pamiętam z dzieciństwa musiałoby być naprawdę tragicznie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:10

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem zdolniejsza
    :)
    lewą rekę obcinam często nozyczkami, prawa i stopy cązkami :)
    a co do tych glutów-to od suchego powietrza i na nie ani gruszka ani aspirator-rozmiekczałam sola fizjologiczną (bo czasami sól morska w sprayu to za slaba była)
    wiec przy katarze zaczynam nabierać przekonania do aspiratorka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    ja tak zrobiłam-kupiłam i nozyczki i cązki :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja tez na gemini bede zamawiac, mam tam juz ladna liste w przechowalni zrobiona za ponad 300zl, ale czekam jeszcze bo nie ma w sprzedazy mojego suplementu omegamed (odpisali mi ze ma byc w czerwcu) i nie wiem jak z terminami niektore produkty, np sol fizjologiczna dlugi ma termin? Dlatego pewnie lipiec/sierpien zamowie zwlaszcza, ze oni bardzo szybko robia wysylki :)

A widzialam, ze sa takie zestawy z nozyczkami i cążkami, fajne są i myślałam nad tym, ale że dostałam nożyczki to sobie odpuściłam na razie :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam dzisiaj maila do ortopedy, u którego prowadzilismy bioderko Emilki prywatnie (ten lekarz dawał pomysły, a ten na nfz wypisywał skierowania i recepty na ortezy)
    straszne ma terminy wizyt! Pomysleć, ze "odkrylismy" go rok temu i był swieżynką na rynku, a teraz końcowka sierpnia (toz Piotrus sie urodzi)
    Zobaczymy , co mi odpisze odnosnie rejestracji na wizyte :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia a ciekawe czy mozna zapisac dziecko, ktore jeszcze sie nie urodzilo? :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Brzuszki:)

Mam dziś potworny dzień, więc pewnie nie pogadam za wiele. Synek mnie dobija swoim zachowaniem, a ja mam zwyczajnie dość. Chyba potrzebuję choć 1 dzień "wolnego" przed wrześniem. Całe szczęście, że za tydzień jedziemy na urlop.

Pozdrawiam szczególnie te z Was, które są w szpitalu, a tym, które już wyszły życzę spokojnego dotrwania do terminu porodu. :) Trochę niedobrze zaczęło się dziać na wrześniówkach, ale mam nadzieję, że to przejściowe.

Wrzuciłam w kolejny arkusz wrześniówek pod nazwą "WYPRAWKA" przerobioną i uzupełnioną przeze mnie wersję wyprawki z podziałem na poród, szpital dla mamy, dla dziecka, apteczne, akcesoria i do domu. :) Powinno ułatwić zakupy, jeśli któreś z Was mają to jeszcze przed sobą. :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mw1rpeiKkLyUsgGNML3O0xtndO_yHigLDlGIb6xoOCA/edit#gid=1997037531

Jeśli chcecie coś dodać od siebie to proszę. Dodajcie tylko w kolorze, żebym też mogła sobie uzupełnić, jak mi czegoś brakuje.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:21

‹‹ 1226 1227 1228 1229 1230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: