WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWow, brzmi ciekawie. Chętnie ozbacze zdjęcia efektu końcowego.
My, póki mieszkamy w bloku, raczej nie zrobimy małemu osobnego pokoju, ale jak "kiedyś" przeprowadzimy się do domu, to na pewno będę walczyc i SUPER pokój Antka
No i chciałabym jeszcze Antosiowi rodzeństwo sprawić w przyszłości...kamciaelcia, Strazaczka1990, AJrin lubią tę wiadomość
-
lrf
wiec sufit podwieszany czy gipsowany to i tak kupa kurzunie zazdroszcze tej wizji... najbardziej sprzatania w 8/9 miesiacu
ja chce salon odswieżyć, tzn pomalować w tych samych kolorach. ewentualnie zmienie zasłony (to duzo kasy)
wiem, że przy mojej sprawności to robota na 3 dni, gdzie najwięcej zajmie zabezpieczanie terenu i odsuwanie mebli -
Ksosiu u nas 2 pokoje, wiece my w salonie, a Młody miał swój pokoik, teraz będzie miał razem z siostrą
synek będzie miał swój kącik i siostra swój
Ściana zostaje limonkowa, tylko mała będzie miała różowo, szaro, fuksjowe pompony nad lozeczkiem.
A synek nad wersalka ma niebieskie cottony i też chce pomponywięc jemu zrobię niebiesko zielone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 11:29
-
Agatia i co z koleżanką? coś lekarze wymyślili?
i powiedz mi gdzie falbankę maskującą kupujesz i ile takie cudo kosztuje?
Naszej Emilce będzie musiał wystarczyć narożnik naszej sypialniz czasem może się uda mieszkanie zmienić na większe, no ale póki co.. człowiek cieszy się z tego co ma
-
nick nieaktualnyzobaczymy jak to w praniu wyjdzie, łóżeczko ma być w tym tygodniu, zobaczymy jak to wyjdzie, bo może być problem żeby kurier kogoś w domu zastał, bo mam egzamin i ostatnie jazdy przed nim, muszę się dopytać czy szwagier będzie
ja na czas remontu miałam się wyprowadzić do swoich rodziców i wrócić na posprzątane, bo pewnie będą pracować do późnych godzin wieczornych.. -
mmargol wrote:Agatia i co z koleżanką? coś lekarze wymyślili?
i powiedz mi gdzie falbankę maskującą kupujesz i ile takie cudo kosztuje?
Naszej Emilce będzie musiał wystarczyć narożnik naszej sypialniz czasem może się uda mieszkanie zmienić na większe, no ale póki co.. człowiek cieszy się z tego co ma
nie mam pojęcia ile kosztuje.
Co do koleżanki, to porobili jej badania i wszystkie książkowe. W każdy piątek ma USG kontrolne ile rośnie mały i jak AFI.w piątek AFI było w normie, choć na.górnej granicy. A Jaśko duży, więc pewnie przywita świat wcześniej. -
mam dzis dzień na zakupy
zestaw minky 263 zł
ale na koncie przypisanym do płatnosci jest jeszcze troszke kasiurkia mi wlaśnie odpisali odnosnie kuchennych zasłon-przerobia w cenie i akurat stan konta pasuje
jedynie reszta ( wtym nakladki na sutki , które mi się śniły) poczekaja do jutra
przebimbałam cały ten czas , kiedy męża nie maa kiedy juz jest w drodze do domu szybkie zakupy robie
ale pomyslalam sobie, ze ewentualnie zasłony do salonu zamówie za tydzień-jak wygram sprawę w sądzie ! -
nick nieaktualnyteż muszę te nieszczęsne nakładki kupić, tylko nie wiem jakie - babeczka z szkoły rodzenia polecała z aventu lub baby ono, kamcia - masz jakieś wypróbowane?
no i chciałam kupić tylko jedną sztukę smoczka, a widzę że wszystko pakowane podwójnie, kupuję jeden jedyny na wszelki wypadek, ale może nie będzie potrzebny?
-
Little Red Fox wrote:też muszę te nieszczęsne nakładki kupić, tylko nie wiem jakie - babeczka z szkoły rodzenia polecała z aventu lub baby ono, kamcia - masz jakieś wypróbowane?
no i chciałam kupić tylko jedną sztukę smoczka, a widzę że wszystko pakowane podwójnie, kupuję jeden jedyny na wszelki wypadek, ale może nie będzie potrzebny?
śmieszne jest to, ze za pierwszym razem nie kupowałam nakładekpolożna mówila, ze w szpitalu wyjdzie , czy sa potrzebne, a jak beda potrzebne, to mąz wyskoczy do apteki i juz...nie mam pojecia skąd taki sen
ale kupując rózne drobiazgi pewnie wezme te nakladki i mysle o tych z aventu "rozmiar uniwersalny" (właśnie ze wzgledu na uniwersalność)
a co do smoczków. Emilka chciała(jak juz zachciała) tylko lovi i te kupię 2 szt
ale wiadomo, ze nie ja decyduje, rozważam 1 szt avent i nuk (zeby na przyszłośc nie mieć problemu ze sklepem gdzie można je dostać)
hihi
mam jeszcze różowy z canpolnierozpakowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 12:00
-
A oto nasz kącik dla Wiktora
pościel póki co narzucona bo czekam na ostateczne pranie no i zamowiona kołdrę i podusię
choc na początku otulacz będzie
Przepraszam ze bokiem ale tak mi z Tel wkleja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d4dc06ec9f2.jpgkamciaelcia, bbeczka91, mmargol, _izunia_, Strazaczka1990, Angela89, Pysiaczek89, alinka, żabka04, Lusia8998, marta258, martta, AJrin, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia, one na tych koszach promocyjnych były? dziś byłam na zakupach i nic takiego dla małych dzieci nie było
nakładki dyszkę kosztują na allegro więc mogę dać -
nick nieaktualnyWitam sie w 28 tygodniu
To juz 7 miesiac i III trymestr
Co prawda witamy go z kolejnym atakiem kolki nerkowejwczoraj w nocy sie zaczelo, juz mialam jechac na IP, ale po kilku godzinach leki zadzialaly i usnelam z tego bolu ehh. Dzis jest lepiej, ale biore rozkurczowe zeby nie ryzykowac.
Trzymam kciuki za nasze szpitalne dziewczyny, za wizytujace i za cala reszte, zeby nie bylo juz niemilych niespodzianek.
Czas sie ponudzic w tej ciazy,bo potem to juz bedziemy mialy zajecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 12:21
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie kupujcie rzeczy, które w ogóle mogą się wam nie przydać. Zostawicie w sklepach mnóstwo kasy, a potem będziecie się próbować pozbyć nawet nie rozpakowanych rzeczy. Nakładki na sutki to głupota, która praktycznie się nie sprawdza. Jak was dziecko będzie gryzło to przez nakładki tak samo boli, a tak naprawdę tylko dziecku przeszkadzają.