WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamcia te moje tez byly takie nijaki w ogole cienkie i sterczace jak wióry jakieś, masakra, okropnie wyglądały i aż mnie coś wzdrygało, że mała musi to do buzi brać
Malutka, wspolczuje, mialam podobna historie tylko to nie byl sen. Za czasow szkolnych w nocy sie obudzilam i usiadlam na lozku bo oddechu nie moglam zlapac i juz myslalam ze umre doslownie z braku powietrza, a na dniach sie dowiedzialam, ze taki chlopak z dalszej rodziny (ale sie widywalismy na okazjach rodzinnych) zmarl w nocy, zdrowy byl a po prostu znalezli go rano w lozku. No co mnie wtedy fala goraca zlapala, okropne uczucie jak sie tak fakty laczy... -
mmargol
akurat zestaw do wózka; kocyk 75x100, poduszeczki, do tego rozek oraz spiworek do fotelika
posciel do łózeczka w sumie mam...w serduszka bialo czerwone i czerwono białe, całe 3 komplety (rozek, ochraniacze i organizer)a moim zdaniem wzór tez swietny dla chłopca. Do kołyski cos szarego zamówię-mam 2 komplety żółte, wiec cos szarego znajde (bo teraz sypialnia jest szro-grafitowo-hibiskusowa) -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ksosia
póki co mam ważniejsze sprawy na głowie niz porzadki-te na pewno nie uciekną
musze sie przełamac i w końcu wybrać wzór minky...nawet jeśli już jakis znajdę, to nie moge wszystkiego skompletować w jednym wzorzea wtedy pisanie maili
Wybiera, wybieraj.
Do mnie w końcu maż zadzwonił, oczywiście zrobiłam mini afere pod tytułem "jak mogłeś dac pielęgniarkom ogórki?". On nic nie rozumie. Już pewnie robi ze mnie złą żónę, panikarę i zadymiarę, a ja... cóż... gotuje się we mnie. A wszystko idzie o ogórki.. Rzygać się chce...
Przełożyłam wizytę na przyszły poniedziałem, także już 20.06 dowiem się co tam u mojego Szkraba... Ciągle się zastanawiam czy zapisywac się ponownie do dr Pietrygi z Poznania, bo przez ten wypadek męża wizyta mi uciekła
A i dziś zrobiłam przemeblowanie i w naszej sypialni zmieści się zarówno łózeczko, jak i komoda <hurrra>!!! -
ksosia
facet nie zrozumie, ale ja bym powiedziała wprost-że nie pomyslał o cięzarnej zonie, tylko ostatnie(nie ważne czy ostatnie) ogórki obcym babom oddał!
osobiscie też uznałabym ten Poznań za znak-skoro wizyta przepadła to znak, by ja odpuscić... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam gorącą linię z koleżanką ze szpitala, aze mnie ucho boli
Madziula po glukozie czułam się okej, ale to sprawa indywidualna.
Wypatrzyłam na allegro szaro, różowo, niebieski zestaw w kratkę do wózkabędzie super wyglądał z niebieską gondolą.
Jeszcze falbanki maskujące i wyprawka zakończonaorganizera na łóżeczko nie kupuję, bo Młody będzie wszystko wyciągał. Zrobię miejsce na regaliku.
Kosmetyki tylko kupię w sierpniu.
No i kasa ze skarbówki rozeszła się w 3 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Foxik i Kamcia, ale robicie już osobne pokoje dla dzieci czy póki co w waszej sypialni gospodarujecie miejsce?
bedę starała się zrobić jak z Emilka
tzn miała swój pokój, a tam wszystkie jej graty, natomiast spała z nami w kołysce w sypialni przez 6 miesiecy, jedynie pieluszki i puderek na noc mialam w koszyczku. W dzien różnie spala, staralam sie w łózeczku, ale mąz nauczył jeżdzenia kołyska do usypiania...przeprowadzka Emilki do drugiego pokoju była sprawna i od pierwszej nocy sie uadało. Miałam nawet wrażenie, że sama lepiej spała. Niania elektr. oczywiscie stala
Teraz tez bym tak chciala, ale wyjdzie z czasem
jednak po smierci Emilki wyremontowalismy wiekszość mieszkania i jej pokój stał się nasza sypialnia
Piotrus zatem dostał nasza stara sypialnie
od razu był pomalowany na brazowo-beżowo-turkusowotak to zatem wszystko zostanie
malutkie elementy czerwone np w poscieli i w żyrandorze
Ksosia lubi tę wiadomość