WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie synek codziennie kopie, najwięcej rano i wieczorem, nawet przed chwilą fikał w brzuszku
Zazdroszczę Wam, że już możecie zrobić usg III trymestru, u mnie jeszcze trochę bo narazie jest jeszcze końcówka II, ale cierpliwie będę czekać
Dzisiaj nareszcie wzięłam się za pierwsze zakupy dla synka, narazie tylko kilka rzeczy bo kocyk, body, półpiochy, czapeczki, śliniaczek ale tak się z nich cieszę, że już nie mogę się doczekać kolejnych zakupówpod koniec czerwca wybieram się na takie większe, żeby już wszystkie ubranka mieć, a później na spokojnie poprać i wyprasować
-
Kamcia u mnie też się zazwyczaj bawi pępowiną i ciężko jest zrobić ładne zdjęcie 3d bo cień pada albo się nią zasłania
Może na następnej wizycie 23.06 da radę ładne zdjęcie zrobić
Sabinka ponawiam pytanie w którym szpitalu leżysz?
Jak się czujesz?
Sabina lubi tę wiadomość
-
Właśnie opłaciłam zamówienie z Gemini, prawie cały dzień nad tym siedziałam. Zmobilizowałam się po poście Claudiuszka(swoją drogą wielkie dzięki, że napisałaś dokładnie co zamówiłaś
). Wyszło mi niespełna ponad 330zł i niecałe 4,5 kg, a za dostawę nic nie płacę
Mam cel: do końca czerwca ogarnąć wyprawkę, tak żeby na sierpień zostały tylko meble i ewentualnie kilka ubranek, bo teraz zaczną się dopiero wyprzedaże.
Wystawiłam dziś kilka ciuchów na olx i już żałuję, że to zrobiłam. Poza jakimś zboczeńcem który napisał mi wiadomość z zapytaniem o zdjęcie w bieliźnie, dostałam kilka innych wiadomości, każda z pytaniem czy jest możliwa zamiana. No kuźwa, jakby była, to bym to zaznaczyła w ogłoszeniu. Ehh...claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie spie od 3, brawo ja!
Przywitam sie wiec w ten pochmurny ale mily dzien.
Wystawie posciel na balkon i bedzie mi przyjemniej
Bbeczka ludzie czasami potrzebuja jasnych informacji. Moze jak masz mozliwosc edytowanIa tego co napisalas to wpisz "nie zamieniam sie". Nie wiem co doradzic ze zboczencem, a to flejtuch niedobry! A fe !
Wyslij mu moze cos glupiego typu "swinia w bieliznie". Podejrzewam ze w necie jest masa takich glupitkich memow.
Sorrki za tak nieracjonalne "podpowiedzi", ale po dwoch dniach nabuzowania i bojowego nastroju mam dzis GLUPAWKE...
Niestety od rana (a wlasciwie nocy) natrafilam na artykul o autyzmie, szczepieniach, itp.
Media taka panike sieja ze strach dzieci miec... Jestem zla na ten system. Swiat byl chyba lepszy bez internetu..... -
nick nieaktualny_izunia_ wrote:Kamcia u mnie też się zazwyczaj bawi pępowiną i ciężko jest zrobić ładne zdjęcie 3d bo cień pada albo się nią zasłania
Może na następnej wizycie 23.06 da radę ładne zdjęcie zrobić
Sabinka ponawiam pytanie w którym szpitalu leżysz?
Jak się czujesz?położne są ok. Problem jest z lekarzami. Dwóch akurat jest na l4 i tylko jeden z tych co dyzuruja wie co robi. Obsada dramatyczna. A na oddziale jesteśmy teraz we 4.
Ja czuję się dobrze. Magnez pomógł, brzuch jest miękki, nic nie boli, Karol szaleje jakby go tam bylo dwochwięc mi dobrze
ostatnio wcale nie widziałam jego ruchów, myślałam ze jest duzy a tu po prostu macicy była tak twarda.
-
Hej hej
Ksosiu bo przez kolano i w tyłek. Nie czytaj i nie martw się za wczasu. Myśl o tym, co tu i teraz.
U nas jakose bez słoneczka, oby nie padało. Miałam robić pranie wózka, ubranek, ale chyba nie zaryzykuję, bo może padać, a nie lubię suszyć ubrań w mieszkaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 07:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbabeczka, ja ostatnio też wystawiłam kilka swoich rzeczy i ciągle piszą czy nie zejdę z ceny, no przecież nie będę oddawać rzeczy w dobrym stanie za darmo
u nas dzisiaj piękna pogoda, słońcezaraz zabiorę się za przeglądanie rzeczy, może coś kupię, bo jak tak piszecie ile apteka kosztuje to trochę strach
i sobie kawkuję, naprawdę cieszę się że karmiąc piersią będę mogła pić dalej, bo wszyscy straszyli, że mam odstawić...
wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka - poszłam do rossmanna dosłownie po pastę do zębów, ustawiam się w kolejkę, a przede mną była jakiś pani która już wyłożyła swoje zakupy a kasjerka do niej "pozwoli pani że najpierw skasuję panią w ciąży" nosz minutkę bym poczekała, zwłaszcza że nie miała dużo rzeczy, ale trzeba korzystać z okazji_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się przy kawce. Pierworodny już w przedszkolu, Małż śpi w najlepsze.
U nas pogoda wątpliwa. Zachmurzone niebo, ale bezwietrznie i dość przyjemnie. Zapowiada się deszczyk. Jutro już drukuje pracę magisterską i największy ciężar z głowy...
W sobotę leniuchowanie na wyspach, a po powrocie obrona, remoncik w domku i pranie wózka.
Dostałam od sąsiadki w gratisie przewijak i wpadłam na pomysł, że zamontuje go do biureczka które mieliśmy wyrzucić. Będę miała tam od razu miejsce na pojemnik i dorobię u mamy organizer na maszynie.