X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    W Gorzowie są tylko 3 linie tramwajowe :Dtam się nie boję

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ja jeszcze nie umówiona ba usg 3.trymesttu. z echo serca nic jeszcze nie wiadomo (a mialabym prenatalne ). Ewentualnie będzie u nas z moim ulubionym ordynatorem. Nawet prywatne nie umówione bo nie wiem kiedy w innym gabinecie. ..
    ja się umówiłam do lekarza, który jest bardzo chwalony na wątku bielskich ciężarówek, więc zobaczymy czy faktycznie tak jest ;) jak mi powie że za późno przyszłam to zwalę na babę w rejestracji, o!

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba dobrze, że się odmeldowalas :) bo już sie martwilam że szpital, teściowa i budowa domu pochłonęły Cię na maksa.

Co do koszul to dla mnie te na guziki to był koszmar, rozpinanie tego i zapinanie co chwila porażka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia Gorzów ma u mnie minusa i mam focha do dziś po warsztatach "mamo to ja", bo nie miałam gdzie zaparkować. Hotel FIGARO czy jak mu tam życzył sobie zapłaty za parking, w pobliżu była tylko askana, również płatna... więc zaparkowałam na jakimś osiedlu, a że stal nie lubi falubazu, a moja mieścina to raczej falubaz to nawet sobie nie wyobrazasz jak się bałam o moją strzałę! :) Na szczęście wszystko dobrze się skończyło a na lotosie jeszcze hot doga zjadłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Poznaniu to parkuje na samym poczatku - bo tam mam uczenie - i dalej w tramwaj wsiadam :D Taki stres to u mnie wywowłuje :D dlatego podróż do meża to dla mnie naprawdę duży wyczyn... i mogę to chyba nazwać miłością :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Lekarze i tak liczą skończone tygodnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba już wszystko jasne! :)
    Mnie wczoraj wyjątkowo teście irytowali... Nie mam pojecia czemu... samą obecnością. Ci ludzie nigdy mi nic złego n ie zrobili... ale oni są już starsi i mają swoje dziwne gadanie... i swój specyficzny zapach... a ja byłam wyjątkowo rozdrażniona... więc naprawdę Cię rozumiem, ale ważne że chłopaki zdrowe! :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf nie powinno byc za pozno. Moj lekarz powiedzial ze najlepiej po 30 tc. Ja bede miala pewnie 32-33 tc . Ja sie dopiero zastanawiam czy to nie za pozno :D

agatia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, tak też lekarzom zawsze mówię ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, mnie zapisali na 12 licpa ;D

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf mi ginka kazała robić III trym po.30 tc więc mam 30+2. A 31+0 wizyta u mojej gin.
    Ale moja mała daje w brzuchu, jeszcze tak to mi nie falowała, co ona wyprawia to szok. Ale tak jak synek wybrała lewą stronę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Przy okazji Angela jeśli ktoś Ci się wpieprzył pod samochód albo zrobi to w środe... i będzie to czarne auto (nie podam marki, żeby nie zostać niesłusznie oskarżoną:P) to PRZEPRASZAM! Ja po prostu boję się jeździć z TRAMWAJAMI! :)

Haha :P Tramwaje nie są złe :P Ale bede miała na uwadze aby nie wychodzić z domku

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf to bedziemy miec bardzo podobny termin, ja swoj poznam na nastenpej wizycie takiej przed wyjazdem na wakacje :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, mam tylko nadzieję że coś będzie widać na 3d ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam usg 3 trymestru w czwartek.. usg od początku o 3-4 dni do przodu. Według lekarza pięknie będzie wszystko widać.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Dla mnie Gorzów to tez porażka ale mam sentyment -tam jest moje LO oraz licencjat robiłam
    Poznań poznałam z Emilka ale często z mężem przesiadalismy się na początku miasta :D
    Ja to mam mniej cierpliwości do kombinowania z parkowaniem i zawracaniem :D zwłaszcza pod zakaz tego nie zrobię *a mąż tak )
    Kiedyś wjechalo mi się do Wawy :D ciemno. Lało. Nawigacja siadła. ..dałam rade

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf twgo nigdy nie wiadomo, ja na ostatniej wizycie liczylam na super fotke 3d ale mala ma hlowe na dole i tak lezala ze nijak sie nie dalo jej buzki uchwycic :-(
    w lipcu nagramy 4d na plytke :D oby wspolpracowala, plyte caly czas nosze awaryjnie w razie jakby dobrze lezala :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi 2 wizyty z rzędu dupsko pokazywał, a na trzeciej wtulił się w łożysko tak że zdjęcie z profilu udąło się zrobić, ale tak niefortunnie wyszło, jakby miał czarne włosy. Ja blondynka... mąż blondyn... no cóż... poprosił o testy na ojcostwo:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój cały dzień cicho siedział, już się zaczęłam martwić, bo nie reagował nawet na kawę i czekoladę, teraz zaczyna się rozkręcać jak się szykuję do spania :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u nas to ostatnio pepowina była najciekawsza wiec nadal ładnego zdjęcia nie mamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 22:16

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1233 1234 1235 1236 1237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ