X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    W Gorzowie są tylko 3 linie tramwajowe :Dtam się nie boję

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ja jeszcze nie umówiona ba usg 3.trymesttu. z echo serca nic jeszcze nie wiadomo (a mialabym prenatalne ). Ewentualnie będzie u nas z moim ulubionym ordynatorem. Nawet prywatne nie umówione bo nie wiem kiedy w innym gabinecie. ..
    ja się umówiłam do lekarza, który jest bardzo chwalony na wątku bielskich ciężarówek, więc zobaczymy czy faktycznie tak jest ;) jak mi powie że za późno przyszłam to zwalę na babę w rejestracji, o!

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba dobrze, że się odmeldowalas :) bo już sie martwilam że szpital, teściowa i budowa domu pochłonęły Cię na maksa.

Co do koszul to dla mnie te na guziki to był koszmar, rozpinanie tego i zapinanie co chwila porażka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia Gorzów ma u mnie minusa i mam focha do dziś po warsztatach "mamo to ja", bo nie miałam gdzie zaparkować. Hotel FIGARO czy jak mu tam życzył sobie zapłaty za parking, w pobliżu była tylko askana, również płatna... więc zaparkowałam na jakimś osiedlu, a że stal nie lubi falubazu, a moja mieścina to raczej falubaz to nawet sobie nie wyobrazasz jak się bałam o moją strzałę! :) Na szczęście wszystko dobrze się skończyło a na lotosie jeszcze hot doga zjadłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Poznaniu to parkuje na samym poczatku - bo tam mam uczenie - i dalej w tramwaj wsiadam :D Taki stres to u mnie wywowłuje :D dlatego podróż do meża to dla mnie naprawdę duży wyczyn... i mogę to chyba nazwać miłością :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Lekarze i tak liczą skończone tygodnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba już wszystko jasne! :)
    Mnie wczoraj wyjątkowo teście irytowali... Nie mam pojecia czemu... samą obecnością. Ci ludzie nigdy mi nic złego n ie zrobili... ale oni są już starsi i mają swoje dziwne gadanie... i swój specyficzny zapach... a ja byłam wyjątkowo rozdrażniona... więc naprawdę Cię rozumiem, ale ważne że chłopaki zdrowe! :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf nie powinno byc za pozno. Moj lekarz powiedzial ze najlepiej po 30 tc. Ja bede miala pewnie 32-33 tc . Ja sie dopiero zastanawiam czy to nie za pozno :D

agatia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, tak też lekarzom zawsze mówię ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, mnie zapisali na 12 licpa ;D

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf mi ginka kazała robić III trym po.30 tc więc mam 30+2. A 31+0 wizyta u mojej gin.
    Ale moja mała daje w brzuchu, jeszcze tak to mi nie falowała, co ona wyprawia to szok. Ale tak jak synek wybrała lewą stronę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Przy okazji Angela jeśli ktoś Ci się wpieprzył pod samochód albo zrobi to w środe... i będzie to czarne auto (nie podam marki, żeby nie zostać niesłusznie oskarżoną:P) to PRZEPRASZAM! Ja po prostu boję się jeździć z TRAMWAJAMI! :)

Haha :P Tramwaje nie są złe :P Ale bede miała na uwadze aby nie wychodzić z domku

• mmargol Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf to bedziemy miec bardzo podobny termin, ja swoj poznam na nastenpej wizycie takiej przed wyjazdem na wakacje :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, mam tylko nadzieję że coś będzie widać na 3d ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam usg 3 trymestru w czwartek.. usg od początku o 3-4 dni do przodu. Według lekarza pięknie będzie wszystko widać.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Dla mnie Gorzów to tez porażka ale mam sentyment -tam jest moje LO oraz licencjat robiłam
    Poznań poznałam z Emilka ale często z mężem przesiadalismy się na początku miasta :D
    Ja to mam mniej cierpliwości do kombinowania z parkowaniem i zawracaniem :D zwłaszcza pod zakaz tego nie zrobię *a mąż tak )
    Kiedyś wjechalo mi się do Wawy :D ciemno. Lało. Nawigacja siadła. ..dałam rade

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf twgo nigdy nie wiadomo, ja na ostatniej wizycie liczylam na super fotke 3d ale mala ma hlowe na dole i tak lezala ze nijak sie nie dalo jej buzki uchwycic :-(
    w lipcu nagramy 4d na plytke :D oby wspolpracowala, plyte caly czas nosze awaryjnie w razie jakby dobrze lezala :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi 2 wizyty z rzędu dupsko pokazywał, a na trzeciej wtulił się w łożysko tak że zdjęcie z profilu udąło się zrobić, ale tak niefortunnie wyszło, jakby miał czarne włosy. Ja blondynka... mąż blondyn... no cóż... poprosił o testy na ojcostwo:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój cały dzień cicho siedział, już się zaczęłam martwić, bo nie reagował nawet na kawę i czekoladę, teraz zaczyna się rozkręcać jak się szykuję do spania :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u nas to ostatnio pepowina była najciekawsza wiec nadal ładnego zdjęcia nie mamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 22:16

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1233 1234 1235 1236 1237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ