WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja jeszcze nie umówiona ba usg 3.trymesttu. z echo serca nic jeszcze nie wiadomo (a mialabym prenatalne ). Ewentualnie będzie u nas z moim ulubionym ordynatorem. Nawet prywatne nie umówione bo nie wiem kiedy w innym gabinecie. ..
jak mi powie że za późno przyszłam to zwalę na babę w rejestracji, o!
-
nick nieaktualnyKamcia Gorzów ma u mnie minusa i mam focha do dziś po warsztatach "mamo to ja", bo nie miałam gdzie zaparkować. Hotel FIGARO czy jak mu tam życzył sobie zapłaty za parking, w pobliżu była tylko askana, również płatna... więc zaparkowałam na jakimś osiedlu, a że stal nie lubi falubazu, a moja mieścina to raczej falubaz to nawet sobie nie wyobrazasz jak się bałam o moją strzałę!
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło a na lotosie jeszcze hot doga zjadłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba już wszystko jasne!
Mnie wczoraj wyjątkowo teście irytowali... Nie mam pojecia czemu... samą obecnością. Ci ludzie nigdy mi nic złego n ie zrobili... ale oni są już starsi i mają swoje dziwne gadanie... i swój specyficzny zapach... a ja byłam wyjątkowo rozdrażniona... więc naprawdę Cię rozumiem, ale ważne że chłopaki zdrowe! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Przy okazji Angela jeśli ktoś Ci się wpieprzył pod samochód albo zrobi to w środe... i będzie to czarne auto (nie podam marki, żeby nie zostać niesłusznie oskarżoną
) to PRZEPRASZAM! Ja po prostu boję się jeździć z TRAMWAJAMI!
HahaTramwaje nie są złe
Ale bede miała na uwadze aby nie wychodzić z domku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia
Dla mnie Gorzów to tez porażka ale mam sentyment -tam jest moje LO oraz licencjat robiłam
Poznań poznałam z Emilka ale często z mężem przesiadalismy się na początku miasta
Ja to mam mniej cierpliwości do kombinowania z parkowaniem i zawracaniemzwłaszcza pod zakaz tego nie zrobię *a mąż tak )
Kiedyś wjechalo mi się do Wawyciemno. Lało. Nawigacja siadła. ..dałam rade
-
lrf twgo nigdy nie wiadomo, ja na ostatniej wizycie liczylam na super fotke 3d ale mala ma hlowe na dole i tak lezala ze nijak sie nie dalo jej buzki uchwycic
w lipcu nagramy 4d na plytkeoby wspolpracowala, plyte caly czas nosze awaryjnie w razie jakby dobrze lezala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny