X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ciągle zastanawiam cz biały przewijak to dobry pomysł, ale mojemu mężowi tak się podobał, że nie mogłam mu odmówić i tak coś będziemy na niego kłaść, później pewnie w ruch pójdzie łóżko/kanapa :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossmann pod tym względem jest super, zawsze mnie wyczają w kolejce i zapraszają na początek :) miłe to.

_izunia_ lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF my mielismyr biały i nic się nie brudzil, przecieralam na mokro, ale po długim użytkowaniu gąbka nam ze środka wylazła ;) niestety, jak Mlodyr miał 11 mc łóżeczko poszło do piwnicy, a przewijak do kosza. Mój kręgosłup odczuł przewijanie nanwersalce ;)
    Teraz też kupiłam biały przewijak w serduszka :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, u mnie nie zawsze to działa, a kupuję dość często w rossmannie, póki co dwa razy zostałam przepuszczona - zależy od kasjerki ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossman jest przyjazny ciężarnym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się ciągle zastanawiam cz biały przewijak to dobry pomysł, ale mojemu mężowi tak się podobał, że nie mogłam mu odmówić i tak coś będziemy na niego kłaść, później pewnie w ruch pójdzie łóżko/kanapa :P

Ja mam beżowy, ale i tak flanelkę na nim będę kładła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Rossman jest przyjazny ciężarnym :)

U nas w Rossmanie od razu jak zobaczą kasjerki to krzyczą, że "ciężarówki" najpierw. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, ostatnio mi się w rossmannie wprosił jakiś dres, bo chyba mu się śpieszyło (bo prezerwatywy kupował), ani be ani ce, kasjerka też mu nic nie powiedziała, bo on przecież jedną rzecz kupuje, a ja mam pełen koszyk ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    haha, ostatnio mi się w rossmannie wprosił jakiś dres, bo chyba mu się śpieszyło (bo prezerwatywy kupował), ani be ani ce, kasjerka też mu nic nie powiedziała, bo on przecież jedną rzecz kupuje, a ja mam pełen koszyk ;)
    Dres miał zakup pierwszej potrzeby ;)

Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej przepuścić ;) tylko jak jestem z mężem zawsze takich typów na głos komentuję, a od kiedy w rossmannie można wina kupować to tym bardziej się śmieję z tego połączenia ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 08:38

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę pochwalić, że wczoraj jechałam autobusem rzadko jeżdżę i taki starszy Pan mi ustąpił miejsca i to z dalszego rzędu, z przodu były "miłe Panie" młodsze od tego Pana, ale niestety wszystkie z wadami wzroku.
    Odmawiałam, ale on i tak wstał, więc siadłam,tak mnie zdziwił, że 2 razy mu dziękowałam:)

agatia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poruszałam się wczoraj na ćwiczeniach w sr i znowu jak diabli mnie boli to spojenie tzn. jeśli to to, bo.dopiero 22.06 zapytam o to gin. A ddziś tyle mam roboty:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, mnie kiedyś starszy pan też chciał ustąpić miejsca, ale ja nalegałam żeby siedział dalej, to usiadł, a zaraz kolejny chciał wstać ;D dobrze że jechałam tylko jeden przystanek ;) a tak to najczęściej młodzież szkolna mi miejsca ustępuje albo studenci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeżdżę bardzo, bardzo rzadko teraz właśnie na ćwiczenia ze sr, bo mąż nie wyrabia się z pracy. Ten Pan ani myślał usiąść, a już widziałam chętne babinki, też długo nie jechałam, ale miło mi było. To drugi raz gdy mi ktoś ustąpił w tej ciąży, a ostatni raz był oj jeszcze w 4/5 msc w kolejce na Kasprowy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem niestety skazana na komunikację miejską, czasem musiałam postać, a jak jest duszno to na prawdę ciężko się oddycha, wtedy zaczynam robić wdechy i wydechy jak w szkole rodzenia to wszyscy myślą, że będę mdlała, a na przystanku jak chcę grzecznie wejść to te stare babulinki pchają się jakby to walka o przeżycie była, raz byłam świadkiem jak dziadek złapał za kaptur jednego chłopaka i ciągnie z całych sił, aż wstał i sobie mógł usiąść. A mówią że młodzież niewychowana :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba będzie lał deszcz, bo mój synuś wczoraj poszedł spać o 21 i nadal śpi :) ma melodię do spania, ale w takie pochmurne dzionki wyjątkowo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nadzieję, że zacznie padać dopiero w nocy, bo mam jazdy a nie lubię jeździć w deszczu, a później chętnie bym się z mężem na spacer wybrała ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie
    od rana na telefonie :)
    Deszcz pada z przerwami-a kiedy pada, to słychać po maszynach za oknem, roboty przerywaja na czas ulewy
    Prawdopodobnie juz dzis dostane przesyłkę ze swoim zestawem minky :D szybko uszyli podusie :) az nie moge sie doczekać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf też mam nadzieję, że wieczorem dopiero popada, bo muszę lecieć do sklepów. Ale w takim tempie, to się szybko nie wygramolimy, bo Młody smacznie śpi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczyna mi się włączać syndrom wicia gniazda, mam kilka bibelotów w kuchni, jeszcze po teściach niby pamiątki z wakacji, ale marzyłam żeby się tego pozbyć od dawna, spakuję w worek i niech mąż decyduje co z tym zrobić, tylko żeby nikt się nie obraził z powodu kurzołapaczy!

‹‹ 1235 1236 1237 1238 1239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ