WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LRF my mielismyr biały i nic się nie brudzil, przecieralam na mokro, ale po długim użytkowaniu gąbka nam ze środka wylazła
niestety, jak Mlodyr miał 11 mc łóżeczko poszło do piwnicy, a przewijak do kosza. Mój kręgosłup odczuł przewijanie nanwersalce
Teraz też kupiłam biały przewijak w serduszka_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się ciągle zastanawiam cz biały przewijak to dobry pomysł, ale mojemu mężowi tak się podobał, że nie mogłam mu odmówić i tak coś będziemy na niego kłaść, później pewnie w ruch pójdzie łóżko/kanapa
Ja mam beżowy, ale i tak flanelkę na nim będę kładła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:haha, ostatnio mi się w rossmannie wprosił jakiś dres, bo chyba mu się śpieszyło (bo prezerwatywy kupował), ani be ani ce, kasjerka też mu nic nie powiedziała, bo on przecież jedną rzecz kupuje, a ja mam pełen koszyk
Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylepiej przepuścić
tylko jak jestem z mężem zawsze takich typów na głos komentuję, a od kiedy w rossmannie można wina kupować to tym bardziej się śmieję z tego połączenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 08:38
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja muszę pochwalić, że wczoraj jechałam autobusem rzadko jeżdżę i taki starszy Pan mi ustąpił miejsca i to z dalszego rzędu, z przodu były "miłe Panie" młodsze od tego Pana, ale niestety wszystkie z wadami wzroku.
Odmawiałam, ale on i tak wstał, więc siadłam,tak mnie zdziwił, że 2 razy mu dziękowałam:)agatia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla, mnie kiedyś starszy pan też chciał ustąpić miejsca, ale ja nalegałam żeby siedział dalej, to usiadł, a zaraz kolejny chciał wstać
dobrze że jechałam tylko jeden przystanek
a tak to najczęściej młodzież szkolna mi miejsca ustępuje albo studenci
-
nick nieaktualnyJa jeżdżę bardzo, bardzo rzadko teraz właśnie na ćwiczenia ze sr, bo mąż nie wyrabia się z pracy. Ten Pan ani myślał usiąść, a już widziałam chętne babinki, też długo nie jechałam, ale miło mi było. To drugi raz gdy mi ktoś ustąpił w tej ciąży, a ostatni raz był oj jeszcze w 4/5 msc w kolejce na Kasprowy:)
-
nick nieaktualnyja jestem niestety skazana na komunikację miejską, czasem musiałam postać, a jak jest duszno to na prawdę ciężko się oddycha, wtedy zaczynam robić wdechy i wydechy jak w szkole rodzenia to wszyscy myślą, że będę mdlała, a na przystanku jak chcę grzecznie wejść to te stare babulinki pchają się jakby to walka o przeżycie była, raz byłam świadkiem jak dziadek złapał za kaptur jednego chłopaka i ciągnie z całych sił, aż wstał i sobie mógł usiąść. A mówią że młodzież niewychowana
-
nick nieaktualny
-
Witam sie
od rana na telefonie
Deszcz pada z przerwami-a kiedy pada, to słychać po maszynach za oknem, roboty przerywaja na czas ulewy
Prawdopodobnie juz dzis dostane przesyłkę ze swoim zestawem minkyszybko uszyli podusie
az nie moge sie doczekać
-
nick nieaktualnyzaczyna mi się włączać syndrom wicia gniazda, mam kilka bibelotów w kuchni, jeszcze po teściach niby pamiątki z wakacji, ale marzyłam żeby się tego pozbyć od dawna, spakuję w worek i niech mąż decyduje co z tym zrobić, tylko żeby nikt się nie obraził z powodu kurzołapaczy!