X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ciągle zastanawiam cz biały przewijak to dobry pomysł, ale mojemu mężowi tak się podobał, że nie mogłam mu odmówić i tak coś będziemy na niego kłaść, później pewnie w ruch pójdzie łóżko/kanapa :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossmann pod tym względem jest super, zawsze mnie wyczają w kolejce i zapraszają na początek :) miłe to.

_izunia_ lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF my mielismyr biały i nic się nie brudzil, przecieralam na mokro, ale po długim użytkowaniu gąbka nam ze środka wylazła ;) niestety, jak Mlodyr miał 11 mc łóżeczko poszło do piwnicy, a przewijak do kosza. Mój kręgosłup odczuł przewijanie nanwersalce ;)
    Teraz też kupiłam biały przewijak w serduszka :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, u mnie nie zawsze to działa, a kupuję dość często w rossmannie, póki co dwa razy zostałam przepuszczona - zależy od kasjerki ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossman jest przyjazny ciężarnym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się ciągle zastanawiam cz biały przewijak to dobry pomysł, ale mojemu mężowi tak się podobał, że nie mogłam mu odmówić i tak coś będziemy na niego kłaść, później pewnie w ruch pójdzie łóżko/kanapa :P

Ja mam beżowy, ale i tak flanelkę na nim będę kładła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Rossman jest przyjazny ciężarnym :)

U nas w Rossmanie od razu jak zobaczą kasjerki to krzyczą, że "ciężarówki" najpierw. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, ostatnio mi się w rossmannie wprosił jakiś dres, bo chyba mu się śpieszyło (bo prezerwatywy kupował), ani be ani ce, kasjerka też mu nic nie powiedziała, bo on przecież jedną rzecz kupuje, a ja mam pełen koszyk ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    haha, ostatnio mi się w rossmannie wprosił jakiś dres, bo chyba mu się śpieszyło (bo prezerwatywy kupował), ani be ani ce, kasjerka też mu nic nie powiedziała, bo on przecież jedną rzecz kupuje, a ja mam pełen koszyk ;)
    Dres miał zakup pierwszej potrzeby ;)

Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej przepuścić ;) tylko jak jestem z mężem zawsze takich typów na głos komentuję, a od kiedy w rossmannie można wina kupować to tym bardziej się śmieję z tego połączenia ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 08:38

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę pochwalić, że wczoraj jechałam autobusem rzadko jeżdżę i taki starszy Pan mi ustąpił miejsca i to z dalszego rzędu, z przodu były "miłe Panie" młodsze od tego Pana, ale niestety wszystkie z wadami wzroku.
    Odmawiałam, ale on i tak wstał, więc siadłam,tak mnie zdziwił, że 2 razy mu dziękowałam:)

agatia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poruszałam się wczoraj na ćwiczeniach w sr i znowu jak diabli mnie boli to spojenie tzn. jeśli to to, bo.dopiero 22.06 zapytam o to gin. A ddziś tyle mam roboty:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, mnie kiedyś starszy pan też chciał ustąpić miejsca, ale ja nalegałam żeby siedział dalej, to usiadł, a zaraz kolejny chciał wstać ;D dobrze że jechałam tylko jeden przystanek ;) a tak to najczęściej młodzież szkolna mi miejsca ustępuje albo studenci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeżdżę bardzo, bardzo rzadko teraz właśnie na ćwiczenia ze sr, bo mąż nie wyrabia się z pracy. Ten Pan ani myślał usiąść, a już widziałam chętne babinki, też długo nie jechałam, ale miło mi było. To drugi raz gdy mi ktoś ustąpił w tej ciąży, a ostatni raz był oj jeszcze w 4/5 msc w kolejce na Kasprowy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem niestety skazana na komunikację miejską, czasem musiałam postać, a jak jest duszno to na prawdę ciężko się oddycha, wtedy zaczynam robić wdechy i wydechy jak w szkole rodzenia to wszyscy myślą, że będę mdlała, a na przystanku jak chcę grzecznie wejść to te stare babulinki pchają się jakby to walka o przeżycie była, raz byłam świadkiem jak dziadek złapał za kaptur jednego chłopaka i ciągnie z całych sił, aż wstał i sobie mógł usiąść. A mówią że młodzież niewychowana :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba będzie lał deszcz, bo mój synuś wczoraj poszedł spać o 21 i nadal śpi :) ma melodię do spania, ale w takie pochmurne dzionki wyjątkowo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nadzieję, że zacznie padać dopiero w nocy, bo mam jazdy a nie lubię jeździć w deszczu, a później chętnie bym się z mężem na spacer wybrała ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie
    od rana na telefonie :)
    Deszcz pada z przerwami-a kiedy pada, to słychać po maszynach za oknem, roboty przerywaja na czas ulewy
    Prawdopodobnie juz dzis dostane przesyłkę ze swoim zestawem minky :D szybko uszyli podusie :) az nie moge sie doczekać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf też mam nadzieję, że wieczorem dopiero popada, bo muszę lecieć do sklepów. Ale w takim tempie, to się szybko nie wygramolimy, bo Młody smacznie śpi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczyna mi się włączać syndrom wicia gniazda, mam kilka bibelotów w kuchni, jeszcze po teściach niby pamiątki z wakacji, ale marzyłam żeby się tego pozbyć od dawna, spakuję w worek i niech mąż decyduje co z tym zrobić, tylko żeby nikt się nie obraził z powodu kurzołapaczy!

‹‹ 1235 1236 1237 1238 1239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ