X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu mężowi nadal nie przeszło, ciągle dostaję smsy z OPRem za wspinanie się po szafkach w celu ich umycia! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Coś się nasza druga bliźniakowa mama nie odzywa....Pirelko..
    Właśnie napisałam wiadomość wyżej przed chwilą :)

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    bo takich rzeczy nie mówi sie męzowi
    a jakby sam spytał, skad te bibeloty , to mogklas powiedzieć, ze kot pozwalał z szafek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Pirelko wywołałam Cię
    Złe samopoczucie zwal na pogodę. Nosisz dwie księżniczki więc teraz brzusio będzie już rósł bardzo intensywnie. Dentystę też w końcu ogarniesz, dasz radę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, ja mu tylko kazałam zdecydować co robimy z tymi bibelotami, nic mu o skakaniu po szafkach nie powiedziałam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ha ha Pirelko wywołałam Cię
    Złe samopoczucie zwal na pogodę. Nosisz dwie księżniczki więc teraz brzusio będzie już rósł bardzo intensywnie. Dentystę też w końcu ogarniesz, dasz radę.
    Samopoczucie nie jest złe.. miałam grosze dni, ale teraz jest ok. Po prostu strasznie aktywnie było w weekend.

Gorzej z psychiką i finansami. Ja już chciałabym by było po wszystkim, po porodzie, dentyście i ginekologu. Wiem, że już niedługo ale jesteśmy w lesie i nie wiem jak i kiedy się za to zabierzemy szczerze.. jeszcze mąż teraz chce zmieniać/ próbować z inną pracą i też mnie to martwi czy się uda, czy bez kasy nie zostaniemy :/

O dzieci się martwię czy jakiś wad nie będzie itd. Serio mam dość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie, że wszędzie widzę R.Lewandowskiego, nie zdziwię się, że jak ktoś zapuka do drzwi to będzie on.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, jednego mam nawet pod domem ;D
    ok, zbieram się na miasto, pewnie wrócę dopiero późnym po południem ;)

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Mam wrażenie, że wszędzie widzę R.Lewandowskiego, nie zdziwię się, że jak ktoś zapuka do drzwi to będzie on.
    Ja też... on jest teraz wszędzie :P

bisacz lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane kiedyś kilka mies temu któraś pisała jak obliczyć potencjalny wzrost dziecka ze wzrostu matki i ojca... Wiem że i moj i brata się sprawdził więc chciałam z ciekawości zobaczyć czy mój bąbel będzie krasnalem po mamie:P macie może ten wzór?

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko kochana na pewno wszystko będzie dobrze i urodzisz dwie zdrowe i śliczne córeczki. Za nami już dwie trzecie ciąży więc nim się obejrzymy będzie wrzesień no i mówię Ci pogoda też robi swoje, jest tak ponuro, że mi się z kanapy nie chce wstać od rana.
    Zmiana pracy męża, szczególnie teraz jest dość ryzykowna ale wszystkie będziemy trzymać kciuki żeby to była zmiana na lepsze :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    bardzo rozumnego masz męzulka ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Pirelko kochana na pewno wszystko będzie dobrze i urodzisz dwie zdrowe i śliczne córeczki. Za nami już dwie trzecie ciąży więc nim się obejrzymy będzie wrzesień no i mówię Ci pogoda też robi swoje, jest tak ponuro, że mi się z kanapy nie chce wstać od rana.
    Zmiana pracy męża, szczególnie teraz jest dość ryzykowna ale wszystkie będziemy trzymać kciuki żeby to była zmiana na lepsze :)
    No tego się obawiam, ale to wszystko chce zrobić w rozważny sposób także nie powinno być źle, ale akurat w tym momencie nie jest to odpowiedni moment tak uważam, aczkolwiek też nie chcę mu zamykać drzwi, bo wiem jak się męczy i dopóki człowiek nowego nie spróbuje nie będzie wiedzieć czy się uda.

U mnie pogoda wczoraj brzydka, deszczowo ale dziś ładniej.. a weekend był cudowny słoneczny i ciepły.

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Kochane kiedyś kilka mies temu któraś pisała jak obliczyć potencjalny wzrost dziecka ze wzrostu matki i ojca... Wiem że i moj i brata się sprawdził więc chciałam z ciekawości zobaczyć czy mój bąbel będzie krasnalem po mamie:P macie może ten wzór?

suma wzrostu mamy i taty plus 13 cm jak chłopak lub minus 13 cm jak dziewuszka, dzielimy na połówke i już ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zmienia pracę średnio co 2 lata czym doprowadza mnie do szału, ja jestem z tych co się boją ryzykować, wolę mieć mniej kasy a komfort psychiczny, że mam stałą pracę. Teraz oboje pracujemy, dobrze zarabiamy i mamy umowy na stałe i bardzo sobie to cenie, kiedyś bywało różnie. Także doskonale Cie rozumiem ale tak jak piszesz czasem trzeba spróbować żeby później nie żałować, Pirelko zobaczysz, że mu się uda :)

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ka dzisiaj byłam u dentysty, dawno tak słabo się nie czułam-pamiętam tylko, że ocknęłam się leżąca na fotelu z kompresami na czole i na karku- chyba ta pogoda tak daje w kość- duszno, parno, gorąco a za chwilę chyba jakas burza przyjdzie.
    Po dentyście postanowiłam sobie zrobić prezent "dzielny pacjent" i kupiłam 2 tuniki koszulowe, przewiewne. a co, cierpiałam !! ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która z Was z dziewczyny jest z Trojmiasta i mogłaby mi zdać relacje pogodowa?
    Bo wciaz widze, ze ktoś pisze ze pogoda do dupy, a w stolicy jest całkiem niezle.
    W Gdańsku podobno kicha. Prawda to?
    Bo jedziemy na kilka dni ;)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Mój mąż zmienia pracę średnio co 2 lata czym doprowadza mnie do szału, ja jestem z tych co się boją ryzykować, wolę mieć mniej kasy a komfort psychiczny, że mam stałą pracę. Teraz oboje pracujemy, dobrze zarabiamy i mamy umowy na stałe i bardzo sobie to cenie, kiedyś bywało różnie. Także doskonale Cie rozumiem ale tak jak piszesz czasem trzeba spróbować żeby później nie żałować, Pirelko zobaczysz, że mu się uda :)
    To ja mam właśnie takie samo podejście jak Ty. Zwłaszcza, że mamy oboje umowy na stałe i czas nieokreślony :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    ka dzisiaj byłam u dentysty, dawno tak słabo się nie czułam-pamiętam tylko, że ocknęłam się leżąca na fotelu z kompresami na czole i na karku- chyba ta pogoda tak daje w kość- duszno, parno, gorąco a za chwilę chyba jakas burza przyjdzie.
    Po dentyście postanowiłam sobie zrobić prezent "dzielny pacjent" i kupiłam 2 tuniki koszulowe, przewiewne. a co, cierpiałam !! ;-)
    O matko! To mi na przedostatniej wizycie też zrobiło się trochę słabo, ale kontaktowałam i od razu mnie posadziła, przeszło i w sumie potem już było ok. Ale też od rana czułam się nie bardzo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Która z Was z dziewczyny jest z Trojmiasta i mogłaby mi zdać relacje pogodowa?
    Bo wciaz widze, ze ktoś pisze ze pogoda do dupy, a w stolicy jest całkiem niezle.
    W Gdańsku podobno kicha. Prawda to?
    Bo jedziemy na kilka dni ;)
    Wczoraj padało cały dzień, dzisiaj pochmurno, ale lekko słońce wyziera.. stopni ok. 20-st, ale wczoraj było 12 st. Niestety tu czesto wieje co potęguje zimno, więc obowiązkowo coś ciepłego zabierzcie ze sobą.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

‹‹ 1238 1239 1240 1241 1242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ