Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu mężowi nadal nie przeszło, ciągle dostaję smsy z OPRem za wspinanie się po szafkach w celu ich umycia! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Coś się nasza druga bliźniakowa mama nie odzywa....Pirelko..
    Właśnie napisałam wiadomość wyżej przed chwilą :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    bo takich rzeczy nie mówi sie męzowi
    a jakby sam spytał, skad te bibeloty , to mogklas powiedzieć, ze kot pozwalał z szafek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Pirelko wywołałam Cię
    Złe samopoczucie zwal na pogodę. Nosisz dwie księżniczki więc teraz brzusio będzie już rósł bardzo intensywnie. Dentystę też w końcu ogarniesz, dasz radę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, ja mu tylko kazałam zdecydować co robimy z tymi bibelotami, nic mu o skakaniu po szafkach nie powiedziałam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ha ha Pirelko wywołałam Cię
    Złe samopoczucie zwal na pogodę. Nosisz dwie księżniczki więc teraz brzusio będzie już rósł bardzo intensywnie. Dentystę też w końcu ogarniesz, dasz radę.
    Samopoczucie nie jest złe.. miałam grosze dni, ale teraz jest ok. Po prostu strasznie aktywnie było w weekend.

Gorzej z psychiką i finansami. Ja już chciałabym by było po wszystkim, po porodzie, dentyście i ginekologu. Wiem, że już niedługo ale jesteśmy w lesie i nie wiem jak i kiedy się za to zabierzemy szczerze.. jeszcze mąż teraz chce zmieniać/ próbować z inną pracą i też mnie to martwi czy się uda, czy bez kasy nie zostaniemy :/

O dzieci się martwię czy jakiś wad nie będzie itd. Serio mam dość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie, że wszędzie widzę R.Lewandowskiego, nie zdziwię się, że jak ktoś zapuka do drzwi to będzie on.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, jednego mam nawet pod domem ;D
    ok, zbieram się na miasto, pewnie wrócę dopiero późnym po południem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Mam wrażenie, że wszędzie widzę R.Lewandowskiego, nie zdziwię się, że jak ktoś zapuka do drzwi to będzie on.
    Ja też... on jest teraz wszędzie :P

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane kiedyś kilka mies temu któraś pisała jak obliczyć potencjalny wzrost dziecka ze wzrostu matki i ojca... Wiem że i moj i brata się sprawdził więc chciałam z ciekawości zobaczyć czy mój bąbel będzie krasnalem po mamie:P macie może ten wzór?

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko kochana na pewno wszystko będzie dobrze i urodzisz dwie zdrowe i śliczne córeczki. Za nami już dwie trzecie ciąży więc nim się obejrzymy będzie wrzesień no i mówię Ci pogoda też robi swoje, jest tak ponuro, że mi się z kanapy nie chce wstać od rana.
    Zmiana pracy męża, szczególnie teraz jest dość ryzykowna ale wszystkie będziemy trzymać kciuki żeby to była zmiana na lepsze :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    bardzo rozumnego masz męzulka ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Pirelko kochana na pewno wszystko będzie dobrze i urodzisz dwie zdrowe i śliczne córeczki. Za nami już dwie trzecie ciąży więc nim się obejrzymy będzie wrzesień no i mówię Ci pogoda też robi swoje, jest tak ponuro, że mi się z kanapy nie chce wstać od rana.
    Zmiana pracy męża, szczególnie teraz jest dość ryzykowna ale wszystkie będziemy trzymać kciuki żeby to była zmiana na lepsze :)
    No tego się obawiam, ale to wszystko chce zrobić w rozważny sposób także nie powinno być źle, ale akurat w tym momencie nie jest to odpowiedni moment tak uważam, aczkolwiek też nie chcę mu zamykać drzwi, bo wiem jak się męczy i dopóki człowiek nowego nie spróbuje nie będzie wiedzieć czy się uda.

U mnie pogoda wczoraj brzydka, deszczowo ale dziś ładniej.. a weekend był cudowny słoneczny i ciepły.

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Kochane kiedyś kilka mies temu któraś pisała jak obliczyć potencjalny wzrost dziecka ze wzrostu matki i ojca... Wiem że i moj i brata się sprawdził więc chciałam z ciekawości zobaczyć czy mój bąbel będzie krasnalem po mamie:P macie może ten wzór?

suma wzrostu mamy i taty plus 13 cm jak chłopak lub minus 13 cm jak dziewuszka, dzielimy na połówke i już ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zmienia pracę średnio co 2 lata czym doprowadza mnie do szału, ja jestem z tych co się boją ryzykować, wolę mieć mniej kasy a komfort psychiczny, że mam stałą pracę. Teraz oboje pracujemy, dobrze zarabiamy i mamy umowy na stałe i bardzo sobie to cenie, kiedyś bywało różnie. Także doskonale Cie rozumiem ale tak jak piszesz czasem trzeba spróbować żeby później nie żałować, Pirelko zobaczysz, że mu się uda :)

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ka dzisiaj byłam u dentysty, dawno tak słabo się nie czułam-pamiętam tylko, że ocknęłam się leżąca na fotelu z kompresami na czole i na karku- chyba ta pogoda tak daje w kość- duszno, parno, gorąco a za chwilę chyba jakas burza przyjdzie.
    Po dentyście postanowiłam sobie zrobić prezent "dzielny pacjent" i kupiłam 2 tuniki koszulowe, przewiewne. a co, cierpiałam !! ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która z Was z dziewczyny jest z Trojmiasta i mogłaby mi zdać relacje pogodowa?
    Bo wciaz widze, ze ktoś pisze ze pogoda do dupy, a w stolicy jest całkiem niezle.
    W Gdańsku podobno kicha. Prawda to?
    Bo jedziemy na kilka dni ;)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Mój mąż zmienia pracę średnio co 2 lata czym doprowadza mnie do szału, ja jestem z tych co się boją ryzykować, wolę mieć mniej kasy a komfort psychiczny, że mam stałą pracę. Teraz oboje pracujemy, dobrze zarabiamy i mamy umowy na stałe i bardzo sobie to cenie, kiedyś bywało różnie. Także doskonale Cie rozumiem ale tak jak piszesz czasem trzeba spróbować żeby później nie żałować, Pirelko zobaczysz, że mu się uda :)
    To ja mam właśnie takie samo podejście jak Ty. Zwłaszcza, że mamy oboje umowy na stałe i czas nieokreślony :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    ka dzisiaj byłam u dentysty, dawno tak słabo się nie czułam-pamiętam tylko, że ocknęłam się leżąca na fotelu z kompresami na czole i na karku- chyba ta pogoda tak daje w kość- duszno, parno, gorąco a za chwilę chyba jakas burza przyjdzie.
    Po dentyście postanowiłam sobie zrobić prezent "dzielny pacjent" i kupiłam 2 tuniki koszulowe, przewiewne. a co, cierpiałam !! ;-)
    O matko! To mi na przedostatniej wizycie też zrobiło się trochę słabo, ale kontaktowałam i od razu mnie posadziła, przeszło i w sumie potem już było ok. Ale też od rana czułam się nie bardzo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Która z Was z dziewczyny jest z Trojmiasta i mogłaby mi zdać relacje pogodowa?
    Bo wciaz widze, ze ktoś pisze ze pogoda do dupy, a w stolicy jest całkiem niezle.
    W Gdańsku podobno kicha. Prawda to?
    Bo jedziemy na kilka dni ;)
    Wczoraj padało cały dzień, dzisiaj pochmurno, ale lekko słońce wyziera.. stopni ok. 20-st, ale wczoraj było 12 st. Niestety tu czesto wieje co potęguje zimno, więc obowiązkowo coś ciepłego zabierzcie ze sobą.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

‹‹ ‹ 1238 1239 1240 1241 1242 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: