WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:W kwestii sprzątania pierduł mobilizuję Was. Ja uwielbiam ogarniać co mam w okół, niecierpię zbieractwa i kupowania rzeczy dla posiadania tylko.
Też się wzięłam za wyrzucanie rzeczy, które niby kiedyś się przydadzą, a leżą 2 lata, a i tak później nie wiem gdzie je wcisnęłam
I czuję się lepiej, nie przytłoczona gratami... taka lekkaserio mówię
-
nick nieaktualnyChciałam dodać, że to żelazo co dostałam na razie dobrze znoszę. Ssam sobie spokojnie po śniadaniu żeby całkiem się rozpuściło, ma lekko słodki smak. Nie mam na razie po nim żadnych problemów z zatwardzeniem, a tego się bałam. Od razu po zażyciu też myję zęby, by nie zostawało na nich nic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz, ja wiem że swoich profitów nie tracę i 500+ tak czy siak się na drugie dziecko należy, ale już teraz z dwóch wypłat nie jest za ciekawie przez te wizyty u ginekologa i dentysty
więc nie wyobrażam sobie spłacać mieszkanie, robić pokoik, zakupy jak będzie tylko moja wypłata
no, ale może aż tak źle nie będzie..
-
Ja na bibeloty mam sprawdzony sposób: upss spadło i się zbiło
gorzej jak stłuc nie idzie...
Pirelko ja tez biegam co po chwila do dentystynajbardziej w kość daje mi martwa 6 i tak za bardzo nie ma teraz co z nią zrobic
dobrze ze moja ciocia jest dentystką wiec finansowo jestem uratowana
Ale jakoś to peztrwamy, dużo wizyt Ci jeszcze zostało?
U nas w Poznaniu ulewa jak diabli...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Ja na bibeloty mam sprawdzony sposób: upss spadło i się zbiło
gorzej jak stłuc nie idzie...
Pirelko ja tez biegam co po chwila do dentystynajbardziej w kość daje mi martwa 6 i tak za bardzo nie ma teraz co z nią zrobic
dobrze ze moja ciocia jest dentystką wiec finansowo jestem uratowana
Ale jakoś to peztrwamy, dużo wizyt Ci jeszcze zostało?
U nas w Poznaniu ulewa jak diabli...
Mnie też dokuczał najbardziej ten skończony kanałowy, więc wchodziłyśmy jeszcze raz, teraz mam lekarstwo to ponoszę z tydzień jeszcze może dwa i znowu wypełniamyz jednym zębem będę 6 razy
a 8 już robiłam
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj tak trochę słabiej się czuję, skocze na ryneczek i zobaczę..może zjadę sobie do Superpharmu bo fajne promocje i może coś bym kupiła.. chociaż nie chce mi się jak diabli, ale to do jutra tylko promocja, a nie wiem czy jutro zdołam jechać, bo mam i dentystę i ginekologa..
-
nick nieaktualnyWitam sie juz po kawie i porannym sprzataniu. Mialam sporo do nadrabiania i jestem zla na siebie, bo uderzylam sie w brzuch
To znaczy bardziej przetarlam rogiem drzwi, bo sie nie zmiescilam, ehh troche zabolalo i mialam czerwona kreske, ale juz praktycznie zniknela.
Maluch sie rusza, ale ja i tak panikuje, czy mu sie nic nie staloWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:13
-
nick nieaktualnyPirelko jak urodzisz to będziesz miała wyleczone ząbki więc dentystę i ginekologa będziesz miała z głowy więc jak dobrze liczę to jakieś 6 stów do przodu. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, my jak zaczynaliśmy z mężem nasze wspólne życie to finansowo było mega krucho ale daliśmy radę zresztą podobne dylematy ma miliony przyszłych mam. Żeby tylko nasze dzieciaczki były zdrowe to reszta się sama ułoży a teraz idź gdzie miałaś iść i spraw sobie jakąś przyjemność na poprawę nastroju.
Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Kurcze jak ja wam zazdroszczę ze wy macie te wszystkie sklepy apteki itp pod ręką
ja mieszkam w dzielnicy i do centrum mam 10km
co prawda do mini miasteczka obok 2/3km ale nie mam drugiego samochodu więc z moimi bólami jestem uziemiona:(. Nie mam zbytnio pomysłu na obiad :(zakupy większe dopiero jutro, a nawet ziemniaków brak
makaron ryz kasza...tylko brak pomysłu co z tym zrobić bo nie mam żadnego sosu
-
nick nieaktualnyJa byłam na ryneczku, kupiłam co najpilniejsze i chyba zjadę do galerii bo pogoda się ładna zrobiła,może uda mi się buteleczki kupić i kilka kosm. w promocji.
A to my z dzisiaj w 26 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ecb97864982.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 13:51
kamciaelcia, Anulka01, Ksosia, AISAK, claudiuszek, bbeczka91, Sabina, martta, Lusia8998, bisacz, _izunia_, Malutka92 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Moja krzywa 85 na czczo, 128 po godzinie, 117 po dwóch. Z danych od ginekologa wynika, że to ok.
?
Pirelka ja Cię z tym dentystą rozumiem doskonale, ja przed ciążą leczyłam bardzo długo zęby... a niby miałam zadbane, ale czasem przyjdzie taki moment, że się okazuje, że nie jest tak pięknie jak było wczesniej. Też byłam strasznie tym zdołowana.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się witam po wizycie, chyba jest moda na problemy szyjkowe bo okazało się że moja się skrocila z 3,66 na 3 cm, gin stwierdził że na szpital za wcześnie ale jakby mi się klucia nasilily to mam na izbę jechać. Poza tym mały waży kilogram, wody w porzadku. Kolejna wizyta za 4 tygodnie, ale chyba za 2 tyg podjade na izbę sprawdzić ta szybkę, chociaż ostatnio mi tam zmierzyli krótsza a była dłuższa, ech mam odpoczywać mogę jakiś spacer czy lekki basen. Dziś miałam pełen pakiet badań łącznie z fotelem.
Ja tylko nie wiem jakie są powody ze ta szybka się skraca.
A najlepsze ze babki mnie nie chciały zapisać na 9 sierpnia bo nie ma miejsc ale na szczęście mnie dopisaly na 7 45 masakra ale dlatego że 19 lipca up nie ma 26 są dni młodzieży więc pewnie też go nie będzie i 2 sierpnia też go nie ma dlatego tak późno ta wizyta ale co zrobię jak się będzie coś działo to na ip pojadę.bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Która z Was z dziewczyny jest z Trojmiasta i mogłaby mi zdać relacje pogodowa?
Bo wciaz widze, ze ktoś pisze ze pogoda do dupy, a w stolicy jest całkiem niezle.
W Gdańsku podobno kicha. Prawda to?
Bo jedziemy na kilka dnipirelka lubi tę wiadomość