X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z galerii, kupiłam buteleczkę na mleczko Lovi, ale była tylko jedna. Za późno zauważyłam, że jest promocja w Superpharm. Poza tym kupiłam produkty Elmex do zębów :P żel do mycia twarzy mój ukochany w super promocji i inne pierdoły :P
    A w Smyku takie promocje na ciuszki, że ledwo się oparłam nic nie kupować !

Kusiły mnie buty, ale podarowałam sobie bo są inne wydatki :/

Bolą mnie krzyże i brzuch trochę, zrobię sobie coś do jedzenia bo nie mam obiadu jeszcze i odpoczywam do wieczora. Muszę tylko po kosmetyki Avon wyskoczyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grunt żeby nie dopadł mnie ciążowy majonez ;D
    ostatnio jadę i się zatrzymałam na zielonym świetle, bo widziałam znak STOPu zaraz za sygnalizatorem na wypadek gdyby nie działała ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w H&Mie też promocja, widziałam ładne rzeczy, ale tego co chciałam nie było w odpowiednim rozmiarze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam bo mam gości:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    a ja zeschizowana jezdziłam z jednym celem-zeby mi auto nie zgasło na skrzyzowaniu :D (w elce było coś ze sprzeglem i wiecej gazu wymagała). Auto zgasło mi tylko raz :) ale tez specjalnie na egzamin zapisałam sie na bardzo rano ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF dasz radę, synuś pomoże zdać ;) ja w zeszłym roku w czerwcu miałam pierwszy i ostatni egzamin. Oblalam na.parkowwaniu równoległym, a potem nie miałam czasu na jazdy i dopuściłam.
    Mi podkłady ani w szpitalu ani w domu nie były potrzebne, nie użyłam ani 1, więc 1 paczkę kupię w szpitalu. Wystarczyły materace w majtki :)
    Ja na razie zakończyłam zakupy :)
    W lipcu kosmetyki i pod koniec pranko.
    Teraz tylko gondole wypiore.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie się lało. Więc podkłady na materac muszę kupić i do szpitala i do domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały czas coś dokładam.do koszyka w Gemini. Nie chce kupować w szpitalu, wolę sparawdzic co mam w domu, a teraz co tylko sobie przypomnę to dodaję. Ładna sumka już mi się uzbierala ;) ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina każda inna :) u mnie po cc raz chlusnęło i właściwie koniec ;)
    Ja.kosmetyki zostawiam na lipiec, bo wydam całą pensję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciała kosmetyki do minimum ograniczyć i nie wiem czy coś poza czymś do kąpieli i smarowania ciałka oraz pupki trzeba? no i krem na wiatry jak się zacznie robić zimno - nie mam pojęcia jak to się nazywa - wiem że się smaruje buzie jak się idzie na spacerek zimą ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    krem na kazdą pogodę :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja używałam krem ochronny od wiatru u mrozu z rossmana. W ogóle większość kosmetyków babydream bardzo mi odpowiada, szampon, di kąpieli, preparat na ciemieniuche. Jedynienod słońca kupuję z filtrem mineralnym musteli.
    No i ictanisept do pępka.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sabina każda inna :) u mnie po cc raz chlusnęło i właściwie koniec ;)
    Ja.kosmetyki zostawiam na lipiec, bo wydam całą pensję ;)
    Wiem. Ja rodzilam sn i długo mocno krwawilam, bratowa miała cc to podkładów nawet nie potrzebowała.

A ja kosmetyki chce wcześniej. Żeby mi ich nie wiezli w upaly. Boję się żeby się nie popsuky w transporcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:38

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, a ja myślałam że smaruje się dziecko tylko jak się wychodzi na takie mocne słońce lub mróz :D a octenisept to standard, bo on się nie tylko do pępuszka przyda, myślałam o bepanthenie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    LRF ja używałam krem ochronny od wiatru u mrozu z rossmana. W ogóle większość kosmetyków babydream bardzo mi odpowiada, szampon, di kąpieli, preparat na ciemieniuche. Jedynienod słońca kupuję z filtrem mineralnym musteli.
    No i ictanisept do pępka.
    Dokładnie. Krem ochronny z babydreama. Jest dobry.
    Ale przy naszych nalcach to chyba dopiero na mróz użyjemy. Bo przecież dzieci będą na płasko w gondolach, tam wiatr nie zajrzy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    mróz, wiatr i słońce :) dobrze myślałas
    u nas tez minimum kosmetyków
    ale my do pupki uwielbiamy puderek ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy młodej nie używałam pudru. Za bardzo się wszędzie wciska gdzie nie powinien. A przy synu czas pokaże. Na razie kupię sudocrem i bephanten.
    Do kąpieli tylko hipp.
    I tyle z kosmetyków dla syna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do oliwki nie jestem przekonana, w razie czego mamy olej kokosowy, może się sprawdzi ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w ogóle nie natłuszczalismy
    puderek super
    ale porażka własnie były kremy z tlenkiem cynku-tego nie dało sie domys (tym bardziej nivea)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja do oliwki nie jestem przekonana, w razie czego mamy olej kokosowy, może się sprawdzi ;)
    Dużo mam fo stosuje. Popularna tez jest oliwa z oliwek.
    Ja mam nadzieję ze nie będę niczego takiego musiała stosować.

‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ