WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam z galerii, kupiłam buteleczkę na mleczko Lovi, ale była tylko jedna. Za późno zauważyłam, że jest promocja w Superpharm. Poza tym kupiłam produkty Elmex do zębów
żel do mycia twarzy mój ukochany w super promocji i inne pierdoły
A w Smyku takie promocje na ciuszki, że ledwo się oparłam nic nie kupować !
Kusiły mnie buty, ale podarowałam sobie bo są inne wydatki
Bolą mnie krzyże i brzuch trochę, zrobię sobie coś do jedzenia bo nie mam obiadu jeszcze i odpoczywam do wieczora. Muszę tylko po kosmetyki Avon wyskoczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF dasz radę, synuś pomoże zdać
ja w zeszłym roku w czerwcu miałam pierwszy i ostatni egzamin. Oblalam na.parkowwaniu równoległym, a potem nie miałam czasu na jazdy i dopuściłam.
Mi podkłady ani w szpitalu ani w domu nie były potrzebne, nie użyłam ani 1, więc 1 paczkę kupię w szpitalu. Wystarczyły materace w majtki
Ja na razie zakończyłam zakupy
W lipcu kosmetyki i pod koniec pranko.
Teraz tylko gondole wypiore.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym chciała kosmetyki do minimum ograniczyć i nie wiem czy coś poza czymś do kąpieli i smarowania ciałka oraz pupki trzeba? no i krem na wiatry jak się zacznie robić zimno - nie mam pojęcia jak to się nazywa - wiem że się smaruje buzie jak się idzie na spacerek zimą
-
LRF ja używałam krem ochronny od wiatru u mrozu z rossmana. W ogóle większość kosmetyków babydream bardzo mi odpowiada, szampon, di kąpieli, preparat na ciemieniuche. Jedynienod słońca kupuję z filtrem mineralnym musteli.
No i ictanisept do pępka. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Sabina każda inna
u mnie po cc raz chlusnęło i właściwie koniec
Ja.kosmetyki zostawiam na lipiec, bo wydam całą pensję
A ja kosmetyki chce wcześniej. Żeby mi ich nie wiezli w upaly. Boję się żeby się nie popsuky w transporcieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:38
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurczę, a ja myślałam że smaruje się dziecko tylko jak się wychodzi na takie mocne słońce lub mróz
a octenisept to standard, bo on się nie tylko do pępuszka przyda, myślałam o bepanthenie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:37
-
nick nieaktualnyagatia wrote:LRF ja używałam krem ochronny od wiatru u mrozu z rossmana. W ogóle większość kosmetyków babydream bardzo mi odpowiada, szampon, di kąpieli, preparat na ciemieniuche. Jedynienod słońca kupuję z filtrem mineralnym musteli.
No i ictanisept do pępka.
Ale przy naszych nalcach to chyba dopiero na mróz użyjemy. Bo przecież dzieci będą na płasko w gondolach, tam wiatr nie zajrzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny