X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia fajnie to wyglada :-) z jakiej strony zamawialas?

na warsztatach mowili ze kobieta w ciazy moze prowadzic jeszcze samochod jezeli odleglosc do kierownicy od brzucha jest minimum 20cm, jak mniej to dla bezpieczenstwa tylko jako pasazer. Ciekawe czy na egzaminach na prawko nie ma jakiegos limitu dla zdajacych w ciazy?

Sarcia moja na dwoch ostatnich usg byla glowkowo podluznie ale cos mi sie wydaje ze sie przekrecala mocno i czulam w ktorych miejsach brzuch twardszy jak napierala to jakby po skosie albo poprzecznie ale licze ze bedzie grzeczna i ulozy sie glowkowo ;-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol
    na allegro
    http://allegro.pl/firany-zaslony-odmien-swoja-kuchnie-kpl-prowansja-i6241795881.html

ja mam okno asymetryczne i np w cenie uszyli mi z 1 dlugiej zazdrostki dwa komplety na okno asymetryczne
    do tego serweta na stół, mi dopasowali kwadrat na stół okragły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:18

mmargol lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u siebie połozenia dzidzi nie rozszyfruje, ale nadal kopniaki z lewej strony brzucha
    wczoraj tata za bardzo twarz przystawił i kopniaka w oko dostał :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Dziewcztnki, a czy wasze pociechy sa juz poodwrzcane tak jak powinny byc ?bo zastanawiam sie kiedy smerf powinien sie obrocic ? Bo w 1 ciazy chodzilam dl takiej lekarki ze szkoda gadac tofalnie zielona bylam w tych sprawach
    mój mały od 18 tc jest głową w dole do chwili obecnej

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z samego rana, mąż idzie do pracy więc się obudziłam na szczęście na krótko także dzyen nie stracony, może dziś już będę się lepiej czuła bo Wczoraj znowu lezslam kuruje się domowymi sposobami i kupiłam elektrolity w aptece na te wymioty obu dziś,było lepiej.
    Wczoraj też u mnie wiało po południu była ulewa potem bez deszczu.

Mój też jest glowkowo ułożony tylko łożysko nisko ale gin mówi że jeszcze może się podnieść.

Lrf mi na egzaminie powiedział że mam więcej szczęścia niz i tu urwał bo dojrchskam do skrzyżowania i było ustąpić samochód był daleko więc pomslutku jechałam na 2 i pół sprzegle także mi nie zgasł ani nie chrobotal i pojechałam dalej ś egzaminator mówi że jego auto ma 160 koni i on zawsze rusza z 1. Ja miałam takiego starszego pana co bardzo ciężko oddychal ale w myślach cały czas powtarzałem sobie ze nie dam się ulac i się udało. W moim Word nie dawno była afera lapuwkowa i prawie wszystkich usunęli co brali dziady jedne.

Dużo zdrowia i miłej soboty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 06:43

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się u mnie piękna pogoda. Mąż o 5 wstawal do pracy i jak na złość nie mogę zasnąć od tego czasu :/ juz mam kurwice:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w III trymestrze i 7 miesiacu :)
    Maz tez szedl do pracy i mnie zbudzil bo z 5 razy zmywarke otwieral to go przegonilam ze ma juz isc a nje robic porzadki. Moze jeszcze zasne :/. Wczoraj przyszla mi paczka z gemini i wsadzili do niej nie te smoczki co chcialam, model ten sam day an night ale zamiast barankow doztalam hippopotamy, nawet dobrze bo maja taki uroczy rozowy kolorek.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego egzaminatora zle wspominam bylo to w 99 i wzywał mnie od sianowlosych blondynek podczas jazdy na mieście. Ale co ja moge, że prawo lewo mi sie myli ;) i zamiast skręcić w prawo skrecilam w lewo! Ale go wpienilam wzywał mnie cala drogę ale nie dałam sie choć łzy w oczach były no i nie mógł mnie oblac za pomylenie kierunku. Ostatecznie jako jedyna zdalam tego dnia choć dowiedzialam sie o tym po 2 tygodniach dopiero. Bo wyszlam z auta trzaskajac drzwiami i na fochu wyszlam ne mówiąc ani słowa.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się tak zastanawiam, skoro na placu doczepił się 10 cm to co by znalazł na mieście? w sumie może i dobrze, że nie wyjechałam, bo wczoraj u nas były potężne nawałnice. Zaczęły się jak opuściłam ten przybytek :/ swoją drogą mogliby zmienić samochody, bo to co mają to stare graty, mój mąż jeszcze na nich zdawał, a było to ok 7 lat temu

witam się z kawką, po tym wczorajszym stresie młody cały dzień się nie ruszał, a wieczorem tak nadrabiał że nie wiedziałam czy leżeć czy siedzieć, bo w każdej pozycji zadawał nieprzyjemny ból, w nocy to samo, musiałam coś podkładać pod brzuch i między nogi...

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się juz po kawce :) siedzę sobie przy otwartych na ogród drzwiach i słucham śpiewu ptaszków :) jak mi teraz dobrze, ta cisza i spokój.... Idę szukać w necie karuzeli nad łóżeczko :)
    Ja mam weekend imprez rodzinnych.
    Miłego dnia dziewczynki :*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i my się witamy :)

pochwalę się, bo mąż wczoraj złożył łóżeczko. Zrobił mi niespodziankę i dostałam wieczorem smsa :) proszę tylko nie zwracać uwagi na świąteczną sowę w tle :)
    http://iv.pl/images/24788539158707185205_thumb.jpg

a tam w kąciku wyszywany rożek :) na żywo nie widziałam bo został u nas w domu, ale mąż mówi że jest fajny. Znaleziony na daWanda w przecenie :)
    http://iv.pl/images/33995182455702083796_thumb.jpg

żabka04, Anulka01, Angela89, kamciaelcia, Little Red Fox, Pysiaczek89, _izunia_, bbeczka91, martta, A_n_k_a_80, Lusia8998, bisacz, claudiuszek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzisiaj jedzie po wózek to potem się pochwalę jeszcze naszą bryką:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ciągle martwię czy u mnie przez wysoki materac, wysokość między nim a szczytem będzie bezpieczna dla bobasa

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka miodzio :) czyli przygotowania idą pełną parą :) a mężowi włączyło się wicie gniazda :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się ciągle martwię czy u mnie przez wysoki materac, wysokość między nim a szczytem będzie bezpieczna dla bobasa
    ja się właśnie zastanawiam na jakiej wysokości mąż zmontował teraz łóżeczko. Nasz materac ma 9cm wysokości

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kupiłam :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cb41b5034e0.jpg

agatia, alinka, Pysiaczek89, żabka04, _izunia_, mmargol, A_n_k_a_80, Lusia8998, mysza0406 lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Spokojnie, na początek jest tak idealnie, dziecko przecież nie wyskoczy :P Później obniżasz o kolejny poziom a jak już zaczyna siadać o kolejny.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąz chciał juz wczoraj przynieśc łózeczko z piwnicy :)
    ale jeszcze go powstrzymałam :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Nie słonko nie bedzie za wysoki. To wyższe ustawienie jest tylko do czasu pierwszych prób siadania, wiec po niespełna pol roku opuścisz materacyk juz niżej :)

atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF dokładnie, jak piszą Angela i Anulka :) jak będziesz się bardzo niepokoić to obniżysz łóżeczko szybciej :) spokojnie :)

‹‹ 1283 1284 1285 1286 1287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ