WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia fajnie to wyglada
z jakiej strony zamawialas?
na warsztatach mowili ze kobieta w ciazy moze prowadzic jeszcze samochod jezeli odleglosc do kierownicy od brzucha jest minimum 20cm, jak mniej to dla bezpieczenstwa tylko jako pasazer. Ciekawe czy na egzaminach na prawko nie ma jakiegos limitu dla zdajacych w ciazy?
Sarcia moja na dwoch ostatnich usg byla glowkowo podluznie ale cos mi sie wydaje ze sie przekrecala mocno i czulam w ktorych miejsach brzuch twardszy jak napierala to jakby po skosie albo poprzecznie ale licze ze bedzie grzeczna i ulozy sie glowkowokamciaelcia lubi tę wiadomość
-
mmargol
na allegro
http://allegro.pl/firany-zaslony-odmien-swoja-kuchnie-kpl-prowansja-i6241795881.html
ja mam okno asymetryczne i np w cenie uszyli mi z 1 dlugiej zazdrostki dwa komplety na okno asymetryczne
do tego serweta na stół, mi dopasowali kwadrat na stół okragłyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:18
mmargol lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Dziewcztnki, a czy wasze pociechy sa juz poodwrzcane tak jak powinny byc ?bo zastanawiam sie kiedy smerf powinien sie obrocic ? Bo w 1 ciazy chodzilam dl takiej lekarki ze szkoda gadac tofalnie zielona bylam w tych sprawach
-
Witam się z samego rana, mąż idzie do pracy więc się obudziłam na szczęście na krótko także dzyen nie stracony, może dziś już będę się lepiej czuła bo Wczoraj znowu lezslam kuruje się domowymi sposobami i kupiłam elektrolity w aptece na te wymioty obu dziś,było lepiej.
Wczoraj też u mnie wiało po południu była ulewa potem bez deszczu.
Mój też jest glowkowo ułożony tylko łożysko nisko ale gin mówi że jeszcze może się podnieść.
Lrf mi na egzaminie powiedział że mam więcej szczęścia niz i tu urwał bo dojrchskam do skrzyżowania i było ustąpić samochód był daleko więc pomslutku jechałam na 2 i pół sprzegle także mi nie zgasł ani nie chrobotal i pojechałam dalej ś egzaminator mówi że jego auto ma 160 koni i on zawsze rusza z 1. Ja miałam takiego starszego pana co bardzo ciężko oddychal ale w myślach cały czas powtarzałem sobie ze nie dam się ulac i się udało. W moim Word nie dawno była afera lapuwkowa i prawie wszystkich usunęli co brali dziady jedne.
Dużo zdrowia i miłej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 06:43
-
Witam sie w III trymestrze i 7 miesiacu
Maz tez szedl do pracy i mnie zbudzil bo z 5 razy zmywarke otwieral to go przegonilam ze ma juz isc a nje robic porzadki. Moze jeszcze zasne. Wczoraj przyszla mi paczka z gemini i wsadzili do niej nie te smoczki co chcialam, model ten sam day an night ale zamiast barankow doztalam hippopotamy, nawet dobrze bo maja taki uroczy rozowy kolorek.
-
Mojego egzaminatora zle wspominam bylo to w 99 i wzywał mnie od sianowlosych blondynek podczas jazdy na mieście. Ale co ja moge, że prawo lewo mi sie myli
i zamiast skręcić w prawo skrecilam w lewo! Ale go wpienilam wzywał mnie cala drogę ale nie dałam sie choć łzy w oczach były no i nie mógł mnie oblac za pomylenie kierunku. Ostatecznie jako jedyna zdalam tego dnia choć dowiedzialam sie o tym po 2 tygodniach dopiero. Bo wyszlam z auta trzaskajac drzwiami i na fochu wyszlam ne mówiąc ani słowa.
-
nick nieaktualnyja się tak zastanawiam, skoro na placu doczepił się 10 cm to co by znalazł na mieście? w sumie może i dobrze, że nie wyjechałam, bo wczoraj u nas były potężne nawałnice. Zaczęły się jak opuściłam ten przybytek
swoją drogą mogliby zmienić samochody, bo to co mają to stare graty, mój mąż jeszcze na nich zdawał, a było to ok 7 lat temu
witam się z kawką, po tym wczorajszym stresie młody cały dzień się nie ruszał, a wieczorem tak nadrabiał że nie wiedziałam czy leżeć czy siedzieć, bo w każdej pozycji zadawał nieprzyjemny ból, w nocy to samo, musiałam coś podkładać pod brzuch i między nogi... -
Witam się juz po kawce
siedzę sobie przy otwartych na ogród drzwiach i słucham śpiewu ptaszków
jak mi teraz dobrze, ta cisza i spokój.... Idę szukać w necie karuzeli nad łóżeczko
Ja mam weekend imprez rodzinnych.
Miłego dnia dziewczynki :*Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyi my się witamy
pochwalę się, bo mąż wczoraj złożył łóżeczko. Zrobił mi niespodziankę i dostałam wieczorem smsaproszę tylko nie zwracać uwagi na świąteczną sowę w tle
http://iv.pl/images/24788539158707185205_thumb.jpg
a tam w kąciku wyszywany rożekna żywo nie widziałam bo został u nas w domu, ale mąż mówi że jest fajny. Znaleziony na daWanda w przecenie
http://iv.pl/images/33995182455702083796_thumb.jpgżabka04, Anulka01, Angela89, kamciaelcia, Little Red Fox, Pysiaczek89, _izunia_, bbeczka91, martta, A_n_k_a_80, Lusia8998, bisacz, claudiuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się ciągle martwię czy u mnie przez wysoki materac, wysokość między nim a szczytem będzie bezpieczna dla bobasa
Spokojnie, na początek jest tak idealnie, dziecko przecież nie wyskoczyPóźniej obniżasz o kolejny poziom a jak już zaczyna siadać o kolejny.
-
Little Red Fox wrote:ja się ciągle martwię czy u mnie przez wysoki materac, wysokość między nim a szczytem będzie bezpieczna dla bobasaMama Kacpra, Aniołka i Kubusia