X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturek zawsze można na główkę założyć żeby było cieplej ;) u nas na jasień potrafi być nieprzyjemnie, ale teraz z pogodą różnie bywa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF nie właśnie na codzień bez problemu, abi.jednej drzemki w.ciąży.nie miałam. A po tej glukozie masakra.
    Ja nie mam dużo ubranek,nie chcę mieć tego niewiadomo ile. W razie potrzeby dokupię. Chociaż może na koniec ciąży weźmie mnie jeszcze szał:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 2 sweterki na 62 i 68 i jedną bluzę na 62
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/bluzy/bluza-polar-niemowleca-5g3001.html

i kombinezon zimowy z endo z promocji + jeden taki misiek z HM

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też się nad tym zastanawiam, bo wrzesień to taki msc, że może być mega gorąco albo już zimno, tym bardziej połowa jak u mnie.

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja mam wielki wor (chyba 100l) ciuszkow do rozm. 62...
    Uwazam ze to za duzo, bo ani nie znajde w szafie, ani nie zapamietam co mam...
    Ale kupilam ten wor za 100zl... Niektore rzeczy sa bardzo ladne a niektore widac ze juz przenoszone i nie wiem czy ich nie wyrzuce, jednak wiem ze takie tez sa potrzebne...
    Ja po zakupie paki 160 szt też nie mam na to miejsca ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż od rana szaleje :)
    wysprzątał cały salon
    właśnie podziałał troche w pokoju Piotrusia (doszlifował sufit i znów ciut zagipsował), tylko później przemalować i powiesić żyrandol ;)
    nie tylko ja gniazdeczko wiję

żabka04, mmargol, bbeczka91, A_n_k_a_80, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż poszedł na spinning :D Ja jem śniadanko, potem jedziemy na zakupy i zabieram się za gotowanie i przyrządzanie bo znajomi dzisiaj wpadają :)
    Będą faceci też meble przestawiać to zrobi się pokoik dla dzieci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja tez dzis spalam okropnie malo tegomialam jakies koszmarne sny nawet opowiadac mi sie nie chce, bo po przebudzeniu mam az niesmak i obudzilam sie zdenerwowana takie pierdoly ! Szok! Moja corka mnie obudzila pyyaniem kiedy pojedzie do dziadkow bo wczroaj jej powiedzialam ze pojedzie.. a teraz siedzi i je monte :) moj maz jeszcze spi, a ja zjadlam jogurt i mysle co tu dzis robic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio miałam najdziwniejszy ciążowy sen: śniło mi się że byłam na wizycie u swojej gin i była tam jakaś praktykantka, która miała mnie badać na fotelu i jak tam siedziałam to zaczęła "stamtąd" wyciągać mi pająki :/ miałam potem nieźle zryty beret, my się zbieramy na zakupy! Mam dzisiaj ochotę na cannelloni, tylko nie wiem z czym...

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zimne dni mam 2 kombinezony jeden pokarmowy kupiłam ostatnio w smyku na promocji za 45 zł a drugi taki bardziej tradycyjny materiał ja nie wiem jak takie małe dziecko ubierać chyba nie kurtrczka tylko kombinezony mi się wydaje aje pojęcia nie mam okaże się w praniu
    Mojego jeszcze nie ma z pracy a w domu sajgonn bo 2 dni nic nie robiłam i chyba,mnie to czeka

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na konkretna zimę tez mam kombinezony (po Emilce)
    bezowy 62/68 w kształcie spiworka (czyli bez nogawek, z otworem na pas fotelik) oraz wiekszy zielony welurowy(nowy, bo zima się skonczyła)
    a od koleżanki dostałam niby 62, ale to jest takie 74, więc bedzie akurat, gdyby Pioterek był większy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kombinezonów mam chyba 4 :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka 4:2=2 ?? :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    pirelka 4:2=2 ?? :D
    No tak, na początek starczy, a z czasem się zobaczy co dokupić :D Nie chcę robić zbyt dużych zapasów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę pod gabinetem z papierkiem do podpisania o wyjście na żądanie.
    Oni chcą mnie tu dwa tygodnie trzymać.
    Dopóki nie wróci lekarz od usg.
    Na obchodzie lekarz sam zaproponował żebym przemyślala czy na żądanie nie wyjść.
    Więc wychodzę.

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, co za porażka w tych szpitalach :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    pewnie ze 2 na osobkę wystarcza na star :)
    ale moglo być 4:2 lub 4x2 :D

zabka
    pewnie, że bez sensu tam siedzieć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, aż takich zagadek nie daję :D mam 4 szt, to 4 sztuki :D haha

kamciaelcia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta :)

Witam sie w mdłym nastroju. Wypiłam jak to powiedziała pielęgniarka "drinka z palemką" i próbuje przetrwać pierwszą godzinę. Jeszcze 20 minut mi zostało. Bleee. Ja chce śniadanie. W drugiej godzinie chyba pójdę kupić buty bo zwariuje w poczekalni. Na szczęście luxmed jest w galerii dominikańskiej ;)

Pocieszające jest to, że gorączka synkowi spadla na dobre i nie podaję już leków przeciwgoraczkowych od wczoraj o 14:00. Uff

Miłego dnia!:)

Anulka01, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali fajne są te pokarmowe kombinezony? ;) Ja tez szukam narazie polarowego bo wrzesień i październik jeszcze b. zimne nie sa.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 1285 1286 1287 1288 1289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ