WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Ja mam wielki wor (chyba 100l) ciuszkow do rozm. 62...
Uwazam ze to za duzo, bo ani nie znajde w szafie, ani nie zapamietam co mam...
Ale kupilam ten wor za 100zl... Niektore rzeczy sa bardzo ladne a niektore widac ze juz przenoszone i nie wiem czy ich nie wyrzuce, jednak wiem ze takie tez sa potrzebne... -
mąż od rana szaleje
wysprzątał cały salon
właśnie podziałał troche w pokoju Piotrusia (doszlifował sufit i znów ciut zagipsował), tylko później przemalować i powiesić żyrandol
nie tylko ja gniazdeczko wijężabka04, mmargol, bbeczka91, A_n_k_a_80, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja tez dzis spalam okropnie malo tegomialam jakies koszmarne sny nawet opowiadac mi sie nie chce, bo po przebudzeniu mam az niesmak i obudzilam sie zdenerwowana takie pierdoly ! Szok! Moja corka mnie obudzila pyyaniem kiedy pojedzie do dziadkow bo wczroaj jej powiedzialam ze pojedzie.. a teraz siedzi i je monte
moj maz jeszcze spi, a ja zjadlam jogurt i mysle co tu dzis robic
-
nick nieaktualnyja ostatnio miałam najdziwniejszy ciążowy sen: śniło mi się że byłam na wizycie u swojej gin i była tam jakaś praktykantka, która miała mnie badać na fotelu i jak tam siedziałam to zaczęła "stamtąd" wyciągać mi pająki
miałam potem nieźle zryty beret, my się zbieramy na zakupy! Mam dzisiaj ochotę na cannelloni, tylko nie wiem z czym...
-
Ja na zimne dni mam 2 kombinezony jeden pokarmowy kupiłam ostatnio w smyku na promocji za 45 zł a drugi taki bardziej tradycyjny materiał ja nie wiem jak takie małe dziecko ubierać chyba nie kurtrczka tylko kombinezony mi się wydaje aje pojęcia nie mam okaże się w praniu
Mojego jeszcze nie ma z pracy a w domu sajgonn bo 2 dni nic nie robiłam i chyba,mnie to czeka
-
na konkretna zimę tez mam kombinezony (po Emilce)
bezowy 62/68 w kształcie spiworka (czyli bez nogawek, z otworem na pas fotelik) oraz wiekszy zielony welurowy(nowy, bo zima się skonczyła)
a od koleżanki dostałam niby 62, ale to jest takie 74, więc bedzie akurat, gdyby Pioterek był większy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę pod gabinetem z papierkiem do podpisania o wyjście na żądanie.
Oni chcą mnie tu dwa tygodnie trzymać.
Dopóki nie wróci lekarz od usg.
Na obchodzie lekarz sam zaproponował żebym przemyślala czy na żądanie nie wyjść.
Więc wychodzę.A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta
Witam sie w mdłym nastroju. Wypiłam jak to powiedziała pielęgniarka "drinka z palemką" i próbuje przetrwać pierwszą godzinę. Jeszcze 20 minut mi zostało. Bleee. Ja chce śniadanie. W drugiej godzinie chyba pójdę kupić buty bo zwariuje w poczekalni. Na szczęście luxmed jest w galerii dominikańskiej
Pocieszające jest to, że gorączka synkowi spadla na dobre i nie podaję już leków przeciwgoraczkowych od wczoraj o 14:00. Uff
Miłego dnia!Anulka01, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość