WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzywitam się, puki dziecko jeszcze śpi.
Dziś zaczynamy 30tc (29+0) za tydzień będę srał$@#a po gaciach bo będzie to dzień odejścia mi wod a 2 dni później zobaczenie mojej córki po raz pierwszy. Mam nadzieje że teraz to zobaczę Kubę trooooochę później i będę mogła jeszcze sobie zrobić z 9 zdjęć brzucha
To dzisiejsze świeżutkieZ córą też zrobiłam w 30tc ostatnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bce5c6b40d71.jpg
My dziś wymykamy do zooIdę zaprzyjaźnić się ze słoniem podobna jestem do niego (wagą) więc może znajdzie we mnie rodzinę
A Wam życzę spokojnego weekedużabka04, Anulka01, kamciaelcia, _izunia_, Skali89, mmargol, bbeczka91, martta, A_n_k_a_80, Sabina, Lusia8998, bisacz, claudiuszek, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:bo już się martwiłam, na pewno standardowy ochraniacz na łóżeczko mógłby okazać się za wysoki, a co dopiero mówiąc tutaj o bezpieczeństwie. Nasza kocica znowu śpi w łóżeczku, nic do niej nie dociera że to nie dla niej
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle źle sypiam ostatnio, budzę się co 2 godziny
jeszcze koszmary miałam.
Zamówiliśmy z allegro od jednego sprzedającego trochę rzeczym.in. pościele z wypełnieniem, pościele na zmianę, prześcieradła, przewijak usztywniany, wkładki laktacyjne na noc, beciki i matę pod prześcieradło.
Nie mogę doczekać się aż dojdziechoć jeszcze łóżeczka nie stoją i materacy nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:08
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya zobaczcie jaki ładny komplet do sesji noworodkowej
szkoda, że nie mam nikogo kto by mi taki zrobił na drutach.
http://iv.pl/images/89640321002550182853_thumb.jpg
A sesję zamierzamy zrobić i potem na święta będzie prezent dla dziadkówKsosia, Anulka01, pirelka, _izunia_, mmargol, A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
Tak jak myslalam maz po powrocie wykorzystuje mnie! Znow sniadanka trzeba robic, srutututu a on robi co chce...
Angela uwazam jak agatia.. Kompletnie nie widac po Tobie ze mialoby byc trzycyfrowo ....
Ja mysle ze tu dzis robic, ale czuje ze juz naprawde powinnam sie oszczedzac... Coraz czesciej boli, ciagnie.... Ale w lozku taka nudaaa
Moze jakies zakupy internetowe...? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny czy mogę po raz tysięczny zadać pytanie? Ale chyba jestem ostatnia, więc to tak na zwieńczenie:) a pytanie to jakie są normy krzywej?
i czy tylko ja mam taki zjazd senności, normalnie zasypiam na siedząco?
W Pepco są pizamki takie zwykłe na ramiączkach za 15 zł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Ja tez mam pytanie: czy macie juz coś dla maleństw na chłodniejsze dni? Kurteczka, sweterek? Możecie się pochwalić ewentualnie gdzie kupowaliście? Ja czegoś szukam ale same bluzy z kapturami trafiam.
-
nick nieaktualnyPirelka dzięki, LRF to po glukozie. Bo jestem właśnie po pierwszym pomiarze.
Anulka ja mam kombinezonki jeden 56 tu przypadkiem dostałam jako gratis do aukcji(sama bym nie kupiła takiego małego rozmiaru), ale jest cudny, ddrugi 62 i to są takie materiałowe, a kupiłam taki z prawdziwego zdarzenia w Smyku 68 to taki na pogodę, zewnątrz śliski w środku z misiem. -
nick nieaktualnyja ciągle szukam kurteczki lub bluzy takiej np z polarkiem od środka, żeby było ciepło, nie wiem co z ciuszkami, wg tego co mówią w szkole rodzenia mamy ich wystarczająco, a mamy 1,5 kartonu, gdzie się mieści format nieco większy niż A4, a z drugiej strony niektóre z Was mają tego dużo więcej, na pewno muszę dokupić kilka mniejszych ciuszków, jakieś body kopertowe, czapeczki już wiem gdzie podobno są fajne i niedrogie, więc się pewnie przejdę kiedyś do tego sklepu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam wielki wor (chyba 100l) ciuszkow do rozm. 62...
Uwazam ze to za duzo, bo ani nie znajde w szafie, ani nie zapamietam co mam...
Ale kupilam ten wor za 100zl... Niektore rzeczy sa bardzo ladne a niektore widac ze juz przenoszone i nie wiem czy ich nie wyrzuce, jednak wiem ze takie tez sa potrzebne...