X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywitam się, puki dziecko jeszcze śpi.

Dziś zaczynamy 30tc (29+0) za tydzień będę srał$@#a po gaciach bo będzie to dzień odejścia mi wod a 2 dni później zobaczenie mojej córki po raz pierwszy. Mam nadzieje że teraz to zobaczę Kubę trooooochę później i będę mogła jeszcze sobie zrobić z 9 zdjęć brzucha ;)

To dzisiejsze świeżutkie ;) Z córą też zrobiłam w 30tc ostatnie

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bce5c6b40d71.jpg

My dziś wymykamy do zoo :) Idę zaprzyjaźnić się ze słoniem podobna jestem do niego (wagą) więc może znajdzie we mnie rodzinę :P
    A Wam życzę spokojnego weekedu :)

żabka04, Anulka01, kamciaelcia, _izunia_, Skali89, mmargol, bbeczka91, martta, A_n_k_a_80, Sabina, Lusia8998, bisacz, claudiuszek, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo już się martwiłam, na pewno standardowy ochraniacz na łóżeczko mógłby okazać się za wysoki, a co dopiero mówiąc tutaj o bezpieczeństwie. Nasza kocica znowu śpi w łóżeczku, nic do niej nie dociera że to nie dla niej :(

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jak Ty jesteś podobna wagowo do słonia, to ja dla siebie nie widzę porównania ;)
    Kuba na bank posiedzi u mamusi w brzuszku do terminu :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    bo już się martwiłam, na pewno standardowy ochraniacz na łóżeczko mógłby okazać się za wysoki, a co dopiero mówiąc tutaj o bezpieczeństwie. Nasza kocica znowu śpi w łóżeczku, nic do niej nie dociera że to nie dla niej :(
    Ha ha ha kocica uważa, że to dla niej nowy kojec :-D

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela, jak Ty jesteś podobna wagowo do słonia, to ja dla siebie nie widzę porównania ;)
    Kuba na bank posiedzi u mamusi w brzuszku do terminu :)
    Uwierz mi że jestem :P Coraz bliżej 3 cyfrowej sumy.. pewnie do końca ciązy do niej dobije..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale źle sypiam ostatnio, budzę się co 2 godziny :/ jeszcze koszmary miałam.

Zamówiliśmy z allegro od jednego sprzedającego trochę rzeczy :) m.in. pościele z wypełnieniem, pościele na zmianę, prześcieradła, przewijak usztywniany, wkładki laktacyjne na noc, beciki i matę pod prześcieradło.
    Nie mogę doczekać się aż dojdzie :D choć jeszcze łóżeczka nie stoją i materacy nie ma :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:08

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zobaczcie jaki ładny komplet do sesji noworodkowej :) szkoda, że nie mam nikogo kto by mi taki zrobił na drutach.
    http://iv.pl/images/89640321002550182853_thumb.jpg

A sesję zamierzamy zrobić i potem na święta będzie prezent dla dziadków :)

Ksosia, Anulka01, pirelka, _izunia_, mmargol, A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :)
    Tak jak myslalam maz po powrocie wykorzystuje mnie! Znow sniadanka trzeba robic, srutututu a on robi co chce...

Angela uwazam jak agatia.. Kompletnie nie widac po Tobie ze mialoby byc trzycyfrowo ....

Ja mysle ze tu dzis robic, ale czuje ze juz naprawde powinnam sie oszczedzac... Coraz czesciej boli, ciagnie.... Ale w lozku taka nudaaa :(

Moze jakies zakupy internetowe...?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow alinka, super to wyglada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie od rana pobolewa tu i tam, a trzeba zakupy ogarnąć, posprzątać, obiad ugotować, byle dotrwać do 7 lipca, ale na następny termin już się nie zapiszę, choćby nie wiem co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny czy mogę po raz tysięczny zadać pytanie? Ale chyba jestem ostatnia, więc to tak na zwieńczenie:) a pytanie to jakie są normy krzywej?:)

i czy tylko ja mam taki zjazd senności, normalnie zasypiam na siedząco?

W Pepco są pizamki takie zwykłe na ramiączkach za 15 zł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, ja też tak mam, ciągle spać bym mogła, ale dzidziuś niekoniecznie pozwala, może masz niskie ciśnienie?

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam pytanie: czy macie juz coś dla maleństw na chłodniejsze dni? Kurteczka, sweterek? Możecie się pochwalić ewentualnie gdzie kupowaliście? Ja czegoś szukam ale same bluzy z kapturami trafiam.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula,
    Na czczo do 99, choć niektórzy w ciąży uważają, że do 92.
    Po 1 godz. do 180
    Po 2 godz. do 140

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:10

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Ja tez mam pytanie: czy macie juz coś dla maleństw na chłodniejsze dni? Kurteczka, sweterek? Możecie się pochwalić ewentualnie gdzie kupowaliście? Ja czegoś szukam ale same bluzy z kapturami trafiam.
    Ja to co mam to z bratanka, sama nic nie kupowałam jeszcze na chłodniejsze dni. Zobaczymy co trzeba dokupić jak się urodzą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka dzięki, LRF to po glukozie. Bo jestem właśnie po pierwszym pomiarze.

Anulka ja mam kombinezonki jeden 56 tu przypadkiem dostałam jako gratis do aukcji(sama bym nie kupiła takiego małego rozmiaru), ale jest cudny, ddrugi 62 i to są takie materiałowe, a kupiłam taki z prawdziwego zdarzenia w Smyku 68 to taki na pogodę, zewnątrz śliski w środku z misiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ciągle szukam kurteczki lub bluzy takiej np z polarkiem od środka, żeby było ciepło, nie wiem co z ciuszkami, wg tego co mówią w szkole rodzenia mamy ich wystarczająco, a mamy 1,5 kartonu, gdzie się mieści format nieco większy niż A4, a z drugiej strony niektóre z Was mają tego dużo więcej, na pewno muszę dokupić kilka mniejszych ciuszków, jakieś body kopertowe, czapeczki już wiem gdzie podobno są fajne i niedrogie, więc się pewnie przejdę kiedyś do tego sklepu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, ja po glukozie sobie drzemałam w przychodni ;)
    myślałam że na co dzień masz problem z sennością :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wielki wor (chyba 100l) ciuszkow do rozm. 62...
    Uwazam ze to za duzo, bo ani nie znajde w szafie, ani nie zapamietam co mam...
    Ale kupilam ten wor za 100zl... Niektore rzeczy sa bardzo ladne a niektore widac ze juz przenoszone i nie wiem czy ich nie wyrzuce, jednak wiem ze takie tez sa potrzebne...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chłodne (bardzo chłodne)mam tzw sweterko-kurteczki, z i bez kaptura
    to takie swetry na misiu
    mam w rozmiarach 62-74
    bo tak to normalne sweterki i bluzy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1284 1285 1286 1287 1288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ